Noční hysterie dítěte - jak řešit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17310
10.9.10 12:10

Děkuji za onformace,že spíše pomoct potřebuji já než Adam :zed: Studená sprcha je doporučována i lékaři,takže jestli máte problém tak se zkuste zeptat nějakého odborníka

Flamenga-trošku přehnané,že píšeš že má odpověď na jeho pusinku a obejmutí je studená sprcha :-? Myslíš si že ho neobejmu,nebo mu nedám pusinku 8-o Tak to se pleteš,sprcha se konala po 3h řádění a mého utěšování,pusinkování a objímání :hug:

Víš já si sem přišla o radu od maminek které něco podobného zažily a né nějaké mentorování.Byla chyba to sem psát :pocitac:

• načítám...
17359
10.9.10 12:13

verenika, daj mi prosim Ta link na nejaky odborny clanok, kde je napisane, ze ked dieta v noci place je potrebne mu dat ladovu sprchu.

a chyba bola riesit Tvoje problemy so susedmi a nedostatkom spanku studenou sprchou dietata.

• načítám...
685
10.9.10 12:15
verenika píše:
Děkuji za onformace,že spíše pomoct potřebuji já než Adam :zed: Studená sprcha je doporučována i lékaři,takže jestli máte problém tak se zkuste zeptat nějakého odborníka

Flamenga-trošku přehnané,že píšeš že má odpověď na jeho pusinku a obejmutí je studená sprcha :-? Myslíš si že ho neobejmu,nebo mu nedám pusinku 8-o Tak to se pleteš,sprcha se konala po 3h řádění a mého utěšování,pusinkování a objímání :hug:

Víš já si sem přišla o radu od maminek které něco podobného zažily a né nějaké mentorování.Byla chyba to sem psát :pocitac:

prepac ..ale ja som lekara nepocula , ze strach riesit studenou sprchou…ano odporuca sa ak je dieta nervozne cez den a nie v noci , vziat ho do vane…ja mam deti 3…mala sm taky isty problem s 2 dcerou vdaka zdravotnictvu a prave takym lekarom, ktory ba ani nemali byt lekarmi…doslova dosrali mi dceru ked mala 2 roky v nemocnici a nasledok toho bolo presne to co opisujes ty , takze sa viem velmi dobre vcitit do tvojej koze, robila nam to skoro rok , a horsie bolo to , ze ona sa objat ani nedala lebo dostavala nervove zachvaty , tak som vyhladala detskeho psychiatra , ktory nam v priebehu snad par mesiacov pomohol…a poviem ti urcite , ze spracha to nebola ..prepac ale mam 3 deti, presla som s nimi naozaj vela ..ale toto riesenie nieje :-(

• načítám...
17310
10.9.10 12:16

To co popisujete jsou tzv afektivní záchvaty. Vyjma způsobu kterým na ně reagujete, tedy nevšímání si dítěte, které se vzteká, je vhodné i sevření v náručí klidná mluva na dítě ( hlavně dle psychologů) a také nepříjemná protiopatření - studená sprcha - doma ( hlavně dle neurologů). Právě ta studená sprcha by se občas hodila, když půjde a ze vzteku kopne dospělého. Je to účinné a dítěti tím nemůžeme ublížit. Fyzický trest je problematický, přesně jak píšete, protože třepnutí přes plenku dítě nebolí a silněji se udeřti oprávněně bojíme a ani to nelze . Stavy které má sice časem přejdou, ale bez toho, že se k nim účinně postavíme, bude to trvat minimálně ještě rok a vzdor se může stupňovat. No, zkuste to a dejte vědět, časem, jak jste uspěšní.

Tady máte odpověď pediatra na vzteklé a afektované dítě.Zkuste mu napsat,že je „picnutý“

Jak píšu,je to metoda lékařsky uznávaná!!

Takže prosím se uklidněte a volte lepší komentáře a nebo nereagujte vůbec.

Jo a zdr. sestra jsem a probírala jsem to s lékaři a ty mi sprchu taky schválili

• načítám...
17359
10.9.10 12:18

verenika, si zase nieco vytrhla z kontextu, vsak? :wink:

a ako pise titu, pise o dennych zachvatoch, nie o nocnych morach.

• načítám...
flamenga
10.9.10 12:22

ziaden lekár by ma nepresvedčil, že mám svoje dieťa,ktoré je rozrušené osprchovať v noci studenou vodou… :wink:

• Upravit
17310
10.9.10 12:24

Soldi-je to odpověď.

Je mi smutno,přišla jsem si sem pro radu a čeho jsem se dočkala??Jsem vlastně příšerná matka,která týrá dítě.

Díky,určitě se sem zase obratím s nějakým dotazem :zed:

Opět se tady hrotí něco na co jsem se vlastně vůbec neptala,studenou sprchu dostl poprvé v životě,rozhodně nejsem zastáncem takovýchto trestů,ale tohle jsem opravdu nečekala,kort od maminek které jěště nemají děti a neví jak se děti chovají :zed:

• načítám...
natulaa
10.9.10 12:26

VERENIKa aano ;já taky slyšela o studené sprše,ale jak píšou holky ,jen pří velkých zuřivých záchvatech,a tím už myslím,že dítě sebou praští o zem a má doslova záchvat,až je rudý ,něčeho takového jsem byla svědkem,ale né,že v noci prostě pláče a chce se tulit a nechce spinkat,to mi příjde brutální,já si ráno myju jen blbé oči teplou vodou,protože člověk je po noci takový jaký je a ta představa,že mě někdo hodí pod studenou sprchu je brutální

• Upravit
17359
10.9.10 12:26

jaaaj, verenika, verenika, zase si neprekvapila :roll:

cakala som, ze kedy vytiahnes, ze deti nemam. ale to neznamena, ze neviem, co vychova dietata obnasa, vies? :huban:

a titu ma 3 deti, 4te na ceste, takze myslim si, ze je dostatocne kvalifikovana (podla Tvojich meritok) na odpoved.

a sebalutost je tiez Tvoj oblubeny prejav. :lol:

• načítám...
flamenga
10.9.10 12:27

to, že niekto nemá ešte vlastné dieťa neznamená, že s deťmi nemá skúsenosti :-?

• Upravit
3549
10.9.10 12:30

VERENIKA prepáč, ale iba toľko,že mi je z Teba,ako matky na GRCANIE :poblion: :poblion: :poblion: - fuj

• načítám...
natulaa
10.9.10 12:30

Vere běž s ním k lékařce ,toto bude něco v jeho hlavičce,podle mě,má třeba strach,má škaredé sny,muj synovec měl syndrom neklidných nohou a v noci nespinkal,nevím,jestli si o tom slyšela a díky tomu plakal a byl neklidny,sprchu bych už určitě nedělala,to muselo být pak snad ještě horší 8-o 8-o

• Upravit
729
10.9.10 12:32

Holky, o co Vam proboha jde? Takhle tady Vereniku prazit 8-o . Taky vidim, ze spousta nevhodnych komentaru napsaly damy, ktere jeste ditka nemaji. Holcina potrebovala poradit a ne odsuzovat jeji jednani. Chapu zcela dobre, ze pokud tento problem nastane poprve, podruhe, potreti, ze lze resit s ledovym klidem, ale doprkynka neodsuzujte hned nekoho, jako ze pomalu tyra sve dite snad a ze si ho nezaslouzi. Kde to jsme jako?

• načítám...
54030
10.9.10 12:32

Vereniko naše tři děti jsme vychovávali s láskou a naplno se jim věnovali :srdce: Nikdy neměly potřebu někoho kopat nebo se vztekat.Pokud dítě 3 hodiny nebylo v pohodě,tak vidím problém v selhání rodičů.Měla by ses jít poradit k doktorům hlavně sama o sobě :think: Myslím,že ledovou sprchu by si dostala ty sama :wink: A píšeš,že chodíš do práce od jeho roku.Se nedivím ani trochu,že sklízíš,co jsi zasela :wink: Pokud vykonáváš dle mého názoru náročné povolání zdravotní sestry,tak si nemohla všechno stíhat a vytvářet doma pohodu :wink:
Nevidím problém v chlapečkovi,ale v rodičích :wink:

• načítám...
17310
10.9.10 12:35

Jen pro upřesnění -studenou sprchu nedostal za to že plakal,ale že byl nepříčetný když jsem odešla a nedala mu pusinku po 199.Tak řev,mlácení do zdi a dveří(nedal se uklidnit)-to byl důvod studené sprchy.

Jsem zapoměla vám tady vylíčit detailně celý průbeh dnešní noci…

Soldi-ty jsi opět nezklamala mě,

Jen se chci zeptat jestli vám to za to stojí,napsat mi jaká jsem děsná matka…znáte mě?znáte Adámka?Já se ptala zda má někdo obdobnou zkušenost

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510

• (5) + 12 recenzí

SCD505