Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@emtec123 No jo, mohlo mě napadnout, že jste osvědčený postupy už vyzkoušeli
Bílý šum hraje různě, třeba 15 min. ale v noci, když usnu, tak i 1,5 hodiny. Ta appka je super, že si tam nastavíš dobu šumění, pak se postupně ztiší a vypne se. Možná zkusit jiný druh šumu a různou hlasitost. Neboj se to pěkně vohulit
V té appce je 2× vysavač, fén, vodopád, jedoucí auto, 4× melodie a další. Možná by zabralo nějak ji zabavit - Co třeba kolotoč s hračkami? Máme s motorkem a vydrží na to čučet dlouho ![]()
@emtec123 nám se to ale také stává, to je holt normální. u nás hlavně přes den, uspim na uce a když dám do postýlky, po 10ti minutách se začne ošívat a pak se vzbudí ![]()
@pamelka20 píše:
@emtec123 a co spaní s váma v postely?
O tom ted premyslim cim dal casteji. Ale vzhledem k tomu, jak cela ta nocni anabaze probiha se bojim, ze by se manzel nevyspal.Muzu jeste zkusit, jak na ni kojeni a nasledny mozny usnuti u me v posteli bude platit. I kdyz teda priznivec spolecnyho spani s miminkem nejsem. Jednak se bojim, ze odnaucovani by bylo pro obe strany dost bolestivy plus jsem proste nerv a mela bych strach, ze ji zalehnu. Vim, ze se vsude pise, ze nezalehnu, ale stejne. Ale vim, ze si to spousta maminek chvali, to by bylo ale asi na jinou diskuzi ![]()
@Amellia19 píše:
@emtec123 nám se to ale také stává, to je holt normální. u nás hlavně přes den, uspim na uce a když dám do postýlky, po 10ti minutách se začne ošívat a pak se vzbudí
Pres den by mi to zase tak nevadilo, ale v noci bych to rada odbourala. A Vam v noci miminko usina samo, bez pomoci?
@emtec123 manžel to 2 nebo 3 dny určitě vydrží, my jsme skoro nespaly 2m
@emtec123 no neříkám, že úplně bez uspaní, ale většinou stačí 10, 15 minut chovat a povídat nebo zpívat. pak dáme do postýlky a většinou už se nevzbudí. Ale samozřejmě už jsme zažili taky pěkný tóčo…
jinak nemá manžel možnost jít třeba spát do obýváku? ![]()
@MachyXS píše:
@emtec123 No jo, mohlo mě napadnout, že jste osvědčený postupy už vyzkoušeliBílý šum hraje různě, třeba 15 min. ale v noci, když usnu, tak i 1,5 hodiny. Ta appka je super, že si tam nastavíš dobu šumění, pak se postupně ztiší a vypne se. Možná zkusit jiný druh šumu a různou hlasitost. Neboj se to pěkně vohulit
V té appce je 2× vysavač, fén, vodopád, jedoucí auto, 4× melodie a další. Možná by zabralo nějak ji zabavit - Co třeba kolotoč s hračkami? Máme s motorkem a vydrží na to čučet dlouho
Tak jsem dala sumu jeste ted v noci sanci a vypada to, ze to proces trochu urychlilo, ale je brzy na nejaky zavery, ono to dnes zase muze byt uplne jinak, ze
Kolotoc mam objednany, jen nevim, jestli na nej neni jeste mala, ma 7 tydnu. Diky za rady.
@emtec123 Tak to zní nadějně, tak hodně štěstí
S tím kolotočem se to musí leda risknout. My kupovali a taky nevěděli, zda se to použije. Máme s plyšovými hračkami, co se dají sundat a použít jako obyč plyšáci, kdyby kolotoč jako takový nezaujal ![]()