Noční mlíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
2.1.14 12:29
@KPKristy píše:
No jo, to by chtělo vydržet, jinýho s tím asi nic neuděláš. Je to válka nervů :?

ok, když se to tedy rozhodnu odbourat, myslíš že je dobry zrušit hned ty tři mlíka a nebo mu přece jen uprostřed noci aspoň jedno dát? co když přece jen bude mít hlad? já si někdy řikám vzhledem k tomu jak se futruje přes den, že má třeba opravdu hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.1.14 12:39
@termij píše:
ok, když se to tedy rozhodnu odbourat, myslíš že je dobry zrušit hned ty tři mlíka a nebo mu přece jen uprostřed noci aspoň jedno dát? co když přece jen bude mít hlad? já si někdy řikám vzhledem k tomu jak se futruje přes den, že má třeba opravdu hlad

Tak já nevím, ale jestliže dostane normální večeři, kterou sní (kaše, polévka, maso s přílohou, chleba s něčím nebo co já vím), a pak ještě mléko, tak by měl do rána vydržet. Podle mě nemůže mít hlad, ale určitě jsou i názory, že může. Já myslím, že nemůže. Hlad v noci mívají miminka, která nejí nic jinýho, než mlíko, popřípadě lehce stravitelné mateřské mlíko. Pokud batole normálně jí a má denně 500ml mléka, tak by mělo v noci vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.1.14 13:52
@KPKristy píše:
Tak já nevím, ale jestliže dostane normální večeři, kterou sní (kaše, polévka, maso s přílohou, chleba s něčím nebo co já vím), a pak ještě mléko, tak by měl do rána vydržet. Podle mě nemůže mít hlad, ale určitě jsou i názory, že může. Já myslím, že nemůže. Hlad v noci mívají miminka, která nejí nic jinýho, než mlíko, popřípadě lehce stravitelné mateřské mlíko. Pokud batole normálně jí a má denně 500ml mléka, tak by mělo v noci vydržet :nevim:

Pres den ma jen stovku a pak vecer pred spanim stovku vic do toho sebe nenarve po ty kasicce jinak ma vsechno varena jidla s masem presnidavky chleba jogurty sem tam piskot pred den v podstate ji kazdy tri hodky taky neli dve dneska me dokonce dotahl s brekem k zidlicce ze uz chce jako obed a skutecne snedl cely obed tak asi mit hlad nemuze kdyz se tak porad cpe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.1.14 14:00

@termij, je prostě zvyklý dostat v noci mlíko, když se probudí a probouzení s tím jde ruku v ruce - čeká to mlíko. Časem to stejně přejde samo, to jo, teď záleží na tobě, jestli tě to pořád baví a bůhví, jak dlouho to ještě bude vyžadovat. Podle toho musíš konat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.1.14 14:07
@KPKristy píše:
@termij, je prostě zvyklý dostat v noci mlíko, když se probudí a probouzení s tím jde ruku v ruce - čeká to mlíko. Časem to stejně přejde samo, to jo, teď záleží na tobě, jestli tě to pořád baví a bůhví, jak dlouho to ještě bude vyžadovat. Podle toho musíš konat :lol:

no to teda nebavi, asi to teda zkusim proste nedat, ale myslim ze vydrzim tak dve tri noci a pak se zhroutim :D jako pres den mu odolam, kdyz si umane neco co nesmi tak ho necham rvat driv nebo pozdeji prestane, uz zacina pekne lumpacit to jo :) ale v noci to bude tezke jaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.1.14 14:08
@termij píše:
no to teda nebavi, asi to teda zkusim proste nedat, ale myslim ze vydrzim tak dve tri noci a pak se zhroutim :D jako pres den mu odolam, kdyz si umane neco co nesmi tak ho necham rvat driv nebo pozdeji prestane, uz zacina pekne lumpacit to jo :) ale v noci to bude tezke jaj..

Tak pokud vydržíš dvě tři noci, už ho to zaručeně přestane bavit. Nebude ječet věky! Jen je důležitý to po první noci nevzdat. Držím palce, a pak napiš! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
2.1.14 15:57
@termij píše:
Jej dávám kaši a za pul hodky mlíko sní toho tunu, pak se vzbudí ve 12 ve tri v sest a spí tak do osmi, a co je zajímavý v pul deváty normálně snída a sní celý chleba nebo 250 g presnídavky nechámu kam to dává..

bohužel budí se ti ze zvyku, dítě od půl roka nepotřebuje v noci jíst ani pít, pokud mu dáváš jenom ho v tom podporuješ ;) dítě si zvykne a naučí se na režim a rituály a pro něj je momentálně režim mít v noci 3× mlíko, to nemá ani novorozenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
2.1.14 15:58
@termij píše:
no to teda nebavi, asi to teda zkusim proste nedat, ale myslim ze vydrzim tak dve tri noci a pak se zhroutim :D jako pres den mu odolam, kdyz si umane neco co nesmi tak ho necham rvat driv nebo pozdeji prestane, uz zacina pekne lumpacit to jo :) ale v noci to bude tezke jaj..

udělej mu řidší krupicovou kaši nebo dej čaj, nebude se mu to líbit, ale když vydržíš, zjistí, že nic dobrého nedostane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.1.14 12:49

Tak jsem přišla nahlásit noční vývoj událostí :)
Malej se vzbudil o 24:00 jako vždy, mlíko jsem nedala nabízela jsem čaj, nejdřív nic pak teda kapituloval a vypil asi 150 ml čaje načež usnul. Dala jsem mu ho do ručiček, aby věděl že žádný tuli tuli ven z postýlky. Vzbudil se o půl druhý to už čaj nechtěl, řval asi 20 minut pak se otočil a spal až do šesti!! Jsem myslela že omdlím :) takže super fakt nemá v noci hlad. V šest jsem mu teda už mlíko dala aby se ještě v klidu dospal a nebyl protivnej, ale věřím, že se časem i přes to dostanem..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.14 12:59
@termij píše:
Malej se vzbudil o 24:00 jako vždy, mlíko jsem nedala nabízela jsem čaj, nejdřív nic pak teda kapituloval a vypil asi 150 ml čaje načež usnul. Dala jsem mu ho do ručiček, aby věděl že žádný tuli tuli ven z postýlky. Vzbudil se o půl druhý to už čaj nechtěl, řval asi 20 minut pak se otočil a spal až do šesti!! Jsem myslela že omdlím :) takže super fakt nemá v noci hlad. V šest jsem mu teda už mlíko dala aby se ještě v klidu dospal a nebyl protivnej, ale věřím, že se časem i přes to dostanem..:)

No vida! To by bylo fajn, kdyby to tímto uzavřel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
3.1.14 13:09
@termij píše:

vidíš, říkaly jsme ti to ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.1.14 13:42

Urcite v tom budu pokracovat a vam vsem mooooooc dekuju za rady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
18.1.14 10:54

Nic mu nedej!! V takovým věku se budí roupama a nikoliv hladem. A vím o čem píšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.1.14 11:10

Přidám se s dotazem :-) Jak je to u 7 měsíčního? Spal celou noc než jsme přešli na pokračovací mlíko (Nutrilon AC)
Denní jídelníček:
7 - 210ml mléka
9:30 - přesnídávka
12 - maso-zelenina 200g
14:30 - přesnídávka + piškoty
17:00 - kaše 200ml
usíná tak v 18:00
20:00 240ml mléka

No a pak v noci kolem 23 a 2-3 ráno 210ml mléka. Čajem ho neoblbnu.
A teď nevím, dávat mu nebo ho nechat vyřvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.1.14 13:33

Maminky tak my se budime porad, ale je to vazne roupama ci nevim proc. Ma noc kdy mi spi do trii pak si cucne cajicku a spi dal az do rana a noc jako dnes kdy se v jednu vzbudi a cca hodku rve, ne sice jako tur ale knoura seda si stezuje si, nejdriv dam caj pokud nechce tak hi vetsinou necham byt a cekam az ho to prejde, protoze ani pohlazeni ani mliko vimze nepomuze… Takze stale moc nespime akorat teda opravdu uz nevim proc??? Zuby taky dalsi nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí