Noční pláč u 19 měsíčního syna

72
6.6.22 14:22

Noční pláč u 19 měsíčního syna

Hezký den maminky,
jdu si pro radu jestli nemáte některá stejnou zkušenost a nemohla mi poradit. Syn má 19 měsíců a posledních 14 dní- 3 týdny se v noci budí strašně histerickým plačem.
Usíná mezi 20-21 hodinou sám v postýlce, kde si vypije kakao a nevím čím to, ale ob noc se kolem 1 vzbudí strašným plačem, který trvá klidně i 15-20 minut nekdy se z toho až pozvrací. Nepomáhá chovaní v naručí rozsvíceni tlumeného světla, nebo uplné probuzení. Na zoubky to uplně nevypadá. Myslíte, že by mohl mít nějaké špatné sny, nebo má moc zažitků během dne, které v noci zpracovává?
Ještě dodám, že s námi spí v ložnici ve své postýlce, a na spaní má ještě dudlík jestli by to mohlo nějak souviset.
Děkuji za případné tipy a rady.
Krásný den :* :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
681
6.6.22 14:38

Kakao? Na noc? V postýlce? :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.6.22 16:06

@Drdla mam 17 měsíční dítě a taky se poslední dobou budí. Naštěstí neplace ale trvá mu než usne a prevaluje se. Taky jsem si myslela ze to zuby nebudou protože jsem žádné neviděla ale predevcirem jsem se mu podívala do pusy a najednou mu rostou 4 zuby najednou 😳 hned jsme mu začali dávat takový prášek na zoubky a spinká hned dobre. Je možné ze se tvému malému zoubky tlačí a ještě třeba nejdou vidět. A nebo je možné ze ma špatné sny. A nemá třeba hlad? Syn sám od sebe přestal pít mléko v noci ale občas ho ještě chce a v tu dobu právě pláče dokud mu ho nedonesu 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.6.22 19:09

@Michaela2212 mockrát děkuji za příspěvek synovi už chybí jen 5 jinak všechny zoubky má vylezle, ale když kouknu do pusinky nic nevidím kéž by to byli jen ty zoubky. Jsem vždy úplně zoufalá když už nevím jak mu pomoci nebo ho utišit. Právě že hladem to asi taky úplně nebude protože v té době opravdu nechce nic: napít, najist, dudlík dokonce občas ani pochovat, že se mi vzpírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
11.6.22 00:00

Taky se mi podobně stará dcera občas v noci budí a brečí. Když se jí prám, jestli něco nebolí, nožičky, bříško… tak prý ne. Občas chce napít, jindy chce zazpívat. Když brečí hodně a vzpíná se při snaze pomazlit, tak ji položím a nechám chvilku být, klidně si rychle zaběhnu na záchod a po návratu se zeptám, jestli chce obejmout a to už většinou chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.22 13:16

Mam malého synka 2,5 let který to míval i mívá do teď někdy.

Měl období co to bylo každou noc často poté to na chvilku ustalo. Okolo roku a půl to bylo nejvíce a trvalo to nějakou dobu. Nevím zda nám pomohl rybí olej ale dávala jsem a začal spávat celou noc.
Nevím, zda to je tím ale u nás to tak bylo.
Doktorka říkala že sny, zážitky, vjemy. My jsme museli bohužel ho proboutit protože by křičel klidně 45 minut. Nemá se budit ale my jsme ho citlivé probudili a nakonec se ztratila doba řevu. Na každého ale asi něco jiného. Hlavně mluvit na něj potichu a nekřičet.
Jinak kdzy jsem vědela při konci že bude plakat okolo půlnoci až 1 ráno to míval jsme ho citlivé probudila o půl 12 a pak usnul a ten pláč neměl takže to také pomohlo.
Jinak potom to přestalo na pár měsíců.
Ale pořád to bylo že třeba jednou za 14 dní. A teď to bylo častěji, ale lezou mu teď pětky…
Orpavdu vím co to je a to bydlíme v paneláku a je to mazec.
Moc soucítím s vámi a držím palečky na klidně noci :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5889
11.6.22 13:31

Noční děsy, přejde to časem samo,.Syn ve stejném věku už nespal v postýlce, ale velké posteli a tak prostě když začal řvát, tak jsem si lehla k němu. Ale ne vždy to bylo tak jednoduché, někdy jsem s ním byla 2 hodiny vzhůru. Trvalo to pár měsíců a přešlo to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.6.22 20:19

Mockrát děkuji za příspěvky. Už jsme měli období kdy to bylo dobré kdy spal hezky jen se třeba jendou za noc vzbudil, že chce napít. Teď bohužel poslední 3 dny jsme zase na začátku vzdy kolem 1-2 strašný pláč až bych řekla řev jak kdyby ho na nože brali. Tak snad to přejde. Jsem ráda, ze se tu najdou i maminky které se podělí o svoje poznatky, hned je člověku trochu líp a zvládá to líp když ví, ze je nas víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí