Noční zvracení a nevolnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.3.16 19:55

@icy rose
No uvidím co zítra řekne doktorka ale doufám že bude vše v pořádku! :andel: jinak moc moc děkuju a ať se všem ostatním co se o mimi snaží co nejdříve zadaří! :srdce: :srdce: :srdce: :* :* :* :hug: :hug: :hug: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.16 21:55

Tak mám to potvrzené, čekáme miminko :) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.8.19 18:47

Oživení diskuze

Ahoj :mavam: oživuji diskuzi ať nezakládám novou.. holky měla jste některá také takové příznaky těhu nebo je zakladatelka z vyjímek? Včera v noci jsem zažila podobný mordor jako zakl., průjem, zvracení, stačilo se jen napít a do půl minuty to bylo v kýblu. Teplota žádná, myslela jsem si že nějaká střevní viróza, přes den jsem se vyspala a dostala hroznou chuť na topinku :D tak jsem si řekla- pokud je to chřipka/viróza, okamžitě to ze sebe dostanu ven. No a nic. Jsem jen hrozně unavená, malátná, občas mám husinu za chvíli mě olívá pot. Jo a ještě mě neskutečně bolí bedra, podbřišek bolí jako při PMS. Na příznaky těhu mi to přijde brzy, ms mám dostat za týden, ale chřipka vypadá také jinak.. díky za vaše zkušenosti/rady! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.8.19 19:01

@Eveline132 Presne to, co popisujes mel pred 14 dny syn… A myslim, ze to tehotenstvim nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.8.19 19:04

@j.a.n.i1 :lol: díky! A jedl pak tedy normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.8.19 19:05

@Eveline132 Jo, naprosto, stlaskal co potkal. Ale takovej unavenej byl jeste skoro tyden. Jo a nikdo dalsi to od nej nechytil, netusime co to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
17.8.19 19:40

Já to mám teď a těhotná doufám nejsem. Celý den spím, bolej mě nohy, záda, podbřišek :mrgreen: trvá to den a chytla jsem to od dcer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.8.19 20:07

@Denina01 jooo, to bude nějaký bacil pokud to měly dcery..
Já to od nikoho chytnout nemohla, navíc přes den až na slabost a únavu, bolest zad a podbřisku jsem úplně v pohodě. Trošku doufám, že za týden se mi ukážou dvě čárky, ikdyž tomu tedy moc nedávám :think: máme 7letého rošťáka, přála bych si holčičku, nějak to nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
17.8.19 20:15

@Eveline132 já měla něco podobného teď týden a něco zpátky, začala jsem strašně lítat na záchod, furt jsem potřebovala čůrat, ale právě mě nic nebolelo, jen prostě furt na ten záchod, pak se k tomu přidaly nevolnosti a pobolívání břicha a pálení žáhy, zároveň i nechutenství a odpor k určitému jídlu, zpozdila se mi MS, nakonec byly i zvýšené teploty a i únava byla - tak už jsem si říkala, zda v tom nejsem, v pondělí jsem naklusala k doktorce… no a těhotenství to nebylo, ale pořádný zánět močových cest ano a ještě k tomu něco v krvi ošklivého našli, takže antibiotika na týden, dneska jsem je dobrala…včera jsem si pro jistotu dělala test, sněhobílo a dneska jsem MS dostala, sice dva týdny zpoždění, ale to asi kvůli té nemoci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.8.19 20:14

Holky tak hlásím že od včerejšího večera jsem úplně fit :D jako by se nechumelilo. byli jsme dnes se synem na výšlap a chytl mě tak podbřišek, že jsem neuměla ani chodit. Podle data si myslím, že je to vyloučený, dělám tedy vše normálně. Ikdyby… první 3měsíce jsou stejne buď a nebo a spoustu maminek se dozvěděly o těhu až později. Na zadku sedět kvůli tomu nemůžu :roll: Uvnitř ale pořád doufám. :cert: @Malaika1234 a vy se snažíte o mimčo? Naštěstí se to zaléčilo! Hodně zdraví! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
18.8.19 21:35

@Eveline132 ne, miminko by ted nebylo ideální, ona stále studujeme, chráníme se, ale jednou ten kondom bohužl praskl… :nevim: takže to byly nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí