Nočník a dvouleté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
607
2.5.13 23:33

Ahoj, já mám ten samý problém-doma krásně čůrá do nočníku-sám jde, sundá si kalhoty a vyčůrá se. Bez připomínání. Ale také bez oznámení, že jde čůrat. Tudíž venku musím stále připomínat a vysazovat. Umí tedy čůrat do trávy, ale sám si neřekne a právě se mu stane často i nehoda. Doufám, že časem se to naučí a řekne si. Nemá někdo nějaký fígl, jak ho naučit si říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
3.5.13 08:38

@Minutet jo, tak to máme stejné, jen s tím rozdílem, že když ji chci aktivně dát vyčůrat, tak se prostě nevyčůrá. Často i protestuje, takže je nemožné ji chytit tak aby mohla čůrat :zed:. Venku čůrala snad jen jednou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva Rychová
24.9.13 19:28

Ahoj, my máme taky perné období, ale už mi docházejí síly. Viktorka za měsíc 2roky v srpnu pochopila, jak muže hezky čůrat a hlavně kakat na záchodě. Nočník jsme bravůrně přeskočili a tak jsem byla strašně nadšená. I venku, v obchodě vždy hlásila. Nicnéně teď je září a nosíme opět plenky. Vždy si říkala na čurání i kakaní, ale teď jsme jak roční děcko :( Nevím kde je chyba a co bych měla udělat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17565
24.9.13 20:10

Nejspíš ji přešlo počáteční nadšení :) Nevím, jak často potřebuje na záchod, jedna možnost - hlídat čas a posazovat v pravidelných intervalech a nečekat, až si řekne. Anebo druhá možnost nechat plenky, neřešit a za pár týdnů zkusit znovu. Určitě z toho nedělej žádnou kovbojku, ono to přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
24.9.13 20:20
@Eva Rychová píše:
Ahoj, my máme taky perné období, ale už mi docházejí síly. Viktorka za měsíc 2roky v srpnu pochopila, jak muže hezky čůrat a hlavně kakat na záchodě. Nočník jsme bravůrně přeskočili a tak jsem byla strašně nadšená. I venku, v obchodě vždy hlásila. Nicnéně teď je září a nosíme opět plenky. Vždy si říkala na čurání i kakaní, ale teď jsme jak roční děcko :( Nevím kde je chyba a co bych měla udělat :nevim:

Měli jsme to stejný, jen s nočníkem. Nepomáhalo nic, najednou na něm nevydržela ani půl vteřiny. Dali jsme zpět plínky a teď tak po dvou měsících jedeme nanovo, snaží se, zatím. Doufám, že se to zas nevrátí. Měla i jinak blbý nálady, asi nějaký blbý období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
24.9.13 20:32

Davala bych na zachod, klidne i po pul hodine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
24.9.13 20:52

Měli jsme něco podobného, prostě náhlý bojkot. Pomohlo se častěji ptát a hlavně pak odměńovat za použití nočníku nebo záchodu :)

• Citovat
  • Upravit
77
3.11.16 12:55

nocnik

Naše malá se teda zatím drží na nočníku je pravda že na nočník začla chodit čurat i kakat pak zničeho nic začla stávkovat s kakáním a jen do plíny chtěla kakat ale pak cca po měsíci si zase řekla a od te doby chodí kakat i curat na nocnik i presto ze má plinku tak si ji sunda jde na nocnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze