Nočník - pohodlnost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jen na vystvětlenou, my ho nemlátíme! Dostal od přítele na zadek jednou, od té doby jsme o tom pouze mluvili.
Je mi jasný, že má nějakej problém, ale abych ho pravidelně posazovala na nočník dalších x měsíců… prostě taková činnost se moc dlouhodobě dělat nedá…
Jinak díky, už konečně vím, že mám doma dementa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@statecna.oslice píše:
Je mi jasný, že má nějakej problém, ale abych ho pravidelně posazovala na nočník dalších x měsíců… prostě taková činnost se moc dlouhodobě dělat nedá…
dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@statecna.oslice Promin, nechtela jsem te nastvat, ale zas tak moc ty chlapy nemiluju, abych si brala servitky…
Clovek, co na zadek malemu decku, protoze neumi chodit na nocnik pro me nic jineho neni
Kup milackovi radej nejakou literaturu. Muj synovec ma ctyri a pul a dodnes se mu nekdy stane, zese vykadi do slipecku. Jako maly mel problemy a stolice pro nej byla bolestiva, tak nechce chodit, radej to zadrzuje tak dlouho, az mu to ulitne.. Ale sestra je trpeliva, chodi s nim na zachod kazdy den dvakrat, snazi se… A v zivote by ji nenapadlo maleho plestit. A to je o dva roky starsi… Mozna byste se s pritelem meli zamyslet oba…
- Citovat
- Upravit
Co zkusit aby rovnou chodil na záchod, malej na nočník nechtěl ani za boha, tak jsme koupili stupínek a on se cítil jako velkej chlap a začal chodit rovnou na záchod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna
já tě taky nechci naštvat, ale posuzovat někoho podle příspěvku na netu
. Ono je trochu rozdíl (i když chápu, že to segra nemá jednoduchý), chodit s dítětem 2× denně na záchod, nebo dítě vysazovat na nočník co 30-45 min a ještě k tomu se starat o kojence
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka-K-85
redukci jsem zkoušela, bál se, ale už jsou to 2 měsíce, tak udělám druhý pokus, díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@statecna.oslice Jinak pokud nechce nenutit, zeptat se chceš čúrat? Nechceš, neposazovat, jen se ptát. Počůrá se tak ho osprchovat, říct, že to musí příště říct atd. ![]()
A jestli se bojí at se jde mrknout na tatínka
myslím, že jednou mu to neuškodí když ho uvidí jak se čůrá ![]()
Příspěvek upraven 17.01.13 v 23:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@statecna.oslice píše:
@chatwenna
já tě taky nechci naštvat, ale posuzovat někoho podle příspěvku na netu. Ono je trochu rozdíl (i když chápu, že to segra nemá jednoduchý), chodit s dítětem 2× denně na záchod, nebo dítě vysazovat na nočník co 30-45 min a ještě k tomu se starat o kojence
mám stejný věkový rozdíl jako ty, na nočník jsem dávala jak mimino, tak batole a šlo to v pohodě. ![]()
Nebo když ti ti fakt tak štve, tak mu dej plínu. Ale takové nápady, jestl ho za to mlátit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@statecna.oslice No jo, ono se castej cura nez kaka…
Jenze stojim si za tim, ze biti to nespravi
A zkusila bych te tchyni misto starsiho prcka svihnout toho mladsiho…
Kdyz to 14 dni vydrzis, intenzivne se mu venovat a chvalit chvalit chvalit, vysledky se urcite dostavi ![]()
- Citovat
- Upravit
Po tomhle posledním příspěvku si myslím že byste se nad sebou měli zamyslet oba. Ptáš se na názor a pak se skoro urážíš když někdo něco napíše. Dávat ho každejch 40 minut na nočník a ještě mít kojence.No to z ní skoro jako by tě ty děti obtěžovali. Myslím že je spousty matek co má děti po sobě a zvládajíto bez plácání a bez toho aby je to „obtěžovalo“
Neříkám že to tak je, jen že to tak vyznívá.
- Citovat
- Upravit
@Lenka-K-85 píše:
@statecna.oslice Jinak pokud nechce nenutit, zeptat se chceš čúrat? Nechceš, neposazovat, jen se ptát.
nevim, ale většina dětí odovídá automaticky ne. mě to řeknou oba a za púl minuty ječí eee.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ohýnek píše:
Po tomhle posledním příspěvku si myslím že byste se nad sebou měli zamyslet oba. Ptáš se na názor a pak se skoro urážíš když někdo něco napíše. Dávat ho každejch 40 minut na nočník a ještě mít kojence.No to z ní skoro jako by tě ty děti obtěžovali. Myslím že je spousty matek co má děti po sobě a zvládajíto bez plácání a bez toho aby je to „obtěžovalo“
Neříkám že to tak je, jen že to tak vyznívá.
- Citovat
- Upravit
Nám pomohla samolepka do nočníku - je černá akdyž se počůrá objeví se obrázek
a nočník v té místnosti kde je dítě aby ho měl stále na očích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama No náš začal docela rychle říkat, že jo, ale jeho prostě bavilo chodit na záchod, protože si myslel jak už je velkej chlap
Ale fakt jsem ho rozhodně nenutila.
A samozřejmě ani neplácla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mabis píše:
Nám pomohla samolepka do nočníku - je černá akdyž se počůrá objeví se obrázeka nočník v té místnosti kde je dítě aby ho měl stále na očích
kde se to dá sehnat? o tom jsem nikdy neslyšela. Dítě už mám školní, ale určitě by ho to pobavilo ![]()
- Citovat
- Upravit