Nočník - pohodlnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1696
17.1.13 23:03

Jen na vystvětlenou, my ho nemlátíme! Dostal od přítele na zadek jednou, od té doby jsme o tom pouze mluvili.
Je mi jasný, že má nějakej problém, ale abych ho pravidelně posazovala na nočník dalších x měsíců… prostě taková činnost se moc dlouhodobě dělat nedá…
Jinak díky, už konečně vím, že mám doma dementa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.1.13 23:06
@statecna.oslice píše:
Je mi jasný, že má nějakej problém, ale abych ho pravidelně posazovala na nočník dalších x měsíců… prostě taková činnost se moc dlouhodobě dělat nedá…

8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
17.1.13 23:07

@statecna.oslice Promin, nechtela jsem te nastvat, ale zas tak moc ty chlapy nemiluju, abych si brala servitky… :) Clovek, co na zadek malemu decku, protoze neumi chodit na nocnik pro me nic jineho neni :) Kup milackovi radej nejakou literaturu. Muj synovec ma ctyri a pul a dodnes se mu nekdy stane, zese vykadi do slipecku. Jako maly mel problemy a stolice pro nej byla bolestiva, tak nechce chodit, radej to zadrzuje tak dlouho, az mu to ulitne.. Ale sestra je trpeliva, chodi s nim na zachod kazdy den dvakrat, snazi se… A v zivote by ji nenapadlo maleho plestit. A to je o dva roky starsi… Mozna byste se s pritelem meli zamyslet oba…

• Citovat
  • Upravit
3481
17.1.13 23:14

Co zkusit aby rovnou chodil na záchod, malej na nočník nechtěl ani za boha, tak jsme koupili stupínek a on se cítil jako velkej chlap a začal chodit rovnou na záchod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
17.1.13 23:15

@chatwenna
já tě taky nechci naštvat, ale posuzovat někoho podle příspěvku na netu :roll:. Ono je trochu rozdíl (i když chápu, že to segra nemá jednoduchý), chodit s dítětem 2× denně na záchod, nebo dítě vysazovat na nočník co 30-45 min a ještě k tomu se starat o kojence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
17.1.13 23:16

@Lenka-K-85
redukci jsem zkoušela, bál se, ale už jsou to 2 měsíce, tak udělám druhý pokus, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
17.1.13 23:18

@statecna.oslice Jinak pokud nechce nenutit, zeptat se chceš čúrat? Nechceš, neposazovat, jen se ptát. Počůrá se tak ho osprchovat, říct, že to musí příště říct atd. ;)

A jestli se bojí at se jde mrknout na tatínka :lol: myslím, že jednou mu to neuškodí když ho uvidí jak se čůrá 8)

Příspěvek upraven 17.01.13 v 23:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.1.13 23:19
@statecna.oslice píše:
@chatwenna
já tě taky nechci naštvat, ale posuzovat někoho podle příspěvku na netu :roll:. Ono je trochu rozdíl (i když chápu, že to segra nemá jednoduchý), chodit s dítětem 2× denně na záchod, nebo dítě vysazovat na nočník co 30-45 min a ještě k tomu se starat o kojence

mám stejný věkový rozdíl jako ty, na nočník jsem dávala jak mimino, tak batole a šlo to v pohodě. :nevim:
Nebo když ti ti fakt tak štve, tak mu dej plínu. Ale takové nápady, jestl ho za to mlátit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
17.1.13 23:19

@statecna.oslice No jo, ono se castej cura nez kaka… :) Jenze stojim si za tim, ze biti to nespravi :) A zkusila bych te tchyni misto starsiho prcka svihnout toho mladsiho… :) Kdyz to 14 dni vydrzis, intenzivne se mu venovat a chvalit chvalit chvalit, vysledky se urcite dostavi :)

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
17.1.13 23:20

Po tomhle posledním příspěvku si myslím že byste se nad sebou měli zamyslet oba. Ptáš se na názor a pak se skoro urážíš když někdo něco napíše. Dávat ho každejch 40 minut na nočník a ještě mít kojence.No to z ní skoro jako by tě ty děti obtěžovali. Myslím že je spousty matek co má děti po sobě a zvládajíto bez plácání a bez toho aby je to „obtěžovalo“
Neříkám že to tak je, jen že to tak vyznívá.

• Citovat
  • Upravit
81481
17.1.13 23:22
@Lenka-K-85 píše:
@statecna.oslice Jinak pokud nechce nenutit, zeptat se chceš čúrat? Nechceš, neposazovat, jen se ptát.

nevim, ale většina dětí odovídá automaticky ne. mě to řeknou oba a za púl minuty ječí eee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
17.1.13 23:23
@ohýnek píše:
Po tomhle posledním příspěvku si myslím že byste se nad sebou měli zamyslet oba. Ptáš se na názor a pak se skoro urážíš když někdo něco napíše. Dávat ho každejch 40 minut na nočník a ještě mít kojence.No to z ní skoro jako by tě ty děti obtěžovali. Myslím že je spousty matek co má děti po sobě a zvládajíto bez plácání a bez toho aby je to „obtěžovalo“
Neříkám že to tak je, jen že to tak vyznívá.
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
5086
17.1.13 23:24

Nám pomohla samolepka do nočníku - je černá akdyž se počůrá objeví se obrázek ;) a nočník v té místnosti kde je dítě aby ho měl stále na očích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
17.1.13 23:27

@Lama Lama No náš začal docela rychle říkat, že jo, ale jeho prostě bavilo chodit na záchod, protože si myslel jak už je velkej chlap :mrgreen: Ale fakt jsem ho rozhodně nenutila. :nevim: A samozřejmě ani neplácla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
17.1.13 23:28
@mabis píše:
Nám pomohla samolepka do nočníku - je černá akdyž se počůrá objeví se obrázek ;) a nočník v té místnosti kde je dítě aby ho měl stále na očích ;)

kde se to dá sehnat? o tom jsem nikdy neslyšela. Dítě už mám školní, ale určitě by ho to pobavilo :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step