Nošení v šátku už v porodnici, odchod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13998
5.5.21 10:41

@Micaella22 hodně předpotopní názory :roll: jsem ráda, že v naší porodnici nijak moc nekomentovali, když jsme si davaly děti k sobě do postele a nechavaly je tam i mimo kojení, neoblečené. Ano, na chodbu bylo pravidlo, že vždy s dítětem ve vozíku, ale po pokoji jsme je samozřejmě nosily.

Přesto si tam nedovedu představit vázat šátek, jak už tu zaznělo, kolikrát jsem musela běžet na záchod hodně rychle, když se zrovna spustil proud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.21 15:14

@Vejull proč by ne? Já jsem takto šla z porodnice s navázaným mimčem jednou pěšky (to byla ale tehdy sranda, protože jako nezkušená prvorodička jsem poprvé vázala živé miminko rovnou venku v terénu..vyjeli jsme tehdy totiž z porodnice sice kočárkem, ale miminku se to vůbec nelíbilo, v šátku se tehdy okamžitě uklidnilo, i když počítám, že ten úvaz musel být naprosto příšerný), jednou jsme domů takto s novorozencem jeli z porodnice vlakem..Auto nemáme, malou autosedačku jsme nikdy neměli a nepotřebovali, domarozené děti jsem nosila již od druhého dne po porodu..(vlastně druhorozenou jsem v porodnici také navázala už 2.den, ale potřeba nosit tam nebyla, nebylo kam, malá cimra, nezbývalo než ležet, naštěstí akespoň s miminkem u sebe v posteli a ne vedle v postýlce :wink: Vzhledem k těm blbým komentářům bez zkušeností s nošením a myšlením, že bez auta, obzvlášť po porodu, se člověk nehne raději anonym..

• Citovat
  • Upravit
683
5.5.21 22:19

Ahoj :) šátek jsem sebou měla ale jak jsem ho zabalila tak jsem ho přivezla domů. Porod bez komplikací vše ok ale vázat a nosit v šátku v porodnici na to jaká jsem byla hrdinka jsem hodně rychle zapoměla :oops: :mrgreen: já teda rodila v koróně takže jsme z pokoje nejak extra nelezly a když už tak s hadrem na hubě :mrgreen: na chodbu jsem si chodila akorát chladit hnáty. V pokoji bylo děsný vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.5.21 23:04

Viděla jsem fotky holek co nosily už v porodnici. Mně po druhém porodu (kdy bych si klidně troufla nosit hned, protože už jsem měla zažitou praxi) dali miminku na ustřižený pahýl pupíku takovou velikou plastovou svorku, tak jsem se bála že by ho to tlačilo při nošení do břicha a radši s nošením čekala až to upadne. Takže i taková blbina člověka může odradit…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí