Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@quinny Já už jsem si nastudovala, že kříž s kapsou uvnitř ne. Tak budu vázat, tak jako teď, jen pevněji a tím i dostanu malou výš. První mi taky hodně plakala, spala zpočátku jen na žabku na mě nebo za jízdy v kočárku. V noci běžně proplakala 3 hodiny. Mít tenkrát šátek, všechno bylo jednodušší.
Co takto? Asi je moc nízko
? Obličejem jsem na ni dosáhla. Asi koupím manducu a bude
, stejně už má 5 kg a to už asi Moby elasťák moc dlouho nevydrží…
@Genovesa já myslím, že v pohodě, ještě bych hlavičku zajistila jedním z pruhů kříže a horní okraj kapsy natáhla co nejvýš (ale to ideálně až třeba při chůzi, když se dítko trochu udyndá) a bude to ideální.
A u výběru nosítka bych vzala v potaz Kibi, mně manduca vydržela tak do roka dětí, pak už jim plandaly nožičky, Kibi vydrží dlouho, kdyby už tehdy před 5 lety bylo Kibi, určitě bych brala to ![]()
@Bibi239 Děkuju, tak to určitě kouknu. S hlavičkou je trochu potíž, ona už krásně pase a nechce tu hlavu na mě položit, chce koukat, jinak řve
. Tak ji chvíli nechám a jak usne, přetáhnu popruh. Do té doby jistím rukou (když mám čas) nebo srolovanou plínkou za krčkem, když potřebuju volné ruce. Kapsu příště potáhnu, asi se tam trošku svezla. Děkuju. Jinak teda šátku jsem přišla na chuť
, ale potřebuju asi spíš nosítko, když jdu pro starší do školky. Vázání do pevného s miminem někde na silnici u auta kvůli 15 minutám
… Navíc mám pak dilema s oblíkáním mimina.