Nosítko ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1429
2.11.18 13:09

@Kristyna.Vechtova No jasné, je to každého věc, hlavně když je spokojený… Já prostě nosící typ nejsem, necítím se v tom komfortně (s tím asi i souvisí to sbírání psích bobků, že to není žádná hitparáda…). Jinak my zase bydlíme ve třetím patře, ale bez výtahu a synátor ještě v 1,5 roce nechodí, takže nosit několikrát denně 12 kilo do schodů - nádhera. Jinak hafíka venčím, když jdeme se starší dcerou do školky a poté i pokračujeme okruhem přes město…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.18 16:06

@Pocahonta jasně, každej na to není, jen říkám, že zrovna v tom bych problém neviděla, normálně dřepnu a seberu :)
Tak já mám dítě první a pes na 3 kila takže jemu stačí venku tak 20-30 minut a už se žene domů a kór teď když už je chladno :D no tak kdybych měla tahat 12kg tak to kór nosím, ono i záleží co máte za nosítko, pro rok a půl starý dítko s 12kg už to chce neco pořádného, určitě ne Manducu, Ergobaby už ani Tulu bych nebrala. A nebo šátek s příměsí lnu, konopí, repreve, hedvábí atp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
2.11.18 16:12
@Kristyna.Vechtova píše:
@bartoel1 ty jo obdiv - doufám, že syn se taky bude chtít nosit ještě dlouho, v lednu se nám narodí druhé, tak si říkám, že to uvidí a bude chtít taky :) my sice bydlíme na malým městě, ale bydlíme v 6.patře a korba se do výtahu nevešla, takže to bylo na dlouho se vypravovat, tohle bylo a pořád je nejrychlejší způsob, chodíme tak denně se psem a do krámu a samozřejmě na výlety (to hlavně v létě) a teda kamkoli jedeme mimo domov tak raději beru nosítko (dřív šátek) s sebou je to jistota, že když nebude nálada nahodím a je spokojenost na všech stranách :)

Určitě jo. Taky občas poponesem tříletého. Ne teda v běžném provozu, to jsem ho přestala nosit někdy kolem roku a třičtvrtě, zvládne dojít sám, kam potřebujeme, případně vezmeme kolo/koloběžku. Ale na celodenních výletech si v nosítku schrupnul s nadšením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.18 16:16

@Hoa Mai tak u nás je zatím potřeba i na denní využití, on taky dojde kamkoli, jenže ráno po 7h když už je teď chladno nemám čas být 45 minut venku, protože psovi je po 20 minutách zima i v oblečku :D takže za mě prostě na těch 20-30 minut denně ideální a hlavně rychlý a pohodlný, protože když ho nenechám šťourat se v té kaluži nebo tak tak je hysterák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.11.18 21:15

Ztuhlost po vyndani z nositka

Dobrý den, začínám nosit 7mi měsíční holčičku v nosítku ergo-baby a chtěla bych se zeptat, jestli je normální po cestě do obchodu (asi třičtvrtě hodiny), aby byla po vyndání ztuhlá ve tvaru, v jakém byla v nosítku. Chvíli nehne např. hlavičkou, párkrát fňukne, neplače, a až tak za 20 sekund s ní hýbá zcela a normálně bez fňukání. Mám ji třeba moc utaženou nebo je to normalní? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí