Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
třeba tady a tady
ta první píšou že je týden zkoušená, ta druhá je úplně nová a navíc si můžeš vybrat dárek
obě jsou + - nějaké drobné za 2200 ![]()
jééé dokonce tam píšou že si můžeš vybrat TŘI dárky
jen mít ty dva litry ![]()
Jo,tak to je fakt,to je super cena,já sem asi zastydla někde na těch 3000 ![]()
pate81 píše:
Jo,tak to je fakt,to je super cena,já sem asi zastydla někde na těch 3000
no právě že ty ceny už jsou docela „dole“
proto se i použitý prodávají tak „draho“ protože prostě pořizovací cena byla vyšší než je za nové dnes, a nebo to jsou ty spešl barevné řady co jsou prostě dražší ale já se klidně spokojím i se základníma barvama
i když na těma hezky barevnýma na netu slintám ![]()
Použítá Manduca se prodává tak „draho“, protože je obecně známo, že tyhle nosící pomůcky neztrácí používáním moc na ceně.
2000 za použitou Manducu se mi nezdá zas tak moc, samozřejmě čím nižší cena, tím lepší, ovšem to už bych se asi trochu bála, proč to dotyčná/ý prodává tak levně.
Ceny použitých se momentálně pohybují kolem 1800 (+-)
Cappy píše:
Použítá Manduca se prodává tak „draho“, protože je obecně známo, že tyhle nosící pomůcky neztrácí používáním moc na ceně.
2000 za použitou Manducu se mi nezdá zas tak moc, samozřejmě čím nižší cena, tím lepší, ovšem to už bych se asi trochu bála, proč to dotyčná/ý prodává tak levně.
Ceny použitých se momentálně pohybují kolem 1800 (+-)
jo já to i chápu ale já si právě v tom případě raději koupím tu novou, vím že budu nosit často a že se mi to vyplatí a navíc jí pravděpodobně využiju i na další dítě, takže těch důvodů proč si mám koupit raději novou, navíc když rozdíl v ceně je nepatrný, je víc.
a taky když ty peníze ušetřím tak se mi nebude chtít čekat někde na nějakou výhodnou koupi z druhý ruky
budu jí chtít hned
, už teď se na nosítko klepu
no moje blbost, mohla jsem mít už dávno našetříno jenže jsem se o to začala zajímat až po porodu ![]()
Já se ani nedivím, že se o nošení spousta maminek nezajímá, přijde jim to asi hrozně namáhavé - že je lepší dát dítě do kočárku než se s ním tahat.
Já mám dneska příhodu ze Zoo. Syn si chtěl sednout do kočárku, tak jsme si jej od kamarádky půjčili. Makačka to byla příšerná - tlačit kočár s dítětem (v mém případě tedy už s odrostlejším batoletem).
Není nad to hodit ho na záda ![]()
Cappy píše:
Já se ani nedivím, že se o nošení spousta maminek nezajímá, přijde jim to asi hrozně namáhavé - že je lepší dát dítě do kočárku než se s ním tahat.Já mám dneska příhodu ze Zoo. Syn si chtěl sednout do kočárku, tak jsme si jej od kamarádky půjčili. Makačka to byla příšerná - tlačit kočár s dítětem (v mém případě tedy už s odrostlejším batoletem).
Není nad to hodit ho na záda
já vím že je to lepší, jako přemýšlela jsem o nosítku ale prostě jsem se zajímala o jiné věci a nosítko přišlo na řadu právě ve chvíli největší potřeby, to bylo furt spoustu času do porodu no a pak najednou jéééé to by se šiklo nějaké nosítko o kterém jsem slyšela
tak jsem se o to začala zajímat a zjistila jsem že to nebude tak jednoduché a levné pořízení
prostě jsem si nějak říkala že až to bude potřeba tak koupím nějaké z druhé ruky, všechno jsem tak kupovala a o mnoho levněji, u tohohle mě to nějak nenapadlo že to bude trošku jinak ![]()