Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
smurfka píše:Weru píše:já už si barvila vlasy dvakrát, tak uvidíme co ze me vyleze za pár měsíců:o)
Ja jsem zazrak, ukaz . Muzete se na me jezdit koukat, pac jsem prezila matcino barveni si vlasu, kdyz se mnou byla tehu a nejen to
Peroxidova bloncka a bude spulit ![]()
Tak dobrou ![]()
A holky vseho s mirou. Nesuste si vlasy v mikrovlnce a bude vse ok ![]()
Weru píše:smurfka píše:Peroxidova bloncka a bude spulitWeru píše:já už si barvila vlasy dvakrát, tak uvidíme co ze me vyleze za pár měsíců:o)
Ja jsem zazrak, ukaz . Muzete se na me jezdit koukat, pac jsem prezila matcino barveni si vlasu, kdyz se mnou byla tehu a nejen to
ne hlavně ne druhá Hanychová..jak vidím našpulený ksicht tak je mi zle..
![]()
Weru píše:
Tak dobrou
A holky vseho s mirou. Nesuste si vlasy v mikrovlnce a bude vse ok
smurfka píše:julniki píše:
Ale holky, jsou přece věci které prostě jsou logické a prostě všem musí dojít že opravdu je to blbost
ty ale ta holka co tvrdila že těhu nesmí řídit tomu věřila a šla si tvrdě za svým..každý at si věři čemu chce a řídí se čím chce..je to jeho odpovědnost za sebe i dítě ne?
Jojo
Tak řízení jo, ale notebook? To nevím
Ano za vaše odpovědi vám srdečně děkujeme. Bylo to krásné a bylo toho dost. ![]()
Tak vazne.
Zakladatelko, niceho se neboj, vseho s mirou. Vlasy si barvit muzes, notas mit muzes i na brichu, telefonovat taky muzes, jidlo - vseho s mirou.
Papa ![]()
Jak tak koukam, tak si svym prispevkem nejspis nakakam do bot, ale skodlivost elektromagnetickeho zareni nebyla dosud prokazana ani vyvracena. Vyrobci komunikacnich technologii budou tvrdit, ze je to blbost, odpurci z jinych oblasti loblasti se budou priklanet k teorii o skodlivosti. Pravdou ale je, ze je elmag zareni je od roku 2002 na seznamu 2B karcinogenu (podezrelych) karcinogenu. Tudiz ja si netroufam tvrdit, ze se jedna o blbost, pokud to nereknou vedci zabyvajici se letitym vyzkumem. Doktoru bych se neptala, tam jde o subjektivni nazor, oni to take nezloumaji. Btw. tvrzeni, ze pokud se neco neprojevi na mne, pak je to blbost, je jako rict, ze cigarety neskodi, protoze kourim patnact let a rakovinu nemam.
ncc1701 píše:
Jak tak koukam, tak si svym prispevkem nejspis nakakam do bot, ale skodlivost elektromagnetickeho zareni nebyla dosud prokazana ani vyvracena. Vyrobci komunikacnich technologii budou tvrdit, ze je to blbost, odpurci z jinych oblasti loblasti se budou priklanet k teorii o skodlivosti. Pravdou ale je, ze je elmag zareni je od roku 2002 na seznamu 2B karcinogenu (podezrelych) karcinogenu. Tudiz ja si netroufam tvrdit, ze se jedna o blbost, pokud to nereknou vedci zabyvajici se letitym vyzkumem. Doktoru bych se neptala, tam jde o subjektivni nazor, oni to take nezloumaji. Btw. tvrzeni, ze pokud se neco neprojevi na mne, pak je to blbost, je jako rict, ze cigarety neskodi, protoze kourim patnact let a rakovinu nemam.
to nikdo nepopírá že uváděné předměty vyzařují nějaké záření..( stejně jako slunce a taky nemáme všichni rakovinu ) jde přece o intenzitu záření..Aby mi notas nebo mobil neco udělal, musela bych ho používat 24 hodin nejméně tak deset let..a to že mám notas po dobu 9 měsícu těhu na nohách mě nemůže nijak ohrozit ( ani dítě které je navíc ještě chraněno placenout a plodovou vodou )..stejně když neumřem na rakovinu ze záření srazí nás auto..tak co..dneska málokdo umírá stářím…koneckonců na něco člověk umřít musí..
smurfka píše:ncc1701 píše:to nikdo nepopírá že uváděné předměty vyzařují nějaké záření..( stejně jako slunce a taky nemáme všichni rakovinu ) jde přece o intenzitu záření..Aby mi notas nebo mobil neco udělal, musela bych ho používat 24 hodin nejméně tak deset let..a to že mám notas po dobu 9 měsícu těhu na nohách mě nemůže nijak ohrozit ( ani dítě které je navíc ještě chraněno placenout a plodovou vodou )..stejně když neumřem na rakovinu ze záření srazí nás auto..tak co..dneska málokdo umírá stářím…koneckonců na něco člověk umřít musí..
To mas pravdu, zalezi take na dobe a intenzite zareni. Elmag snizuje imunitu, to jen tak mimochodem. Ja na tyhle spekulace ohledne too, co skodi nebo ne, pomalu rezignuju. V jedne diskuzi jsem se zminila, ze jsem jeste v desatem tydnu nepozrela jedinou tabletu listovky, bylo mi na to receno neco o nezodpovednosti, debilite a podobne. Koupila jsem si listovku, precetla slozeni a zvedl se mi kufr. Krom nepatrneho obsahu KL jsou soucasti taky latky, ktere mohou zpusobovat oslepnuti plodu. KL letela do kose, doplnky stravy jsem nikdy nejedla, nikdy nepotrebovala, radeji zustanu nezodpovedna ![]()
ncc1701 píše:smurfka píše:To mas pravdu, zalezi take na dobe a intenzite zareni. Elmag snizuje imunitu, to jen tak mimochodem. Ja na tyhle spekulace ohledne too, co skodi nebo ne, pomalu rezignuju. V jedne diskuzi jsem se zminila, ze jsem jeste v desatem tydnu nepozrela jedinou tabletu listovky, bylo mi na to receno neco o nezodpovednosti, debilite a podobne. Koupila jsem si listovku, precetla slozeni a zvedl se mi kufr. Krom nepatrneho obsahu KL jsou soucasti taky latky, ktere mohou zpusobovat oslepnuti plodu. KL letela do kose, doplnky stravy jsem nikdy nejedla, nikdy nepotrebovala, radeji zustanu nezodpovednancc1701 píše:to nikdo nepopírá že uváděné předměty vyzařují nějaké záření..( stejně jako slunce a taky nemáme všichni rakovinu ) jde přece o intenzitu záření..Aby mi notas nebo mobil neco udělal, musela bych ho používat 24 hodin nejméně tak deset let..a to že mám notas po dobu 9 měsícu těhu na nohách mě nemůže nijak ohrozit ( ani dítě které je navíc ještě chraněno placenout a plodovou vodou )..stejně když neumřem na rakovinu ze záření srazí nás auto..tak co..dneska málokdo umírá stářím…koneckonců na něco člověk umřít musí..
tak to zase záleží..někteří dr říkají že doplnky nejsou potřeba pokud je pestrá strava..takže to nezodpovědnost není..i KL v prášcích můžeš nahradit přírodním zdrojem že, takže z toho bych si nic nedelala.. ![]()
Ja o tom slysela a neci na tom trochu bude,ale ti bysme museli mit notebook celych 9 mesicu nepretrzite na brisku,a to si myslim ze to nedela zadna z nas:-Dh
to je blbost,já to dělám celý těhu ..nedávám si ho přímo na bříško,ale na nohy ale i tak je to podle mě blbst