Notebook pro středoškoláka, obchodní akademie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2674
30.6.14 08:52

Dcera ho dostala ze školy doporuceny, byla jsem na vstupní schůzce kde nám o tom říkali, mluvila jsem s učiteli, staršími žáky. Najdou se každý rok na té škole i studenti bez notebooku, ale jsou to tak 2 ve třídě. A právě nám tam i vysvetlovali, že není vhodné kupovat netbook, ale kvalitní notebook. Takže v jejím případě to není její tvrzení, ale doporuceni školy.

My jsme vybrali z rady asus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 01:07
@Anonymní píše:
Ano, využije, ale stejně by využil i domácí stolní počítač. ;-)

Dekuji za nazor.

• Citovat
  • Upravit
2539
1.7.14 04:59

Na SŠ notebook určitě ano. Ja jdu momentalne do tretaku a notebook se rozhodne hodi - neustale delame prezentace, vytvarime veci na IKT a take budeme delat maturitni praci. Rozhodne by bylo asi hloupe mit Pc s rodici, ci sourozencem by bylo otravne, protoze na veci do skoly je obcas potreba cas. Ja sama mam HP od ctvrte tridy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 12:49

@Bomer Dekuji, a hodi se uz od prvaku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.14 11:03

Za kolik se da koupit nejaky slusny ntb? Aby vydrzel. alespon 4 roky?

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
2.7.14 11:09
@Anonymní píše:
Za kolik se da koupit nejaky slusny ntb? Aby vydrzel. alespon 4 roky?

Tak za prvé nechápu proč anonymně :roll: :roll: :roll: :roll: A za druhé žádný ti nemusí vydržet 4 roky. Je to jen o chování k té věci. Já mám jeden NTB už mu jede 4tý rok a je naprosto v pořádku, ale stál přes 20 tis. Druhý je rok, a nejradši bych s ním křápla o zem. A ten stál přes 30 :-) takže ti to nikdo nemůže jen tak z fleku říct…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák