Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šmoulice na druhou stranu když to někdo fakt potřebuje, je na tom za ty nepoctivé dost bit. Ono rizikovka rozhodně neznamená, že těhotná musí ležet s nohama hore. Třeba já jsem riziková fakt dost hned v několika ohledech, PN mi byla nabízena všemi doktory prakticky od první kontroly a přesto ležet nemusím, ba naopak, mám vřele doporučený přiměřený pohyb a dlouhé vycházky, letná dovolená na horách mi vysloveně prospěla, v práci jsem to protrpěla.
Zakladatelko, no je to fakt, že v prvním těhotenství si ženská nechá podat pomalu i dvoulitrovou petku s vodou. Ve druhém kolikrát tahá dvacetikilové dítě, ani nemrkne, a po lese za ním sprintuje jak divá ![]()
@Šmoulice píše:
Já jsem se ptala svého doktora co můžu a nemůžu … A on mi řekl, že pokud je to zdravé, nevytřepu to za žádné situaceAle pokud je to nemocné, neudržím to tam ani kdybych visela za nohy ze stropu …
Vezmi si, že dřív dělaly ženské všechno … Protože musely. Teď se to moc hrotí …
Dávej na sebe v rámci možností pozor, netahej co nemusíš , neprašti se do břicha …Můžu vědět co děláš za práci ?
Dělám prodavačku v jednotě
@Lussyka píše:
Mám to v místě a nemusím dojíždět u nas na vsi toho moc není a jak zjistí že má matka malé dítě tak se většinou rychle rozloučí.Babicky mám z ruky
@Lussyka píše:
Tak to si myslím, že není až zas tak nic náročného …
![]()
@Annabela11 píše:
@Šmoulice Proč tak hnusně?
Vyjadřuj se radši k tématu a neplevel diskuzi ![]()
@ugluk píše:
Zakladatelko, no je to fakt, že v prvním těhotenství si ženská nechá podat pomalu i dvoulitrovou petku s vodou. Ve druhém kolikrát tahá dvacetikilové dítě, ani nemrkne, a po lese za ním sprintuje jak divá
Tak tak
a žije že
@Lussyka Chápu tě,já bych odešla jelikož bych se bála že potratim díky těžší práci. ![]()
@Šmoulice Plevelis max ty…miluji takové komentáře,do očí bys to takhle nikomu neřekla.Nechapu takové jednání!
@Šmoulice píše:
Tak to si myslím, že není až zas tak nic náročného …![]()
Ono se to nezdá ale tahat palety skládat paletu piv balíky vod to už je slušných pár kilo.Chlap tam není tak to tahame my
@Annabela11 píše:
@Šmoulice Plevelis max ty…miluji takové komentáře,do očí bys to takhle nikomu neřekla.Nechapu takové jednání!
Pusinko uklidni se ![]()
Já se živím jako řidič. No a když jsem zjistila, že jsem těhotná, vůbec jsem nevěděla co mám dělat. Práce je náročná co se týče stresu a třeba upevnění nákladu. Můj zaměstnavatel je i můj partner a nevím, jakou jinou pozici ve firmě by mi nabídl místo ježdění. Tak jsem uvažovala jestli si nenajít na chvíli práci třeba v obchodě. Doktor doporučil neschopenku. Partner potom sehnal práci, kdy jezdíme spolu, jenom se couvne k rampě. Celé se to otočilo a já bych nejraději jezdila až do porodu
jenže 18.1. nastupuji na mateřskou a každý straší, co kdybych rodila dřív..a tak mě čeká posledních pár cest do Německa a pak sbohem kamionům
protože s dítětem už se k tomu jen tak nevrátím. Druhá realita je, že musím vymyslet, co budu dělat za práci po rodičáku ![]()
@Šmoulice Takhle mě oslovuje manžel,není ti trapné takto oslovovat ženskou kterou neznáš??
@Annabela11 píše:
@Šmoulice Takhle mě oslovuje manžel,není ti trapné takto oslovovat ženskou kterou neznáš??
Není pusinko ![]()
Bacha ať ti neprdne cévka ![]()