Nový registrační formulář Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
21.10.15 15:11

Tyjo já nemám slov, registrace za 500, zírám, s čím vším se dá kšeftovat 8o 8o

jako doufám, že tu někoho nevyděsím, ale v lednu jsem registraci do Podolí měla, a stejně jsme rodila v Motole, protože Podolí mělo stopstav.
a upřímně, ze všech 3 poordnic, co jsme vyzkoušela byl v Podolí ten přístup u poordu zdaleka nejhorší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.10.15 15:13
@slavuska1 píše:
Tyjo já nemám slov, registrace za 500, zírám, s čím vším se dá kšeftovat 8o 8ojako doufám, že tu někoho nevyděsím, ale v lednu jsem registraci do Podolí měla, a stejně jsme rodila v Motole, protože Podolí mělo stopstav.
a upřímně, ze všech 3 poordnic, co jsme vyzkoušela byl v Podolí ten přístup u poordu zdaleka nejhorší :roll:

To bych celkem brala. Ja doufam, ze budu rodit driv nez bude v Motole uzaverka a ze by me treba mohli vzit… ale asi naivni myslenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.10.15 15:15

@slavuska1 Když to je zkušenost od zkušenosti. Sestra rodila v Podolí, Motole a Krči a nejhorší zážitky si odnesla z Motola, který taky dost lidí chválí. V krči jí zas nepomohli s rozkojením… To si člověk nevybere :? No ale s tím stop stavem v Podolí… to se skutečně děje ale nijak výrazně častěji než jinde. Proto chci jet sanitkou, ty vždy vědí kde stop stav mají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7417
21.10.15 15:16

Tak to je sila, koukala jsem na to a nekteré obrázky fakt nejsou nejšťastnější.. Ja uz mam nastesti registraci 6 tydnu za sebou, ale kdyby tam nebyla ta benevolence +- 7 dni od data porodu, tak jsem taky v haji. Dala jsem to napotřetí a to jsem predtim 4 dny trenovala. Par dni po me jsem registrovala kamarádku, systém byl z PC mimo provoz, jí to neslo ani z mobilu, me ano.. :nevim: Pak jsem tu nekde cetla, ze si holky najímají hackery, kteri „vypnou“ stránky, nikdo se tam nedostane, oni zaregistrují, koho chtějí a pak to opět spustí. A i tomu po tehle zkusenosti verim. Takže potom nějakou ochranu chapu. Otazka je, koho tim znevyhodni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.10.15 15:28
@Janina81 píše:
To bych celkem brala. Ja doufam, ze budu rodit driv nez bude v Motole uzaverka a ze by me treba mohli vzit… ale asi naivni myslenka…
to asi jen ta ne..ale pokud ho máte spádovej, tak sanitkou, a to razítko nějak zapřít, z Podolí :lol: my ho spádovej máme, tak rovnou zavolali do Podolí, tam že ne, tak rovnou do Motola.
@Dianela píše:
@slavuska1 Když to je zkušenost od zkušenosti. Sestra rodila v Podolí, Motole a Krči a nejhorší zážitky si odnesla z Motola, který taky dost lidí chválí. V krči jí zas nepomohli s rozkojením… To si člověk nevybere :? No ale s tím stop stavem v Podolí… to se skutečně děje ale nijak výrazně častěji než jinde. Proto chci jet sanitkou, ty vždy vědí kde stop stav mají :)

jojo já vím že ne častějc, ale zaplatit s 500, a pak tam nerodit, to by mě štvalo..takhle jsem to myslela. já nakonec byla za ten Motol ráda. Jako taky jsme měla k pár věcem výhrady, ale ten personál tam byl, stejně jako na Bulovce, příjemnej, radili, povzbuzovali, což mi v tu chvíli dost pomohlo, v Podolí porodní asistentka děalal jen kyselý obličeje, a ať neřvu :roll:
ale zas ejsem ráda, že jsem tam druhorozenýho porodila, tehdy ambulantní porod ještě v zákoně nebyl, a jinde by mi s reverzem dělali velký problémy, tam ne. teĎ co je to skoro 2 roky už v zákoně, tak mi to nevadilo, a nebyl s tím problém ani v tom Motole. když jsme rodila toho druhého, tma prý podobným matkám vyhrožovali sociálkou, co tam nechtěly zůstat. jo a mimochodem, tehdy jsme doma počítač neměli, a registrace se dělala i osobně, na leden 2012, já lemra se tam samozřejmě přihrabala až odpoledne, zatímco jiné tam prý stály odd 5 ráno, no ale jsem na recepci udělala zoufalej obličej, jak chci jít po porodu hned domů, a že jinde mi to neumožní, a paní se zamyslela, a místečko pro mě našla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
21.10.15 15:55

@Dianela sanitkou myslíš záchranku? Ono není nic jednoduššího než mít ty čísla připravené a zavolat si tam, jestli nemají stop stav, záchranka totiž není taxi a pokud nemáš vyloženě akutní problém, jako krvácení,… tak je to zneužití, to je jako bych si jí zavolala když mám kašel aby mě odvezla k dr.

jinak nechápu registrace a to co popisuje zakladatelka je děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.10.15 15:58
@Ráďa81 píše:
@Dianela sanitkou myslíš záchranku? Ono není nic jednoduššího než mít ty čísla připravené a zavolat si tam, jestli nemají stop stav, záchranka totiž není taxi a pokud nemáš vyloženě akutní problém, jako krvácení,… tak je to zneužití, to je jako bych si jí zavolala když mám kašel aby mě odvezla k dr.jinak nechápu registrace a to co popisuje zakladatelka je děs

Není pravda, pokud nemáš vlastní dopravu můžeš využít záchranku. A jelikož tou dobou nebudeme mít nejspíše ani jedno auto k dispozici tak to nejspíš budeme řešit záchrankou. A ano, na porodní sál se dá také zavolat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
21.10.15 16:01

@Dianela tak další možnost je taxi, nám na kurzu říkali, že záchranku volat opravdu v naléhavém případě, ne jen jako odvoz do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.10.15 16:03

@Ráďa81 Mě to tak řekli přímo při registraci v Podolí :nevim: Ještě se mě sama ptala zda pojedu autem nebo sanitkou :nevim: Hádat se nechci, vycházím z informací, které mi poskytli v porodnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.10.15 16:05

@slavuska1
Sanitkou z Prahy zapad mame spadovou Pribram a tam jim po operaci meho taty teda zivot svuj a myho ditete nevěřim. Říkala jsem manzelovi, ze me musi hodit autem minimalne do Radotína. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
21.10.15 16:06

@Dianela No oni to rádi říkají, ale když to vezmeš do důsledku, tak někde bohužel to, že pojedeš záchrankou místo taxi či jiného odvozu někoho jiného může stát život. Takže u nás v porodnici říkají, že záchranku opravdu až jako opravdu nejposlednější varianta, tedy samozřejmě pokud nekrvácíš,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
21.10.15 16:08

@Janina81 ono ty odd. jsou každé jiné, já nakonec rodila v nemocnici, kam bych nikoho z blízkých nedala a porodnici a gynekologii si v té nemocnici nemůžu vynachválit, mimo tyto odd. bych tam nikoho z rodiny také nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.10.15 16:08
@Ráďa81 píše:
@Dianela No oni to rádi říkají, ale když to vezmeš do důsledku, tak někde bohužel to, že pojedeš záchrankou místo taxi či jiného odvozu někoho jiného může stát život. Takže u nás v porodnici říkají, že záchranku opravdu až jako opravdu nejposlednější varianta, tedy samozřejmě pokud nekrvácíš,…

To máš pravdu, v tom oponovat nemůžu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
21.10.15 16:10

@Dianela mluvím ze zkušeností svých známých, kteří dělají na záchrance, opravdu moc rádi nevidí, když je vše ok aby vás odváželi oni do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
21.10.15 16:12
@Ráďa81 píše:
@Dianela mluvím ze zkušeností svých známých, kteří dělají na záchrance, opravdu moc rádi nevidí, když je vše ok aby vás odváželi oni do porodnice

No jo ale zase ber to trochu z jiného pohledu. Všechno se může zkomplikovat v průběhu a v tom případě vidím jako lepší možnost porod nedejbože v záchrance než v taxíku s chlapem, který neví coby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková