Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Tak a ty prachy, co mají, si těžko pořídí nějaký pěkný kousek, co nebude mít moc najeto a bude v plné výbavě.
Jakože za 180-250 tisíc neseženeš dobrou Octavii?
…
@Zumpa a na STK delaji nejaci nadlidi s rentgenovym zrakem? Me prijde, ze tam delaj uplne normalni lidi
spousta lidi dneska vozi auto k mechanikovi, aby mu na tom udelali technickou. Ten mechanik to auto zkoukne, vymeni a opravi co je treba a pak jede na tu technickou.
Ja teda taky znam par mechaniku, kteri ti uz podle poslechu reknou ze je neco spatne. Oni se ti mechanici tim zivi, vis? Takze k nim dotahnes auto, ze nejede a oni ho opravi. Borci na STK ti jen reknou, ze to technickou neudela, ale opravit to nedokazou ![]()
@Makca87 píše:
Jakože za 180-250 tisíc neseženeš dobrou Octavii?…
No nenajde… Schválně jsem zkusila dát na AAA auto požadavek: Octavia, ne starší jak 2015, do 200 tisíc Kč (50 tisíc bych nechala na opravy, které staré auto bude potřebovat), najeto max 150 tisíc. km. a najde to pár dieselů. To opravdu nepovažuju za pohodlnější auto než je nová Dacia.
@lucenka hlavně to budou totálky se stočeným tachometrem a nezjistitelnou historií. Ale pozor, je to Oktávka ![]()
@lucenka A to vynechám, že pokud budou v háji jen vstřiky, tak je to hned 40tis mínus. Pak je na řadě DPF, pak turbo. Dalších min 40tis. Ale jo, to se vyplatí. ![]()
@Makca87 píše:
Jasně, všechny oktávky mají stočený tachometr a majitel neznámý.. kam na takové hov#a chodíte?
No ty s jasným původem a jasnou servisní historií jsou hned o dalších 50 - 100tis dražší. Ale to vy přece jako znalec Oktávií, náhradních dílů apod jistě víte ![]()
@Makca87 píše:
@Zumpa jo a proto máme Superba za 80 tisíc, po prvním majiteli.
Jj. A teď si ještě prosím vymyslete, že byl rok starý a měl najeto 2tis km. ![]()
Příspěvek upraven 28.06.19 v 14:04
@Makca87 píše:…kterej má tachometr stočenej o 200-300 tisíc…
@Zumpa jo a proto máme Superba za 80 tisíc, po prvním majiteli.
Tak to já bych radši tu jetou oktávku než novou Dácii. V oktávce mám přece jen šanci na přežití.
Od kdy je použitá, nejspíš firemní a hodně osekená, stará Octavia pohodlnější než nové auto?
máš asi dost zkreslené představy o pohodlí.