Nové auto - katastrofa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45689
27.6.19 13:09

Ten pocit, když čekáš Mercedes a dostaneš Dacii… ten bych nechtěla zažít :lol:

no nic, co my s tím, měli jste se domluvit předem a ne že on tě postaví před hotovou věc. Jestli je už koupené tak pozdě bycha honit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
27.6.19 13:09

@Zumpa to jsou ale kecy :roll:. Když můj brácha boural tak jeho prehistorické BMW, mělo pochroumany nárazník a nový rapid byl na odpis. To samé, že auta musí projít testy… To i autosedačky a jak je možné, že se normálně prodávají i ty které nedostali ani bod(coz znamená 100%smrt pro dítě)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
27.6.19 13:14
@Pidulka1991 píše:
@Zumpa to jsou ale kecy :roll:. Když můj brácha boural tak jeho prehistorické BMW, mělo pochroumany nárazník a nový rapid byl na odpis. To samé, že auta musí projít testy… To i autosedačky a jak je možné, že se normálně prodávají i ty které nedostali ani bod(coz znamená 100%smrt pro dítě)???

V klidu..tady Zumpa se rad hada a vi vsechno nejlip :wink: staci procist i jine diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56022
27.6.19 13:17
@Anonymní píše:
Proč by mě to nemělo rozházet. Prostě chci aby to auto i nějak vypadalo. A doteď jsem myslela že autům opravdu rozumí když furt čte všechny ty časopisy. Každý týden si kupuje nejmíň čtyři. Výběr jsem nechala na něm protože jsem si myslela že mám vedle sebe třicetiletýho chlapa a ne dědka co se shlídne v první plechovce jenom proto že je to levný. Ano děti jsme plánovali ale vždyť se to toho pidikufříku nemůže vejít ani kočárek.

No, ale s Vasim rozpoctem udelal dobre. Jako mas pak 80 litru na treba novou prevodovnku a spojku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.19 13:19
@Šarlota4 píše:
@lucenka milacku kup si Dacii :srdce: sice do ni prvni roky nic nenacpes, za 5 let je neprodejne a je vetsi riziko, ze se v ni zabijes. Ale je to levne…, tak pohoda.

S klidným svědomím si ji koupím. Tipuju, že bude za 5 let prodejná líp, než auta z koncernu VW, kde podvádějí s emisema :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
56022
27.6.19 13:22
@lucenka píše:
S klidným svědomím si ji koupím. Tipuju, že bude za 5 let prodejná líp, než auta z koncernu VW, kde podvádějí s emisema :jazyk:

ono podvadeji vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.6.19 13:25
@lucenka píše:
S klidným svědomím si ji koupím. Tipuju, že bude za 5 let prodejná líp, než auta z koncernu VW, kde podvádějí s emisema :jazyk:

bože, to je zase blábol… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
27.6.19 13:26
@poHanka89 píše:
V klidu..tady Zumpa se rad hada a vi vsechno nejlip :wink: staci procist i jine diskuze :lol:

Vím, už jsme jednou měli výměnu názoru, ale toto mě nějak nakrklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
27.6.19 13:27
@lucenka píše:

Nnni nevím, octavka a Passat jsou nejprodávanější ojetiny, tudíž jsou asi lépe prodejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.6.19 13:29

Zakladatelko, tvému rozhořčení se nedivím ani trochu. Dacia je dobrá leda tak jako firemní vůz. Ale mě by primárně naštvalo to, že se neporadil. Ačkoliv platil větší část, tak ty si taky přispěla, takže ta volba měla být společná. Poučení pro příště. Hlavně ho nenechávej vybírat bydlení… by se mohlo stát, že budeš očekávat prostorný 3 + 1 v klidné zástavbě a místo dostaneš 1+kk, 25m2 v centru. Děti se tam sice nevejdou, ale bude to v centru a za stejné peníze ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
27.6.19 13:47

Akorát za ty prachy by jste měli tu slavnou Oktávku v TDI s ucpaným PDF filtrem a před velkým servisem, takže by jste potřebovali dalších 50 tis, aby s tím šlo jezdit.
Je obecná poučka, že když se kupuje ojetina, tak se rovnou nechává xx tisíc na nutný servis.
A nepišeš kolik najedete ročně. Pro mnoho lidí je nafta jen zátěž navíc.
Oktávnky a pasaty jsou sice neprodávanější, ale rozhodně to nejsou nejlepší auta. To je jen takový módní trend jezdit v oktávce tdi.
Na novém autě i když to není prémiová značka nespatřuju nic strašného.
Pokud si chtěla do výběru auta víc kecat, proč jste nejeli vybírat společně? Teď už těžko můžeš brečet. Pokud ti dáčka nevoní, tak jezdi busem :D

A té pohádce o starém bmw s odřeným nárazníkem a novém rapidu na odpis nevěřím. Stačí se podívat na reálné testy, kdy člověk(figurína) ve starším volvu nemá šanci přežít a v novém autu i když o řád menším (např Citroen C2) vyvázne jen s otlačeninou od pásu. Bavíme se o čelní srážce s překrytím.
Jsou samozřejmě situace, kdy to takto může dopadnout. Ale kdyby lidi v rapidu jeli v tom starém bmw, tak taky klidně můžou bejt po smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
27.6.19 14:09
@Pidulka1991 píše:

Ježíš, promiň, já jsem zapomněl že bezpečnost aut se posuzuje podle nehody tvého bratra. Moje chyba.
Oni všechny ty povinné ncap testy a homologace jsou jen placebo past na peněženky hloupých zákazníků. Za pár dní vyrážíme na cestovatelskou dovolenou, musím hned do AAA pro nalítané BMW, přeci nepojedu svojí relativně novou a hlavně nebezpečnou Toyotou, ta je vyrobená ze stejných materiálů jako dacia. Jo a na ojeté BMW si koupím hodně tmavé fólie a na krk tlustý řetěz ze zlata, abych nevyčníval z davu. :mrgreen: A sousedovi řeknu, že je pěknej lhář, když mi říkal, že jeho syn zabil švagra v BMW, to se nemohlo stát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101577
27.6.19 14:15
@lucenka píše:

No, tak zrovna v tomhle to bude spis tak, ze podvádí vsichni, jen vw mel tu smulu, ze se na to prislo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
27.6.19 14:17
@poHanka89 píše:
V klidu..tady Zumpa se rad hada a vi vsechno nejlip :wink: staci procist i jine diskuze :lol:

Nene holka, tobě nesahám ani po kotníky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.19 14:25
@Pidulka1991 píše:
Nnni nevím, octavka a Passat jsou nejprodávanější ojetiny, tudíž jsou asi lépe prodejny

Tak ještě aby nebyly, když jich je na trhu obrovské množství.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová