Nové auto - katastrofa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
27.6.19 08:52
@Petula306 píše:
@Janli no přesně nevím, jaké motory se do toho dávají, ale zázrak to nebude. (když teď jsou v módě ty nízko objemový tříválce a kde jaký sajrajty)

No jasně, že to není zázrak. Když jsme posledně vybírali auto, tak jsem tyhle nízkotučný motory rovnou vyřazovala z výběru. Ale jde o to, že zakladatelka to nechala na partnerovi a teď zuří. My teď doma řešíme nový auto pro manžela a oba k tomu máme co říct. Nenechávám to jen na něm, protože vím, co ho v autech rozčiluje a nechci strávit příštích sto tisíc kilometrů posloucháním jak nadává. Taky chci, aby to auto nějak vypadalo a reprezentovalo. Ale právě proto o tom mluvíme, mluvíme a mluvíme.

• Citovat
  • Upravit
842
27.6.19 08:52

Hele, není to na věčné věky, za pár let to i tak vyměníte. Já sice nemám vodičák, ale manžel jo a taky jsme začínali se skoda fabia, pak po 2ch letech přešel na octavií, pak za 2 roky superb a teď má manžel cca rok niake BMW - tedy už hodně dražší model, který kupoval jako 2 letou ojetinu od bratrance co ho původně kupoval jako nové za cca 2,4 mil., manžel zaň dal cca 1,2 mil. Kč. No takže vývoj nezastavíš :D
Pokud je to auto fakt problém tak můžete pojezdit v době záruky, něco ušetřit a pak po záruce předat dále a koupit jiné kdy už i ty řekneš jasněji svou představu. My tu naši první fabiu pak posunuli mým rodičům a jsem z nich těď moooc spokojení mobilní důchodci. Tak uvidíš jak to bude u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.6.19 08:56

A to je tak, když se poradně nedomluvite. Já bych Dacii nechtěla, takže bych hledala řešení - je možné ten vůz vrátit? A vybrat nějaké slušné auto místo něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.6.19 08:56
@PetraJ píše:
Zakladatelko, tak sis měla koupit auto svoje. Za těch tvých 70 tisíc bys jezdila maximálně tak v trapný nudný Fábii. 😀

To me na tom taky bavi, zakladatelka do toho vlozila naprosto smesnou castku a tajne snila o nablejskany audine, kdyzto chlap dovezl obycejnou ucrcanou daciu..no k nastvani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.6.19 08:57

@Janli tak určo můžou odstoupit od smlouvy a to auto vrátit. Můj má Subaru, já Mazdu - sice 2004 rok, ale je to držák. Sen je koupit novou Mazdu - taky SUV v té pěkné červené :srdce: a už ne diesel, to byl přešlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.6.19 08:58

@PetraJ tak mozna 10 let starou

• Citovat
  • Upravit
26856
27.6.19 09:05

Zakladatelko, a kam autem jezdite? Pokud jen po meste a okoli, pak je Logan v pohode. Pokud ale kazdy mesic najedete tisice kilometru (coz asi ne), pak se ti nedivim.
Myslim, ze tvuj pritel vedel, proc vybral toto auto. A ja ho i chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.6.19 09:11
@Pidulka1991 píše:
Jenže to je věc názoru, pro tebe oktavka AUTO, pro jiného není. Ani dovezene auto ze zahraniči ti nezaručí, že se o něj majitel skvělé staral, ale to je riziko ojetin.

No, vždyť jo. Leasingovky nakoupí v německu nový auta ve velkým, v Čechách je půjčují na operativní leasing a pak je tady prodají jako dovezený z Německa :mrgreen:. A když není auto tvoje, tak se o něj moc nestaráš a je ti vcelku jedno kde a jak s ním jezdíš a co do něj tankuješ. Já bych na ty auta ze zahraničí zas tak nesázela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6445
27.6.19 09:13

Tak se domluvte, odstupte od smlouvy a kupte neco jineho. Nebo se s tim smir. My jsme za 20 let nove auto nemeli, zato uz asi 15 ojetin. Ja do toho nemluvim, je mi to jedno v cem jezdim. Hlavne kdyz to ma automat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.6.19 09:19

Mně se hlavně líbí, jak si naivně všichni myslí, že když si dotáhnout auto z Německa, jakou nekoupili řachu.. Kšeftuje se tu s tím úplně stejně, jako v ČR, možná ještě hůř. Trh s auty tady ovládají Turci a umí v tom chodit daleko líp, než většina Čechů. Za mě, nikdy už ojeté auto, do každého jsem rvala jen peníze. Teď mám už pětiletou Kiu, koupenou jako funglovku a kromě brzd a základní údržby jsem do ní nenarvala ani korunu navíc. Když jsme ji kupovali, tak všichni říkali,, je Kia, to jsou šmejdy, budete do toho jenom rvát peníze". A o čtyři roky dýl byl tenhle typ vyhodnocen jako nejlepší ojetina. Nevím, co je na Dacii pro důchodce, tady V Německu ji má každá druhá mamka, která vozí děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.6.19 09:24
@Aduš8 píše:
Mně se hlavně líbí, jak si naivně všichni myslí, že když si dotáhnout auto z Německa, jakou nekoupili řachu.. Kšeftuje se tu s tím úplně stejně, jako v ČR, možná ještě hůř. Trh s auty tady ovládají Turci a umí v tom chodit daleko líp, než většina Čechů. Za mě, nikdy už ojeté auto, do každého jsem rvala jen peníze. Teď mám už pětiletou Kiu, koupenou jako funglovku a kromě brzd a základní údržby jsem do ní nenarvala ani korunu navíc. Když jsme ji kupovali, tak všichni říkali,, je Kia, to jsou šmejdy, budete do toho jenom rvát peníze". A o čtyři roky dýl byl tenhle typ vyhodnocen jako nejlepší ojetina. Nevím, co je na Dacii pro důchodce, tady V Německu ji má každá druhá mamka, která vozí děti :roll:

Absolutní souhlas, s ojetinami mám uplne ty samé zkušenosti. A je fakt, že v Dacii jsem ještě duchodce neviděla, většinou v nových (novějších) Škodovkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
27.6.19 09:24
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 Jenže oktávka je aspoň auto. Renomované bezpečné. Samozřejmě by to muslo být dovezené ze západu. Německo Belgie Nizozemsko aby byla jistota že je to udržované. Tady se na to kašle. Ale Dacia? Krabice bez vzhledu u které se jásá že je tam klimatizace. Jo a tu hnědou metalízu to má.

Nezlob se ale Octavia dneska už není nějaké supr auto… A dovezena ze západu kde jsi přišla na to že je to záruka něčeho? Také jsme teď kupovali auto a co jsem zjistovala tak dovezena auta nemají prokazatelnou historii, můžou to být bouračky, vraky svařené auta dohromady… Nevíš co s tím bylo atd jako když to má dolozotelnou historii, víš přesně co s tím bylo atd.. víš o autech taky prd ale vzhledla jsi se prostě v jednom. Tak si měla říct co chceš za auto že jediné škodu… Nové auto je určitě lepší než ojetina z Německa. Logan vůbec nevypadá pro důchodce to si to pleteš s pandou…měli jste se dohodnout aspoň na combi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.6.19 09:25

@Amelie30 tak tady v Německu ti důchodci jezdí právě v těch nových BMW a Audinách. Normální rodiny na tyhle auta taky jen tak nemají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.6.19 09:30
@Aduš8 píše:
@Amelie30 tak tady v Německu ti důchodci jezdí právě v těch nových BMW a Audinách. Normální rodiny na tyhle auta taky jen tak nemají. :lol:

No, asi tak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
27.6.19 10:03

Tak to je fakt katastrofa, je vidět, že nemáte žádné starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...