Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sl.Kockova píše:
Ahoj, já tě zase naprosto chápuSamozřejmě jsou hroší věci na světě, ale cena tady prostě odpovídá kvalitě…
Haha ten obrázek pobavil ![]()
@Amelie30 píše:taky mi přijde. Tohle přece nemůže normální ženskou rozházet.
Ale jo. Já mám odježděno fakt hodně a chci, aby bylo auto podle mých představ. Ale u mě se teda jedná o jízdní vlastnosti. A zakladatelku navíc vytáčí značka a vzhled, ne jak to auto jezdí a co má pod kapotou, takže stopro ženská… ![]()
Ha ha, já myslím, že jsem normální ženská, ale tohle by mě tedy rozhodilo hodně. Chlap mi taky koupil auto beze mě, ale on se v autech vyzná, dělá v tom a věděla jsem, že by takovou hrůzu domů nedotahl, a už vůbec ne novou.
@Amelie30 no tak jak to doma mají neřeším. My máme každý svoje, ale i na společném bychom se shodli, máme stejný vkus. K tomu dvoumístnému - já pořád říkám, že to chce víc aut - kabriolet a SUV minimálně ![]()
@Anonymní píše:
Proč by mě to nemělo rozházet. Prostě chci aby to auto i nějak vypadalo. A doteď jsem myslela že autům opravdu rozumí když furt čte všechny ty časopisy. Každý týden si kupuje nejmíň čtyři. Výběr jsem nechala na něm protože jsem si myslela že mám vedle sebe třicetiletýho chlapa a ne dědka co se shlídne v první plechovce jenom proto že je to levný. Ano děti jsme plánovali ale vždyť se to toho pidikufříku nemůže vejít ani kočárek.
Ale vejde, neboj. Já vozila kočárky ve Fiestě. Holt, pozdě bycha honit. Měla jsi mu jasně říct jakou máš představu. Že nesplnil tvoje očekávání, to není jeho problém…
@Janli píše:
Ale jo. Já mám odježděno fakt hodně a chci, aby bylo auto podle mých představ. Ale u mě se teda jedná o jízdní vlastnosti. A zakladatelku navíc vytáčí značka a vzhled, ne jak to auto jezdí a co má pod kapotou, takže stopro ženská…
Tohle chápu. Já po všech zkušenostech ojetinu ani za zlaté prasátko. A když mi na tom záleží, tak si sednu s partnerem. A tohle bych videla do budoucna jako větší problem. Problem v komunikaci.
Proč myslíš?? Kdyby manžel přišel s oktavkou, tak bych ho hnala
… Na druhou stranu auto, jsme fakt vybírali oba ![]()
Bejt tebou tak se s nim rozejdu a chci po nem ty penize zpatky. Ocividne je to teplous.
Příspěvek upraven 27.06.19 v 08:35
@Janli no přesně nevím, jaké motory se do toho dávají, ale zázrak to nebude. (když teď jsou v módě ty nízko objemový tříválce a kde jaký sajrajty)
Chápu, chtěla jsi podvědomě Medvěda co „vypadá“ a místo toho máš nejlevnější auto za kterým se nikdo nehlídne. Spíš bych to viděla jako chybu, že ti to neřekl předem.
@Petula306 píše:
@Amelie30 no tak jak to doma mají neřeším. My máme každý svoje, ale i na společném bychom se shodli, máme stejný vkus. K tomu dvoumístnému - já pořád říkám, že to chce víc aut - kabriolet a SUV minimálně
@Pidulka1991 Jenže oktávka je aspoň auto. Renomované bezpečné. Samozřejmě by to muslo být dovezené ze západu. Německo Belgie Nizozemsko aby byla jistota že je to udržované. Tady se na to kašle. Ale Dacia? Krabice bez vzhledu u které se jásá že je tam klimatizace. Jo a tu hnědou metalízu to má.
Hele mela by jsi bejt rada za jeho podle tebe nudnej vkus. Nebyt toho tak s tebou neni. ![]()
A já čekala, že přitáhl nějaký sportacek, do kterého se nevejdete.
Asi bych z Dacie úplně nadšená nebyla, ale jen kvůli bezpečnosti. Vzhled je to poslední, co bych řešila (mimochodem, alespoň podle obrázku mi tvarove tu Octavii připomíná).