Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amelie30 tady tedy v dacii jezdí hlavně staří lidé, ale to by bylo to poslední, co by mne trápilo
Jak se kupuje auto „napůl“? V technicaku dva nebudete. Za tři roky se rozejdete a padesát tisíc je v hajzlu… Jako v podstatě si auto koupil on a ty přispěla. Benzin na půl? Jako koupit si společnou věc - auto je strašná kravina za mě. A jako když dal 180 tak nebude kupovat podle tebe. A plná výbava je co? Vyhřívaný sedačky bys chtěla? Nevím no.
@Bubla_Bučková Plná výbava je u každého auta něco jiného. Ale klimu bych jako plnou palbu nenazývala ani v té Dacii ![]()
Prostě si ho měla nechat, ať „SI“ koupi auto. Za mýho mládí (no 15 let zpátky)kluci přijeli favoritem nebo Rapidem, to by jste tu asi nerozdychali ![]()
Ou, tak to autům asi nerozumí, když si koupí Dácii, místo Octavie
.
@Bubla_Bučková presne, kdo mel pred maturou auto byl borec, borec s favoritem ![]()
@Bubla_Bučková Ojeteho Favorita jsme měli před 15 lety s manzelem jako naše první auto. A jak jsme si ho vážili. Az do Španělska s námi dojelo (zpátky samozřejmě také). ![]()
@Bubla_Bučková @1mila2 takovej forman, to byla kára
dodnes si pamatuju manželovu radost, když mi přivezl ukázat jeho první auto, stříbrná felicie combi bez posilovače
jak to auto měl rád a jak byl na něj pyšný ![]()
Já pořád nepochopil, v čem je problém? ![]()
Jako že tu máme pár, který je na tom tak, že se neumí ani domluvit na tom, co koupí za plechovku?
Nebo že si dáma hraje na hogo a uhrnuje nos na Dáčií. Jako že bude patřit do jiné kasty, když už si koupí jeté auto po někom, koho přestalo bavit řešit pozáruční opravy? A to funguje tak, že řve z okýnka auta: „Hele, jedu v audi, které kdysi někoho stálo přes milón, vy socky!“? A pak si bude půjčovat u Providentu, aby měla na výměnu převodovky ![]()
To je fakt materiál tohle to tady.
@Zumpa píše:
Já pořád nepochopil, v čem je problém?
Jako že tu máme pár, který je na tom tak, že se neumí ani domluvit na tom, co koupí za plechovku?
Nebo že si dáma hraje na hogo a uhrnuje nos na Dáčií. Jako že bude patřit do jiné kasty, když už si koupí jeté auto po někom, koho přestalo bavit řešit pozáruční opravy? A to funguje tak, že řve z okýnka auta: „Hele, jedu v audi, které kdysi někoho stálo přes milón, vy socky!“? A pak si bude půjčovat u Providentu, aby měla na výměnu převodovky
To je fakt materiál tohle to tady.
Tady se ti to povedlo ![]()
Nevím, na co si stěžuješ. Máme Dacii 11 let a naprosto bez problémů, krom výměny oleje a žárovek a povinného servisu, který nestál téměř nic jsme do ní nic nevrazili. Nemáme teda sedan, ale MCV 1 generace. Začla jsem v ní jezdit hned po autoškole, přežila mé těžké začátky. ![]()
Než ojetinu, se kterou budou jen problémy, to opět další Dacii.
Jo, a koroze není nikde ![]()
@Šarlota4 píše:
@Jančakecalka už si v ní bourala?
Jenže ojetina bude z hlediska bezpečnosti nejspíš taky dost mizerná.