Nové auto - katastrofa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
27.6.19 10:08

@Amelie30 tady tedy v dacii jezdí hlavně staří lidé, ale to by bylo to poslední, co by mne trápilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.6.19 10:36

Jak se kupuje auto „napůl“? V technicaku dva nebudete. Za tři roky se rozejdete a padesát tisíc je v hajzlu… Jako v podstatě si auto koupil on a ty přispěla. Benzin na půl? Jako koupit si společnou věc - auto je strašná kravina za mě. A jako když dal 180 tak nebude kupovat podle tebe. A plná výbava je co? Vyhřívaný sedačky bys chtěla? Nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
27.6.19 11:10

@Bubla_Bučková Plná výbava je u každého auta něco jiného. Ale klimu bych jako plnou palbu nenazývala ani v té Dacii :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.6.19 11:13

Prostě si ho měla nechat, ať „SI“ koupi auto. Za mýho mládí (no 15 let zpátky)kluci přijeli favoritem nebo Rapidem, to by jste tu asi nerozdychali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
27.6.19 11:16

Ou, tak to autům asi nerozumí, když si koupí Dácii, místo Octavie :lol:.

• Citovat
  • Upravit
1884
27.6.19 11:17

@Bubla_Bučková presne, kdo mel pred maturou auto byl borec, borec s favoritem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
27.6.19 11:17

@Bubla_Bučková Ojeteho Favorita jsme měli před 15 lety s manzelem jako naše první auto. A jak jsme si ho vážili. Az do Španělska s námi dojelo (zpátky samozřejmě také). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.6.19 11:20

@Bubla_Bučková @1mila2 takovej forman, to byla kára :-D dodnes si pamatuju manželovu radost, když mi přivezl ukázat jeho první auto, stříbrná felicie combi bez posilovače :D jak to auto měl rád a jak byl na něj pyšný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
27.6.19 11:22

Já pořád nepochopil, v čem je problém? :mrgreen:
Jako že tu máme pár, který je na tom tak, že se neumí ani domluvit na tom, co koupí za plechovku?
Nebo že si dáma hraje na hogo a uhrnuje nos na Dáčií. Jako že bude patřit do jiné kasty, když už si koupí jeté auto po někom, koho přestalo bavit řešit pozáruční opravy? A to funguje tak, že řve z okýnka auta: „Hele, jedu v audi, které kdysi někoho stálo přes milón, vy socky!“? A pak si bude půjčovat u Providentu, aby měla na výměnu převodovky :mrgreen:
To je fakt materiál tohle to tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.6.19 11:26
@Zumpa píše:
Já pořád nepochopil, v čem je problém? :mrgreen:
Jako že tu máme pár, který je na tom tak, že se neumí ani domluvit na tom, co koupí za plechovku?
Nebo že si dáma hraje na hogo a uhrnuje nos na Dáčií. Jako že bude patřit do jiné kasty, když už si koupí jeté auto po někom, koho přestalo bavit řešit pozáruční opravy? A to funguje tak, že řve z okýnka auta: „Hele, jedu v audi, které kdysi někoho stálo přes milón, vy socky!“? A pak si bude půjčovat u Providentu, aby měla na výměnu převodovky :mrgreen:
To je fakt materiál tohle to tady.

Tady se ti to povedlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
27.6.19 11:39

Nevím, na co si stěžuješ. Máme Dacii 11 let a naprosto bez problémů, krom výměny oleje a žárovek a povinného servisu, který nestál téměř nic jsme do ní nic nevrazili. Nemáme teda sedan, ale MCV 1 generace. Začla jsem v ní jezdit hned po autoškole, přežila mé těžké začátky. :mrgreen:
Než ojetinu, se kterou budou jen problémy, to opět další Dacii.
Jo, a koroze není nikde :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
13955
27.6.19 11:50

@Jančakecalka už si v ní bourala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.6.19 11:58

@Šarlota4 to už by ji neměli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.6.19 12:01
@Šarlota4 píše:
@Jančakecalka už si v ní bourala?

Jenže ojetina bude z hlediska bezpečnosti nejspíš taky dost mizerná.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
27.6.19 12:01

@Zumpa bingoooo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky