Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máme bazén 8×4 metry a neměnila bych.. ale my jsme celkem otužilé potápky a koupeme se od května do října
Taky máme takový bublinkovač do vany, který jsme do toho bazénu přihodili a máme bublinky i tam
Nehledě na to, že v bazénu se dá super blbnout i děti si to užívají ![]()
Vířivka mi přijde na údržbu náročnější, ale taky je fakt, že mi bohatě stačí horká vana
To si musíte rozmyslet vy co budete více využívat ![]()
PS: v tom bazénu nemáme žádný ohřev nebo něco takového, čím studenější tím lepší ![]()
Za mě bazén. Znám několik lidí, co měli obojí, a všichni skončili tak, že virivku odpojili a používali jen bazén.
Sousedi mají vířivkou 5 let, koupali se v ní 4× první dva týdny. Za mě úplně na nic. Máme obyc kulatý bazén, takový ten nejběžnější už 15 let a je neustále v sezóně v permanenci.
My máme bazén, nadzemní, malý 3,05×0,76 a k tomu solární panel. Jsme spokojeni. Máme tedy malé děti 3 roky a 5 let. Pro to osvěžení to stačí. Nejsem teda otužilá a nemám ráda studenou vodu, ale vzhledem k extrémním vedrům posledních let ho využíváme opravdu dobře. Máme třetí rok. Moc údržby si to nežádá.
Určitě bazén. Vířivku musíš udržovat rozumně teplou, aby to k něčemu bylo. Do bazénu skočíš prakticky bez přípravy. Jo a je fajn tam mít protiproud. Trochu si zaplaveš a dá se v tom i s dětmi skotačit.
Pokud jste dva a spíš lenoši, stačí vířivka
Pokud je vás víc, tak bazén! Taky ho máme, děti jsou tam zrovna naložený a byly i dopoledne ![]()
@Kiminkkka píše:
Máme bazén 8×4 metry a neměnila bych.. ale my jsme celkem otužilé potápky a koupeme se od května do říjnaTaky máme takový bublinkovač do vany, který jsme do toho bazénu přihodili a máme bublinky i tam
Nehledě na to, že v bazénu se dá super blbnout i děti si to užívají
Vířivka mi přijde na údržbu náročnější, ale taky je fakt, že mi bohatě stačí horká vanaTo si musíte rozmyslet vy co budete více využívat
PS: v tom bazénu nemáme žádný ohřev nebo něco takového, čím studenější tím lepší
Taky my napouštíme bazén rovnou ze studny
Ty je ledový jak potvora
![]()
My jsme si na letošní rok pořídili oboji dohromady. Mame bazen s protiproudě, kde se da normalne zaplavat a pak mame jete oddělenou cast na vířivku
, kde teda mame zavedou i televizi
, takze relax a sport v jednom ![]()
@_.Emilyyy píše:
My jsme si na letošní rok pořídili oboji dohromady. Mame bazen s protiproudě, kde se da normalne zaplavat a pak mame jete oddělenou cast na vířivku, kde teda mame zavedou i televizi
, takze relax a sport v jednom
Od jaké firmy to máte? O něčem takovém uvažujeme, ale bez televize, na tu netrpíme. ![]()
@pe-terka tak my máme v bazénu už 12 let jednu vodu
žádné napouštění každoroční, to bychom se z toho množství zbláznili.. když víš jak na to, tak za dva dny je voda křišťálová ![]()
Bazén. Když bude malý, stačí trochu zaprdet a máte i vířivku ![]()
@Kiminkkka píše:
@pe-terka tak my máme v bazénu už 12 let jednu vodužádné napouštění každoroční, to bychom se z toho množství zbláznili.. když víš jak na to, tak za dva dny je voda křišťálová
Myslím, že to zas takový rébus nebude
Nicméně at už to čistíte jakkoli, nepovazuji koupání ve jedné vodě bez výměny po dlouhé roky za hygienické
ve je to vaše věc ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat na vas nazor, je podle vas lepsi si koupit na zahradu malou vířivku, nebo velky bazen a proc? Nebo je tu nekdo,, kdo ma vnitřní vířivku /bazen?
.
, my rozmyslime co koupit 
Byla bych rada,, kdyby jste mi napsali jakou mate vířivku a jak velky bazen