Koupit vířivku nebo bazen?

Dana112
26.6.19 14:51

Koupit vířivku nebo bazen?

Ahoj holky, chci se zeptat na vas nazor, je podle vas lepsi si koupit na zahradu malou vířivku, nebo velky bazen a proc? Nebo je tu nekdo,, kdo ma vnitřní vířivku /bazen? :lol:.
Byla bych rada,, kdyby jste mi napsali jakou mate vířivku a jak velky bazen :lol:, my rozmyslime co koupit :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
546
26.6.19 14:55

Máme bazén 8×4 metry a neměnila bych.. ale my jsme celkem otužilé potápky a koupeme se od května do října ;) Taky máme takový bublinkovač do vany, který jsme do toho bazénu přihodili a máme bublinky i tam :D Nehledě na to, že v bazénu se dá super blbnout i děti si to užívají ;)
Vířivka mi přijde na údržbu náročnější, ale taky je fakt, že mi bohatě stačí horká vana :) To si musíte rozmyslet vy co budete více využívat ;)

PS: v tom bazénu nemáme žádný ohřev nebo něco takového, čím studenější tím lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
26.6.19 14:57

Za mě bazén. Znám několik lidí, co měli obojí, a všichni skončili tak, že virivku odpojili a používali jen bazén.

• Citovat
  • Upravit
15816
26.6.19 15:14

Bazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
26.6.19 15:28

Sousedi mají vířivkou 5 let, koupali se v ní 4× první dva týdny. Za mě úplně na nic. Máme obyc kulatý bazén, takový ten nejběžnější už 15 let a je neustále v sezóně v permanenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.6.19 15:30

My máme bazén, nadzemní, malý 3,05×0,76 a k tomu solární panel. Jsme spokojeni. Máme tedy malé děti 3 roky a 5 let. Pro to osvěžení to stačí. Nejsem teda otužilá a nemám ráda studenou vodu, ale vzhledem k extrémním vedrům posledních let ho využíváme opravdu dobře. Máme třetí rok. Moc údržby si to nežádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
26.6.19 15:38

Určitě bazén. Vířivku musíš udržovat rozumně teplou, aby to k něčemu bylo. Do bazénu skočíš prakticky bez přípravy. Jo a je fajn tam mít protiproud. Trochu si zaplaveš a dá se v tom i s dětmi skotačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.6.19 16:16

Pokud jste dva a spíš lenoši, stačí vířivka :think: Pokud je vás víc, tak bazén! Taky ho máme, děti jsou tam zrovna naložený a byly i dopoledne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
26.6.19 16:16

Bazén, vířivka potřebuje šíleně údržby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.6.19 16:17
@Kiminkkka píše:
Máme bazén 8×4 metry a neměnila bych.. ale my jsme celkem otužilé potápky a koupeme se od května do října ;) Taky máme takový bublinkovač do vany, který jsme do toho bazénu přihodili a máme bublinky i tam :D Nehledě na to, že v bazénu se dá super blbnout i děti si to užívají ;)
Vířivka mi přijde na údržbu náročnější, ale taky je fakt, že mi bohatě stačí horká vana :) To si musíte rozmyslet vy co budete více využívat ;)PS: v tom bazénu nemáme žádný ohřev nebo něco takového, čím studenější tím lepší ;)

Taky my napouštíme bazén rovnou ze studny :mrgreen: Ty je ledový jak potvora :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
26.6.19 16:37

My jsme si na letošní rok pořídili oboji dohromady. Mame bazen s protiproudě, kde se da normalne zaplavat a pak mame jete oddělenou cast na vířivku :palec:, kde teda mame zavedou i televizi :palec:, takze relax a sport v jednom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
26.6.19 16:46
@_.Emilyyy píše:
My jsme si na letošní rok pořídili oboji dohromady. Mame bazen s protiproudě, kde se da normalne zaplavat a pak mame jete oddělenou cast na vířivku :palec:, kde teda mame zavedou i televizi :palec:, takze relax a sport v jednom :mrgreen:

Od jaké firmy to máte? O něčem takovém uvažujeme, ale bez televize, na tu netrpíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
26.6.19 16:55

@pe-terka tak my máme v bazénu už 12 let jednu vodu :wink: žádné napouštění každoroční, to bychom se z toho množství zbláznili.. když víš jak na to, tak za dva dny je voda křišťálová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
26.6.19 16:58

Bazén. Když bude malý, stačí trochu zaprdet a máte i vířivku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.6.19 17:03
@Kiminkkka píše:
@pe-terka tak my máme v bazénu už 12 let jednu vodu :wink: žádné napouštění každoroční, to bychom se z toho množství zbláznili.. když víš jak na to, tak za dva dny je voda křišťálová :wink:

Myslím, že to zas takový rébus nebude :mrgreen: Nicméně at už to čistíte jakkoli, nepovazuji koupání ve jedné vodě bez výměny po dlouhé roky za hygienické :think: ve je to vaše věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová