Nové auto - katastrofa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
28.6.19 14:11

@Zumpa @bse.pedro ne a ne :lol:. Neuvěřitelné, co?

• Citovat
  • Upravit
23955
28.6.19 14:16
@Makca87 píše:
@Zumpa @bse.pedro ne a ne :lol:. Neuvěřitelné, co?

Ale jo, dá se tomu věřit, u aut koupených v ČR a servisovaných v Škoda servisech se dá dohledat historie.
Já u jedničkovýho Supa 1,9Tdi, dotaženýho z Německa počítal se stočením o 200t., abych nebyl zklamanej, potkal jsem chlapa, majitele prodejny autodílů, kterej si po koupi dohledal u toho samýho, že mu tacháč stáhli o 300000km, ale u této motorizace se to nehrotí… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
28.6.19 14:23

@bse.pedro auto bylo úplně nové ;). Bližší informace tady sdělovat nebudu, snad jen to, že to byl moc dobrý kup :D :jazyk:. Takže všechno se dá, kor když máš známosti ;)

• Citovat
  • Upravit
15808
28.6.19 14:24
@Vosma29 píše:
@ZumpaTak to já bych radši tu jetou oktávku než novou Dácii. V oktávce mám přece jen šanci na přežití.

Už sem tu několikrát vysvětloval, že to je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15808
28.6.19 14:27
@Makca87 píše:
@bse.pedro auto bylo úplně nové ;). Bližší informace tady sdělovat nebudu, snad jen to, že to byl moc dobrý kup :D :jazyk:. Takže všechno se dá, kor když máš známosti ;)

Holka, vy se překonáváte - za 80tis nového superba. Tahle perla trumfuje ty Vaše všechny předchozí dohromady. Jen mi tu v té pohádce nesedí jedna věc - jak se kupuje NOVÝ superb po PRVNÍM majiteli? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23955
28.6.19 14:29
@Makca87 píše:
@bse.pedro auto bylo úplně nové ;). Bližší informace tady sdělovat nebudu, snad jen to, že to byl moc dobrý kup :D :jazyk:. Takže všechno se dá, kor když máš známosti ;)

Taky jsem za mlada míval takové výhodné koupě a taky neprozradím… Třeba že mi otec nechal 8-10ti letou udržovanou naleštěnou plečku zadara a koupil si novou… :? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
28.6.19 14:32

@Zumpa

No když myslíš. On si to myslel i jeden od nás ze sídliště ale je to 2 nebo 3 roky co právě při srážce s oktavkou přišel o život i s manželkou. Chvástal se jak ušetřil. V oktávce byli středně a těžce zraněni ale přežili všichni. A rozhodně to není jediný případ co vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
28.6.19 14:33

@Zumpa trošku začni číst a chápat psaný text :lol:. Auto BYLO nové, paní BYLA jeho první majitelka. Teď ho máme my. Za těch pár let s ním samozřejmě něco nalítala :lol:.

• Citovat
  • Upravit
5696
28.6.19 14:36

Diskusi jsem nečetla, ale jestli Tě to uklidní, tak my jsme koupili krásné jeté Mondeo, vypadalo jako nové, stálo čtvrt mio a zbyly nám nakonec jen oči pro pláč. Od té doby už jen nová auta. Ojetiny NIKDY. Takže přítele chápu, on se asi každý musí spálit sám. Tady na to alespoň máte záruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15808
28.6.19 14:36
@Vosma29 píše:
@ZumpaNo když myslíš. On si to myslel i jeden od nás ze sídliště ale je to 2 nebo 3 roky co právě při srážce s oktavkou přišel o život i s manželkou. Chvástal se jak ušetřil. V oktávce byli středně a těžce zraněni ale přežili všichni. A rozhodně to není jediný případ co vím.

Stejně tak znám případy, kdy větší štěstí měli lidé v autech horší značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15808
28.6.19 14:38

@Zabatko Víš, oni jsou kupující ojetin tady tak bohatí, že záruku nepotřebují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
28.6.19 14:38

@Zumpa

Nevím jak to je u Makci ale u nás to bylo tak, že vedení firmy z Japonska dalo rozkaz, že od teď se jezdí autama od nich a bylo hotovo. Takže sem si mohla odkoupit za hodně dobrou cenu toho mojeho němce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
28.6.19 14:41
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 Jenže oktávka je aspoň auto. Renomované bezpečné. Samozřejmě by to muslo být dovezené ze západu. Německo Belgie Nizozemsko aby byla jistota že je to udržované. Tady se na to kašle. Ale Dacia? Krabice bez vzhledu u které se jásá že je tam klimatizace. Jo a tu hnědou metalízu to má.

No já zase až takový rozdíl mezi Oktávkou a Dacií ve vzhledu nevidím, obojí je hnusné a bez fantazie. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23955
28.6.19 14:45
@Zabatko píše:
Diskusi jsem nečetla, ale jestli Tě to uklidní, tak my jsme koupili krásné jeté Mondeo, vypadalo jako nové, stálo čtvrt mio a zbyly nám nakonec jen oči pro pláč. Od té doby už jen nová auta. Ojetiny NIKDY. Takže přítele chápu, on se asi každý musí spálit sám. Tady na to alespoň máte záruku.

Ona ta záruka taky není všechno, já kdysi u nového firemního Logana řešil mraky záručních oprav, spousta hodin strávených v servisu, handrkováním o náhradní auto, atd. A po roce a půl, kdy už jsem toho měl dost, jsem auto vyměnil na protiúčet za jinou, spolehlivější ojetinu. Měl jsem sice právo na odstoupení od smlouvy, ale to bych musel auto odstavit v autosalonu, hodit jim klíče na stůl a měsíce, možná i roky se s nima soudit… Soud bych na 100% vyhrál, ale neměl jsem na to čas, chuť, auto ve firmě bylo potřeba a na jiné nebyly finance v hotovosti… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15808
28.6.19 14:47
@Vosma29 píše:
@ZumpaNevím jak to je u Makci ale u nás to bylo tak, že vedení firmy z Japonska dalo rozkaz, že od teď se jezdí autama od nich a bylo hotovo. Takže sem si mohla odkoupit za hodně dobrou cenu toho mojeho němce.

Jj, tomu věřím. Např. můj švagr je v top managementu klíčového dodavatele pro VW, takže mohu přes něj mít cokoli z koncernu za neskutečnou slevu. Ale napsat sem, že mám NOVÉ auto od PRVNÍHO majitele za 80tis, takovou blbost nemůže napsat nikdo s volebním právem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová