Nové látkující maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
8.4.15 15:17

@Hoa Mai ahoj, ja vycpavam na noc dlouhou vkladackou z bamboolika (az syn doroste, budu je pouzivat jako denni a pak budu vycpavat vv - ale zatim neodzkouseno). Pokud se rozhodnes pro vv, tak durazne nedoporucuju bamboolika, srazi se, sice nic tragickeho, ale pro druhe dite jsem je chtela na kalhotkovy sklad a to teda nepujde. Naopak vybornou zkusenost mam s Anavy a to i s „jakoanavy“ - doma delanymi podle Anavy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31420
8.4.15 15:56

@Hoa Mai z klasických vv jsem slyšela asi nejlepší recenze na Anavy. Jinak bych osobně možná pořídila Motýlka (ev. i nočního Motýla), dá se složit i narovno a je to fakt hodně savé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
9.4.15 07:37

Ahojte holky, blíží se top 2015. Čekám na něj, abych si dokoupila svrchňáky bamboolik a pár věcí, ale zjišťuju, že na většině eshopů zde doporučovaných už jsou skoro vyprodané. Ty, co se mi líbily už prostě nejsou. Myslíte, že budou ještě doskladňovat, nebo mám prostě smůlu? Jak to bylo loni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
9.4.15 07:50

@Hoa Mai anavy vv mam a jsou fakt bezva, co se tyka saci vykonnosti tak mi prijdou mozna o chloupek lepsi nez dlouha vkladacka bamboolik, ale ta je zas „stihlejsi“. Jiz zminena katyv baby jsou moc fajn, mymu sedi strihem treba lip nez anavy i petit lulu, ale kdyz srovnam nocni anavy a nocni katyv (obe kalhotovky a obyc dlouha vkladacka dane znacky), tak anavy pojme vic a to mam jeste delsi vetsi vkladacku, ktera k ty anavy nocni kalhotovce patri jako puvodne, tu zatim nedavam pac zatim tolik nepotrebuje. Nevim jestli se tahle vkladacka prodava i solo bez kalhotovky ale na hodne velky vycpani bych doporucila tuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31420
9.4.15 08:29

@andrea.sb já si myslím, že budou doskladňovat, mám dojem, že teď se šije jako o závod právě kvůli TOPu. Bamboolik hodně věcí bere na veletrh tenhle víkend, ti mají slevu vždycky, loni byla veletržní 8% (já se tam chystám, i bych ti to mohla koupit a poslat, ale nevím zda by se ti to vyplatilo pak zas s poštou…promysli a kdyžtak písni SZ). @czaky mluvíš o kalhotkovce denní Katyv? Jen do debaty-mě celkem zklamala, asi jsem měla příliš velká očekávání, ale překvapilo mě, že je relativně malá a přitom dost široká. Jako nechám si ji, ale moje nejoblíbenější rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
9.4.15 08:39

@elanaa děkuji, jsi hodná. To už by asi vyšlo na stejno, tak já tedy ještě počkám na ten top. Popr dokoupím postupně, mám do konce června ještě čas. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.4.15 09:42

Měsíc látkových plen?

Holky, nevíte, zda bude letos v dubnu zase nějaká akce na látkové pleny? Potřebuju něco dokoupit pro malou, tak nevím, zda objednávat hned nebo ještě chvilku počkat.
už se jí odhojil pupík, tak bych ráda začala postupně s látkovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.4.15 09:51

@elanaa @andrea.sb ahoj, můžu se zeptat co je TOP? :) čekáme první miminko a chceme látkovat, tak jestli mám nakoupit na veletrhu teď o víkendu nebo počkat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31420
9.4.15 10:00

@Luciii90 TOP je zkratka pro Týden opravdových plen. Koná se každoročně na přelomu duben/květen a je to taková akce na propagaci látkových plenek, většina eshopů a výrobců má různé slevové akce, bez poštovného atd., konkrétní bývají ale poslední dobou většinou až přímo na začátku toho týdne. Jestli jdeš na veletrh, tak bych neváhala s Bamboolikem, ti mají automatickou veletržní slevu a nebývá větší než TOPová, navíc tady si vše osaháš, necháš ukázat a vybereš, ještě bez poštovného. Pak tam bude Petit Lulu, ta zatím žádnou veletržní slevu neohlásila, ale zatím vždy měla 10%. Taky nemá špatné zboží, osobně SIO bych raději (kvůli ceně) vzala od Bamboolika, kalhotkovky ale má PL celkem dost fajn a PUL svrchňáčky pro mě od PL (i od Bamboolika ale) jsou jedny z nejlepších, ty bych určitě pořídila taky hned tam. Servis, vstřícnost a přístup k zákazníkovi musím říct, že má Bamboolik lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.4.15 10:04

@elanaa děkuji, jsme tak nějak rozhodnutí mít vše od bamboolika, jen v tom pořád nějak tápu… :) ještě jsem se chtěla zeptat, jak to je s oblečením, prý musí mít prcek o číslo větší, jinak se do toho s látkovkami nevejde..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31420
9.4.15 10:06

@Luciii90 nemusí. Záleží na proporcích, já nic nemám větší, je to ošklivé, zahrnovat pak rukávy, miminko vypadá jak chudáček :roll: (aspoň můj názor). Nemám ani extendor. Je to opravdu o proporcích, o tom najít vhodného výrobce oblečků pro tvoje konkrétní dítě, dobře se nakupuje v Lindexu, občas i Lidl a pak je plno malovýrobců, co šijou na látkové plenky (třeba BA.GR, Farmers, Veselá Nohavice, Majab, Anavy…). Farmers a VN budou i na veletrhu.

jako úplně vše od jedné značky bych nebrala, navíc časem budeš kalhotkové plenky potřebovat a Bamboolik v nich bohužel příliš nevyniká. Osobně bych jistě stánek PL nevynechala a třeba jednu, dvě novorozenecké kalhotkovky a jednu, dvě jednovelikostní (ono do nich miminko brzo doroste) koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.4.15 10:26

@elanaa Aha, TOP je až na přelomu dubna/května. To už je dost pozdě, tak asi objednám dneska. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.4.15 10:30

@elanaa novorozenecké má i bamboolik ne? promiň, moc se v tom ještě nevyznám, čekáme první miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31420
9.4.15 10:42

@Svistice je, no…a zrovna dneska jsem si říkala, že je dost nešťastně, před výplatama, před rodičákem :? Jééé a koukám že máš druhátko na světě. Gratuluju :hug:, ať roste kočička ve zdraví do krásy. Prozradíš jméno?

@Luciii90 v pohodě, ptej se, každá jsme začínala ;) Bamboolik má novorozenecké svrchňáčky a AIO plenky. Ale podle mojí zkušenosti zrovna Bamboolik má tak pěkný střih (štíhlý, dost patentků na zmenšování), že stačí od začátku jednovelikostní a není to nějaký balík. Já měla dcerku droboučkou (48cm/3.11kg při narození) a od začátku jsme jely v jednovelikostních. Ale samozřejmě koupit můžeš, o tom žádná ;) novoplenky jsou ňuňací :) Kalhotkové plenky ale Bamboolik (krom nočních) nemá. Zprvu nejsou celkem ani nutné (je to hodně savá plenka, dávají se na ní svrchní kalhotky), ale tak po půl roce, nejdýl kolem roka, už se bez nich neobejdeš, chceš-li moderně látkovat a nepřebalovat co hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.4.15 10:47

@elanaa já právě nevím, jestli mám koupit i třeba dvoje ty mini mimi a pak ty jednovelikostní. chci jen něco do začátku tak na půl roku, pak dokoupím na dalším veletrhu nebo na e-shopu :) tak ani nevím kolik čeho to miminko takhle na den potřebuje - kolik toho mám koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí