Poradna duly
Jana Čurdová
No já tam narazila na všechny doktory. A popravdě řečeno. Co doktor to jiný názor a každý den všechno jinak. To podlomilo veškerou důvěru v tamnější doktory. Když mi po týdnu nebyli schopní říct, proč musím být v nemocnici a stresovat se tam, když všechny výsledky vycházely výborně. Nikdo nic neřešil, nevysvětlil. Jsem ráda, že jsem i s malou v pořádku. Vím, že udělaly spoustu zbytečných a bolestivých zásahů … Tím nechci říct, že by doktoři nebyli milí. Všichni naculení, usměvaví, ale jak se člověk na něco zeptal, nebo chtěl vědět … ticho po pěšině. ![]()
Ja jak jsem psala, jen diky protekci jsem to tam jakštakš přežila. Co jsem 25.8. nastoupila stim,že me to 26.8. vyvolaji, tak rano pri nstpu jiny nazor nez na vizite,velke vizite, vecerni vyzite. Kdyz teda vubec neco řekly:-( Makonec me v patek strejda domluvil Mullera,kterej me rekl,že v pondelí 29.8. malyho vyndame že je to nejpozdejsi termin. V sobotu 27.8. jsem sla na propustu a vratila jsem se 29.8. rano a hned jsem byla jak me bylo slibeno, zavolana na porodni sal s polecne s paja2110 panem doktorem Mullerem a slo se na vec a malej byl ve 14:10 na svete s miramy 3700g a 52cm
Diky aspon za takovy pobyt
Já jsem v Městě rodila a byla jsem maximálně spokojena-at už co se týká doktorů, sestřiček na šestinedělí i sestřiček na novorozeneckým. Myslím,že to není o žádným štěstí na koho se zrovna narazí,ani o protekci. Ale o tom, s jakou tam prostě jdeš. Ptala jsem se všech a na všechno-a nebyl problém s vysvětlením nebo porazením ohledně kojení. A navíc jsem dost nedůtklivej člověk a tam se mně vážně ani v nejmenším nikdo „nedotkl“. Palec nahoru-100% doporučuji. ![]()