Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pro brněnské maminky mám zajímavou zprávu.
Dnes jsme byli poprvé v novém plavání - Klub Fontána - a bylo to vynikající.
Je to úplně nový klub, tento týden začíná a to znamená, že ještě pořád bere další děti. Vedou ho 2 bezvadné instruktorky, které dříve s náma plavaly v Kenny v Kohoutovicích, a ty se osamostatnily. V poslední době plavání v Kenny už nestálo za nic, tak jsem moc ráda, za tuto možnost. Plave se v Kohoutovicích - ve dny, kdy má Kenny volno ( i v sobotu, což je výborné hlavně pro tatínky), zázemí je tam výborné, velká herna i s hračkama. Pro děti od 6 měs. a cena je srovnatelná s jinými.
Tak jestli někdo váháte, kam v Brně jít s prckem plavat, můžete to vyzkoušet.
Ahojky Petit + nadšený plavec Dany 1,5 r.
Jaka je cena ??? ja premyslela s malym do Filia klubu tady na Lesne, bude mit 3 mesice, toz bychom radi nekam zacli chodit.
nebo myslis lepsi pockat do 6 mesicu ?
Kohoutovice jsou moc daleko pro nas ![]()
Ahojky
mě by zajímalo, zda se dá chodit jen nárazově..... asi ne co???? Prostě dopředu zavolat domluvit se a jednou dvakrát do měsíce zajít..... nejsem z Brna takže musím dojíždět a každej tejden no nevím nevím…
Petit asi vím o koho jde, ale kamarádka mi říkala, že budou plavat v normálním bazénu a tam bych mohla s prckem až by mu byl rok, tak ted jsem z toho nejaka zmatena.
Jinak víš i cenu a konkrétně kde?
Já s malým sice chodím momentálně do Kenny na Životnského a máme jednu z těch nových instruktorek, takže jsem zatím spokojená, ale informace nikdy neuškodí.
Jitka
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda nemáte nějaký kontakt na ten klub Fontána, nebo jestli ho někde najdu.Mám 8 měsíční miminko a chtěli bychom začít chodit plavčit.
děkuji Laďulín
Ahoj, já se taky poohlížím o jiném plavču než v Kenny v Kohoutkách. Už mě ty jejich změny docela štvou. Teď teda máme novou a šikovnou instruktorku ale přece jen by se měli trochu přizpůsobovat maminám a dětem. Psala jsem do „miminka“ jaké mají zkušenosti s Plaváčkem Za Lužánkami, mám to blízko a cenově je to taky o něčem jiném. O Fontáně jsem taky uvažovala, prý je instruktorka dobrá ( já už ji v Kenny neměla ), bazén se mi líbí, i to zázemí. Jen voda by mohla být teplejší. A kdyby byli cenově jinde, přestoupila bych.Pokud máte někdo zkušenosti s Plaváčkem, napište. Díky.
Plavání Brno Moravská Slavia
Hledám maminku, která by ráda odchodila 5 lekcí plavání s dítkem na Moravskou Slaviu v Brně a už se tam nedostala z důvodu plné kapacity.
Máme se synem omluvený celý kurz (5 lekcí za 1130,–) z důvodu stálé nemocnosti a je možné ho převést na maminku, která by měla o plavání zájem (věk nerozhoduje, termín kurzu si zvolíte sama po dohodě).
Po dohodě s lektorkou lze takto provést, možno si to telefonicky ověřit.
Maminky, ozvěte se.