Novorozenec a pes v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.12.18 17:59

@Abka Jsem alergicka a astmaticka. Léčím se asi od tří let a za tu dobu jsem se setkala s více doktory. A každý má na astma různé názory. Někdo je pro čistotu, naklizeno a čističky vzduchu, podle někoho to spíše škodí. Někdo říká co nejvíce se vyhýbat alergenům, někdo říká, že setkávání s alergeny je prevence alergii. Co doktor, to holt názor. Myslím si, že je to individuální. U mě je to třeba tak, že v okamžiku, kdy došlo ke zhoršení astmatu (třeba po zápalu plic, zánětu průdušek apod.), tak jsem vážně potřebovala takové to vyhýbání se špíně, prachu a alergenům, jinam mi hned bylo špatně. Ale když už jsem byla fit, tak si šlo zase přístupne navyknout. Takže mi třeba třeba jeden rok, když jsem byla celkově v horším zdravotním stavu, vyšlo třeba deset alergii a vážně mi ty alergeny dělaly problém. A za rok mi třeba žádná alergie nevyšla. Taky jsem, tuším, v dětství chodila na nějaké vakcíny. Ale hlavně teda u mě se skutečně hodně podepisuje psychika. Jinak psa jsem doma nejdřív jako dítě neměla. Alergie na psa nevyšla, tak se koupil pes a za pár let mi vyšla. A skutečně se mi u psů blbě dýchalo. Psa jsem si nechala a zatím žádná alergie. Pak v dospělosti zase vysla, dva roky na to zase ne. Já sama třeba mimco k alergenům pouštím. A myslím si, že je to tak lepší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure