Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natálie.20 píše:
Ne, neznali jsme se předtím. Tvrdí mi, že se prostě moc zamiloval. Ale nejde mi do hlavy ten dnešek proč se nechce stýkat semnou v práci mezi lidmi.. a ani neví kolikrát co podniknout, že prostě neví nebo navrhne jen posezení u piva.
podle toho jak píšeš, tak oba se dost nudíte. Přece nejde říct, budeme mít sex až za 2 měsíce, to musí přijít samo, bez nějakého časového termínu. Buď ho máš ráda, nebo ho jen zkoušíš? Proč 2 měsíce?
Ty 2 měsíce se spolu scházíme. A kdy bude sex jsem mu řekla, že se uvidí, třeba až za pár měsícu.
Tak ja nevim, nemusite mit prece porad naplanovany program. To je preci taky fajn na zacatku vztahu, bezcilne prochazky, posedet v kavarne. Proste se videt, ne nutne neco delat.
Ze s tebou bude radsi sam nez v parte to bych taky chapala, ovsem kdyz spolu pracujete, tak to musi prekousnout, jasne ze v praci soukromi nebude. Ale pokud ti vyznava lasku na prvni schuzce, to bych se mela hodne na pozoru, kdyz jste se pred tim neznali.
@Natálie.20 píše:
Ty 2 měsíce se spolu scházíme. A kdy bude sex jsem mu řekla, že se uvidí, třeba až za pár měsícu.
Beru, že s chlapem nehopsnu na prvním rande do postele, ale vy spolu chodíte dva měsíce a ani jeden z vás netoužíte se spolu pomilovat? Mě váš vztak přijde podivný. Jdete do zoo, na pivo a co dál. Máte něco společného? Povídáte si spolu? Co k němu cítíš ty? Kdo platí útratu v hospodě, nnebo to vstupný do zoo?
Když jsem měla vztah s kolegou ( to už je kdysi daaavno) tak jsem se také s ním ze začátku vztahu nechtěla stýkat před lidmi z práce. Lidé se totiž moc starají, a to nesnáším a být terčem firemních drbů nebyl můj cíl, takže nemá to Tvůj chlap podobně?
Co se týče sexu, chlap čekající x měsíců na zásun musí mít svatozář. Tohle moc neuznávám, protože já třebas chlapa zmapovala po všech stránkách a pak teprve se rozhodla jestli jít dál, jestli to mohlo stát za to. ![]()
To je zase ten bulhar? Jestli jo, tak rad si dostala dost v predchozich tematech.
Jste oba trochu divný. Chlap který se děsně zamiluje na prvním rande a ženská které musí hlásit den dopředu že na ni počká před prací a na sex si dá několika měsíční lhůtu i když už má dítě
tohle jsem dělala když jsem byla pana. Každopádně na takhle „zamilovany“ chlapy bych si obecně dávala pozor, mě to přijde ujetý a odradilo by mě to i kdyby měl zamek ze zlata, natož jestli ho má v Bulharsku.
@Natálie.20 píše:
Tak naše schuzky byli jinak fajn, byli jsme v zoo a na bazéně a jinak jsem chodili několikrát posedět někde na pivu, protože nevěděl co podniknout, on mi tvrdí, že pro něj je nejduležitější být semnou a že se mužeme jen procházet.
Ty jo, čím víc tě čtu, tím víc mi připomíná jednoho mého bývalého. Taky mu stačilo „být se mnou“, program nepotřeboval. Ve větší partě čas od času nic společně podnikat nechtěl. Na schůzkách mě držel za ruku, koukal na mě jak na svatý obrázek a na všechny otázky odpovídal „jak chceš/jak myslíš ty“. Rušil svoje dlouho plánované akce, aby mě mohl překvapit u školy. Lásku mi vyznával od první schůzky. Brzo to začalo být strašně otravné, měla jsem pocit, že si mě postavil na jakýsi piedestal, udělal si ze mě modlu, ale reálně jsem celý vztah a zodpovědnost za něj nesla na bedrech já, od něj kromě té obrovské zamilovanosti nic nevkládal. Byla jsem mladá a nezkušená, takže jsem to vydržela rok a půl, než jsem se s ním rozešla. Po rozchodu mi nejdřív psal sáhodlouhé srdceryvné dopisy a když pochopil, že se nevrátím, začal být hnusný a nenápadně mě urážet před společnými kamarády. A teď říkám - od takového ruce pryč co nejdřív. Posoudit si to ovšem musíš sama, já toho tvého neznám, jen mi ty tvoje popisy přijdou jakési povědomé.
Uáááh, brrr, mám z toho pěkně husí kůži. Nesnáším, když se na mě někdo lepí, to si kolem sebe začnu stavět Berlínskou zeď. Jeden kluk si zjišťoval můj rozvrh a čekal na mě třeba po tělocviku u východu. Psychicky mě strašně deptal… dokud ho po X letech z té školy nevyhodili ![]()
Dneska byl v práci zamnou opět o přestávce, sám od sebe přišel, tak asi mu ti lidi zas tolik nevadí..? A omluvil se mi za to, že prý to tak nemyslel. Že prý to myslel tak, že cjtěl být chvíli semnou sám a že se chtěl objímat semnou a líbat a to nechtěl před lidmi, takto mi to dnes vysvětlil.
Jinak co se týče té jeho velké zamilovanosti, tak jsem mu vysvětlila, že na mě nesmí tlačit a musí pomalu na mě… A on řekl, že to chápe a že bude opatrný..
arada: Tak zoo a bazén platí on, vlastně zatím vše platí on. Ne že by utrácel, to ne, ale prostě zaplatí za mě vždy když někam jdeme. A ještě mi řekl, že mi chce dávat měsičně tisíc korun na mé dítě i přesto, že není jeho.
Jinak mě sem tam něčím překvapí, růží, náramkem, a různými věcmi… a chce mi koupit i kolo- z bazaru prý abychom spolu jezdili na kole.. Jo povídáme si každý den. Každý den mi zavolá asi dvakrát denně. Tak se zdá, že zamilovaný do mě nejspíš bude…Moje dítě má rád, hraje si s nim, učí ho jezdit na kole atd..
Jen mě překvapilo to včerejší jeho chování a nebo to, že semtam neví co podniknout. Za celý týden navrhl třeba bazén, to jo, ale jinak mu stačí prý semnou prostě jen být a chodit na procházky a nebo na pivo.
Tohle není ten bulhar. To je ten druhý, který mi tvrdil, že se do mě zamiloval už po první schůzce.
Ale třeba i tu volnost mi dá, o tom jsme se taky bavili, řekl mi, že se budem scházet semtam, párkrát týdně, ale ne každý den. Bo jsem i unavená z práce..a to chápe. Ted už nijak na mě netlačí, jen prostě mi semtam řekne, že mě miluje a nebo se mě zeptá jestli mu věřím..
Je na mě hodný a pozorný…tak by mi bylo líto se se s nim hned rozejít jen kvůli tomu co mi řekl včera. Ale bylo to divné, to jo.
Jinak co se týče sexu, tak to taky chápe, řekla jsem mu, že bude sex časem, až ho víc poznám a až mu budu důvěřovat a on souhlasil.
Příspěvek upraven 14.06.17 v 15:05
@Natálie.20 píše:
Dobrý večer, chtěla bych poradit ohl. nového přítele. Chodíme spolu asi 2 měsíce. Už po první schůzce mi řekl, že mě miluje a že se zamiloval do mě a říká mi to do ted a že by chtěl vztah semnou… Tak jsem řekla, že bych ho první chtěla poznat a pak by se vidělo.. Abych viděla zda to nejsou jen silné slova…a že sex nebude prvních pár měsícu a on s tím souhlasil..
Poté se choval tak, že bez ohlášení předem na mě čekal dvakrát u baráku a měl pro mě dárek a pak i u práce a nedal mi vědět předem. Tak jsem mu řekla, že pokud se chce semnou sejít, že mi musí dát vědět předem alespon jeden den.
Nyní už mi dává vědět předem a volá mi každý den, že se chce semnou sejít a když se ho zeptám co by chtěl podniknout když se chce sejít, tak mi odpoví, že neví. A tak to bylo ted poslední 3 dny. Vždy jak mi zavolá, tak se chce sejít, a když se ho zeptám co by chtěl semnou podniknout, tak neví.. prý asi jen projít.
Děláme nyní první den ve stejné práci. A dnes šel zamnou o přestávce se podívat, kouřili jsme na venku kde byli lidi a byl nějaký nervozní. Když jsem se ho zeptala po práci proč byl nervozní, tak mi řekl, že mu vadilo když se semnou sešel když tam byli lidi a že by se chtěl semnou v té práci scházet prý kde bychom byli sami a jen v soukromí a ne mezi lidmi, že prý ho ti lidi znají a nechce aby nás spolu viděli, což mi připadá divné. Přitom mi neustále tvrdí, že mě miluje a že jsem pro něho jediná atd..Ale prostě, že se chce semnou scházet o přestávce v soukromí kde nejsou žádní lidi.Co si o tom myslíte? Poradili byste mi něco prosím? Děkuji
Holt chce s tebou asi kourit v soukromi.. ![]()