Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natálie.20 píše:
Jo, ale je to nějaký divný pro mě.
Dej na instinkt. On ti nikdo nerekne, co je dobre prave pro tebe. Mne nijak divne to, ze s tebou chce byt o te prestavce sam, neprijde. Naopak mi to prijde docela prirozene.
Stejne tak se sexem se neda rict, kdy prijde ta spravna doba, to musis citit ty.
Mě teda nepřijde nic divného na schůzkách bez nějakého programu. Přece nechceš, aby tě denně někam bral, ne? My, když začínali s přítelem, tak jsme se taky toulali po venku, zašli na jídlo někde po cestě,…naopak se mi líbila ta svoboda a improvizace
takhle jsme spolu chodili půl roku a pak se sestehovali
to, že chce být s tebou sám o pauzach mi taky přijde normální. Mě taky nedělá nějak extra dobře se objimat a libat před lidmi. Navíc z práce. Mám doma také romantika, co mě každou chvilku překvapí dareckem a žije rodinou a je to moc fajn ![]()
@Terezxx píše:
Mě teda nepřijde nic divného na schůzkách bez nějakého programu. Přece nechceš, aby tě denně někam bral, ne? My, když začínali s přítelem, tak jsme se taky toulali po venku, zašli na jídlo někde po cestě,…naopak se mi líbila ta svoboda a improvizacetakhle jsme spolu chodili půl roku a pak se sestehovali
to, že chce být s tebou sám o pauzach mi taky přijde normální. Mě taky nedělá nějak extra dobře se objimat a libat před lidmi. Navíc z práce. Mám doma také romantika, co mě každou chvilku překvapí dareckem a žije rodinou a je to moc fajn
Ze jo, taky jsem to uz psala. Ja na to rada vzpominam, jak jsme se na zacatku jen tak prochazeli, nebo zasli na kafe. Nebydleli jsme uplne nejbliz ale nekolikrat tydne jsme se schazeli na par hodin, travili spolu vikendy. A v tom tydnu jsme si urcite predem nevymysleli presny program. Byli jsme radi ze jsme spolu. Na vikend jsme si pak uz naplanovali treba kino, vylet atd. Ale podle uzivatelek teto diskuze je to hned podivin, kdyz na kazdy den nema plany typu kino, bazen, vystava nebo kdovi co. Tak at neco vymysli ona no kdyz prochazky ji nestaci.
Tak navrhl mi at za nim přijdu pro změnu o přestávce dnes já, tak jsem došla a on šel za roh si zakouřit semnou kde nikdo nebyl a to mě přitom neobjímal nic, jen semnou normálně mluvil. Tak co si ted o tom mám myslet…už nevím.
Jinak mi dnes navrhl, že se chce stavit ke mě namasírovat mi záda s gelem, který mi nedávno koupil, protože mě z práce bolí záda. Tak zas uvažuju nad tím… Ale řekla jsem mu, že sex zatím nebude( už kvůli jeho někdy podivném chování) Tak snad jsme řekla dobře..Co vy na to?
@Natálie.20 píše:Že kdybys přestala kouřit tak máš po problemu. Chováš se jak puberťačka.
Tak navrhl mi at za nim přijdu pro změnu o přestávce dnes já, tak jsem došla a on šel za roh si zakouřit semnou kde nikdo nebyl a to mě přitom neobjímal nic, jen semnou normálně mluvil. Tak co si ted o tom mám myslet…už nevím.
Jinak mi dnes navrhl, že se chce stavit ke mě namasírovat mi záda s gelem, který mi nedávno koupil, protože mě z práce bolí záda. Tak zas uvažuju nad tím… Ale řekla jsem mu, že sex zatím nebude( už kvůli jeho někdy podivném chování) Tak snad jsme řekla dobře..Co vy na to?
Ženy, potřebuji radu. našla jsem si přítele, je ode mě asi 10 let, taky rozvedený, ale s dětmi se nestýká (děti jsou zletilé a nějak se nepohodli). Tak se oťukáváme (půl roku, abyste věděly
A začíná mi trochu vadit, že zásadní věci, jako třeba bydlení, financování nechává na mně, zatímco on se zabývá - pro mne sorry ptákovinami, jako je : vaří si mýdlo a leje si ho do formiček (proboha, proč? ztráta času), peče si doma chleba (to asi pochopit umím), dělá si jiné domácí výrobky - udělátka - z mého pohledu k ničemu, jezdí po celém městě a kupuje zlevněné věci (proč, je sám, ušetří nulu nula nic), pořád čte nějaké internetové diskuze, jednu snad i řídí či co, jako že tam dělá pořádek mezi těmi diskutujícími. Do práce chodí, to jo, ale z mého pohledu by bylo potřeba, aby řešil podstatné věci. Na brigádu se mu taky nechce. Sám mi i dokonce říkal, že potřebuje kopat - třeba i kdy jít spát. Ženy, potřebuju názor, jestli je toto norma. Bývalý byl dost akční a tohle je pro mě trochu stres.
@Anonymní píše: Ženy, potřebuji radu. našla jsem si přítele, je ode mě asi 10 let, taky rozvedený, ale s dětmi se nestýká (děti jsou zletilé a nějak se nepohodli). Tak se oťukáváme (půl roku, abyste vědělyA začíná mi trochu vadit, že zásadní věci, jako třeba bydlení, financování nechává na mně, zatímco on se zabývá - pro mne sorry ptákovinami, jako je : vaří si mýdlo a leje si ho do formiček (proboha, proč? ztráta času), peče si doma chleba (to asi pochopit umím), dělá si jiné domácí výrobky - udělátka - z mého pohledu k ničemu, jezdí po celém městě a kupuje zlevněné věci (proč, je sám, ušetří nulu nula nic), pořád čte nějaké internetové diskuze, jednu snad i řídí či co, jako že tam dělá pořádek mezi těmi diskutujícími. Do práce chodí, to jo, ale z mého pohledu by bylo potřeba, aby řešil podstatné věci. Na brigádu se mu taky nechce. Sám mi i dokonce říkal, že potřebuje kopat - třeba i kdy jít spát. Ženy, potřebuju názor, jestli je toto norma. Bývalý byl dost akční a tohle je pro mě trochu stres.
Stezujes si, ze chodi na diskuze a sama o tom pises na,,ecko'', vtipne
.
@Anonymní píše: Ženy, potřebuji radu. našla jsem si přítele, je ode mě asi 10 let, taky rozvedený, ale s dětmi se nestýká (děti jsou zletilé a nějak se nepohodli). Tak se oťukáváme (půl roku, abyste vědělyA začíná mi trochu vadit, že zásadní věci, jako třeba bydlení, financování nechává na mně, zatímco on se zabývá - pro mne sorry ptákovinami, jako je : vaří si mýdlo a leje si ho do formiček (proboha, proč? ztráta času), peče si doma chleba (to asi pochopit umím), dělá si jiné domácí výrobky - udělátka - z mého pohledu k ničemu, jezdí po celém městě a kupuje zlevněné věci (proč, je sám, ušetří nulu nula nic), pořád čte nějaké internetové diskuze, jednu snad i řídí či co, jako že tam dělá pořádek mezi těmi diskutujícími. Do práce chodí, to jo, ale z mého pohledu by bylo potřeba, aby řešil podstatné věci. Na brigádu se mu taky nechce. Sám mi i dokonce říkal, že potřebuje kopat - třeba i kdy jít spát. Ženy, potřebuju názor, jestli je toto norma. Bývalý byl dost akční a tohle je pro mě trochu stres.
A kvůli čemu s ním jsi?
Jaké jsou jeho plusy?
A proč to píšeš tady a neřekneš mu to?? Když píšeš, že potřebuje do věcí kopat.
Tak jestli ti něco vadí tak to řekni ne? K čemu je dobrý že ti tady napíšeme názor na věc ale on stejně neví že je nějaý problém? To už spolu bydlíte a vše táhneš sama? Nebo jak?