Nový přítel chce scházen jenom v soukromí. Co si o tom myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33769
20.1.18 13:09
@Anonymní píše: Ženy, potřebuji radu. našla jsem si přítele, je ode mě asi 10 let, taky rozvedený, ale s dětmi se nestýká (děti jsou zletilé a nějak se nepohodli). Tak se oťukáváme (půl roku, abyste věděly :-) A začíná mi trochu vadit, že zásadní věci, jako třeba bydlení, financování nechává na mně, zatímco on se zabývá - pro mne sorry ptákovinami, jako je : vaří si mýdlo a leje si ho do formiček (proboha, proč? ztráta času), peče si doma chleba (to asi pochopit umím), dělá si jiné domácí výrobky - udělátka - z mého pohledu k ničemu, jezdí po celém městě a kupuje zlevněné věci (proč, je sám, ušetří nulu nula nic), pořád čte nějaké internetové diskuze, jednu snad i řídí či co, jako že tam dělá pořádek mezi těmi diskutujícími. Do práce chodí, to jo, ale z mého pohledu by bylo potřeba, aby řešil podstatné věci. Na brigádu se mu taky nechce. Sám mi i dokonce říkal, že potřebuje kopat - třeba i kdy jít spát. Ženy, potřebuju názor, jestli je toto norma. Bývalý byl dost akční a tohle je pro mě trochu stres.

Tak jestli ti něco vadí tak to řekni ne? K čemu je dobrý že ti tady napíšeme názor na věc ale on stejně neví že je nějaý problém? To už spolu bydlíte a vše táhneš sama? Nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 13:10
@free333 píše:
A kvůli čemu s ním jsi?
Jaké jsou jeho plusy?

Jsem docela dlouho sama, tak si hledám někoho k sobě. On mi docela naslouchal, chodíme na procházky, na jídlo, sex, a tak.

• Citovat
  • Upravit
40428
20.1.18 13:12
@Anonymní píše:
Jsem docela dlouho sama, tak si hledám někoho k sobě. On mi docela naslouchal, chodíme na procházky, na jídlo, sex, a tak.

Tak jestli je jinak v pohodě, tak ho asi brát takový jaký je, těžko se předělá :nevim:

To objíždění zlevněných věcí je časté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 13:12
@arinecka píše:
Tak jestli ti něco vadí tak to řekni ne? K čemu je dobrý že ti tady napíšeme názor na věc ale on stejně neví že je nějaý problém? To už spolu bydlíte a vše táhneš sama? Nebo jak?

V poslední době mám z něho divný pocit a někomu něco zakazovat - to není moje parketa.

• Citovat
  • Upravit
3667
20.1.18 13:14
@Anonymní píše: Ženy, potřebuji radu. našla jsem si přítele, je ode mě asi 10 let, taky rozvedený, ale s dětmi se nestýká (děti jsou zletilé a nějak se nepohodli). Tak se oťukáváme (půl roku, abyste věděly :-) A začíná mi trochu vadit, že zásadní věci, jako třeba bydlení, financování nechává na mně, zatímco on se zabývá - pro mne sorry ptákovinami, jako je : vaří si mýdlo a leje si ho do formiček (proboha, proč? ztráta času), peče si doma chleba (to asi pochopit umím), dělá si jiné domácí výrobky - udělátka - z mého pohledu k ničemu, jezdí po celém městě a kupuje zlevněné věci (proč, je sám, ušetří nulu nula nic), pořád čte nějaké internetové diskuze, jednu snad i řídí či co, jako že tam dělá pořádek mezi těmi diskutujícími. Do práce chodí, to jo, ale z mého pohledu by bylo potřeba, aby řešil podstatné věci. Na brigádu se mu taky nechce. Sám mi i dokonce říkal, že potřebuje kopat - třeba i kdy jít spát. Ženy, potřebuju názor, jestli je toto norma. Bývalý byl dost akční a tohle je pro mě trochu stres.
tak si najdi nějakého, co chlastá, někdy Tě profackuje. Třeba to bude ten pravý. Jestli to není Tvoje krevní skupina, tak to utni. Já mám o 13 let staršího manžela. Je to kutil, také čte různé diskuze, opravuje barák, nepotřebujeme volat opraváře na nic. Ze začátku jsem si taky zvykala, ale jsk já jsem teď šťastná že mám chlapa co nás má rád, nepodvádí, nechlastá. Své mouchy má, a kdo ne?? Jestli je pro Tebe domácí mýdlo nepřekonatelný problém, tak si najdi jiného, který ho koupí v obchodě :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 13:14
@free333 píše:
Tak jestli je jinak v pohodě, tak ho asi brát takový jaký je, těžko se předělá :nevim:To objíždění zlevněných věcí je časté?

Pořád čte letáky, slevy jsou pro něho magnet. Kvůli slevě občas koupí i něco, co nepotřebuje - třeba sice 8 let stará pračka, ale pere. A on, že jsou slevy, tuto vyhodí (ani třeba neprodá, ale nechá odvézt firmou na vyhození) a koupí novou. Přitom plat nemá kdovíjaký, je to cca 40 % jeho čistých měsíčních příjmů. Třeba zrovna tohle mě dost vyděsilo. A nenechal si to vymluvit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.18 13:18
@Tardulka píše:
tak si najdi nějakého, co chlastá, někdy Tě profackuje. Třeba to bude ten pravý. Jestli to není Tvoje krevní skupina, tak to utni. Já mám o 13 let staršího manžela. Je to kutil, také čte různé diskuze, opravuje barák, nepotřebujeme volat opraváře na nic. Ze začátku jsem si taky zvykala, ale jsk já jsem teď šťastná že mám chlapa co nás má rád, nepodvádí, nechlastá. Své mouchy má, a kdo ne?? Jestli je pro Tebe domácí mýdlo nepřekonatelný problém, tak si najdi jiného, který ho koupí v obchodě :nevim:

Akční, ne agresivní. Měli jsme hodně kamarádů, pořád jsme něco podnikali, něco vznikalo, sport… Tenhle sedí, čte diskuze a pak jde půl dne vařit mýdlo :nevim: Sport občas - tak jednou za měsíc.

• Citovat
  • Upravit
3667
20.1.18 13:20
@Anonymní píše:
Pořád čte letáky, slevy jsou pro něho magnet. Kvůli slevě občas koupí i něco, co nepotřebuje - třeba sice 8 let stará pračka, ale pere. A on, že jsou slevy, tuto vyhodí (ani třeba neprodá, ale nechá odvézt firmou na vyhození) a koupí novou. Přitom plat nemá kdovíjaký, je to cca 40 % jeho čistých měsíčních příjmů. Třeba zrovna tohle mě dost vyděsilo. A nenechal si to vymluvit.
člověk by měl mít k sobě partnera, kterého si váží. Chápu, že tohle moc atraktivní není. Zvažte to jestli raději být zase sama třeba i déle nebo to za to stojí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
20.1.18 13:22
@Anonymní píše:
Akční, ne agresivní. Měli jsme hodně kamarádů, pořád jsme něco podnikali, něco vznikalo, sport… Tenhle sedí, čte diskuze a pak jde půl dne vařit mýdlo :nevim: Sport občas - tak jednou za měsíc.
nemyslela jsem Vašeho bývalého. Myslela jsem nějakého, na kterého byste nedejbože mohla narazit místo stávajícího partnera.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
20.1.18 13:22
@Anonymní píše:

Osobně bych na to neměla při společném bydlení sílu, ale opravdu nejvíc záleží, jak to cítíš a vidíš Ty.
Jestli zase někoho hledat anebo tohle tolerovat :nevim:

Plánujete společné bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.1.18 13:23

Norma ne, ale pokud je starší a netáhne ho to někam dál, vystačí si s objížděním nákupáků a vyráběním mýdla. To bych čekala u důchodce. Ale spousta důchodců je možná aktivnější než my :mrgreen: Přitahuje tě vůbec na něm něco? A to, že se nestýká s dětmi, to nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33769
20.1.18 13:23
@Anonymní píše:
V poslední době mám z něho divný pocit a někomu něco zakazovat - to není moje parketa.

Vztah nejde stavět na zakazování, to vůbec. Má něco co se ti na něm líbí? Jste spolu chvilku a jestli ti vadí tolik věcí tak není nic jednoduššího než to ukončit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
20.1.18 13:29

Podstatné by pro mě bylo, že chodí do práce (čili není flákač). Z toho, co popisuješ, mi přijde, že má prostě jen méně akční zájmy. Co dělá za práci? Mýdla a podobné „blbinky“ lidi dělají, protože je to baví a potřebují odreagovat. Pro tebe blbinka, pro něj koníček a relax. Pokud chodí do práce a vychází s penězi, proč by si měl hledat ještě brigádu? Mimochodem, moderace diskusí je taky práce (obvykle placená, jsou to příliš nervy na to, aby to dělali jen dobrovolníci).

Pokud ty jsi velmi akční a k životu nutně potřebuješ akčního partnera, tak to asi nemá smysl moc lámat přes koleno. Ale pokud ho jde někam vytáhnout a on reaguje na to „kopání“, přijde mi škoda ten vztah zahazovat. On mi jinak z popisu přijde v pohodě, možná trochu mimo normu, ale v pohodě (až na to, že se nestýká s dětmi, což by mi vadilo mnohem víc než mýdla). Pro mě by takhle usazený člověk nebyl, ale nic z principu špatného na tom nevidím. Pokud spolu nebydlíte, proč by měl po půl roce „oťukávání se“ řešit vaše bydlení a finance?

Příspěvek upraven 20.01.18 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
20.1.18 13:29

Nechej si ho na tu zábavu a víc život nespojuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
20.1.18 13:36
@Anonymní píše:
Akční, ne agresivní. Měli jsme hodně kamarádů, pořád jsme něco podnikali, něco vznikalo, sport… Tenhle sedí, čte diskuze a pak jde půl dne vařit mýdlo :nevim: Sport občas - tak jednou za měsíc.

Pokud mate pochybnosti uz ted po pul roce, ukončila bych to rovnou, protože už určite nejsi nejmladší. Neztrácela bych čas, můžeš být s někým, ke komu budete vzhlížet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí