Nový přítel chce scházen jenom v soukromí. Co si o tom myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2220
20.1.18 15:29

Me by to celkove vadilo. Tak trochu tusim, o jaky „druh“ se jedna (mela jsem uz v zivote zkusenost v sirsi rodine a musim rict, ze ackoliv nic spatneho ten clovek nedelal, tak ho kazdy mel minimalne za podivina).
Tady se mi nezda vsechno, ty letaky, to je normalni patologie, myslim objizdet kvuli tomu mesto. Pochopim u duchodcu 70+, kteri maji MHD zdarma a mraky casu. I tak mi to prijde hrozne smutny. Myslim ze nema smysl byt za kazdou cenu s nekym, kdo neni vubec kompatibilni, nehlede na to, ze vsechny tyhle divnosti se vekem zhorsuji. Nema to budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12903
22.1.18 08:01
@marg píše:
Me by to celkove vadilo. Tak trochu tusim, o jaky „druh“ se jedna (mela jsem uz v zivote zkusenost v sirsi rodine a musim rict, ze ackoliv nic spatneho ten clovek nedelal, tak ho kazdy mel minimalne za podivina).
Tady se mi nezda vsechno, ty letaky, to je normalni patologie, myslim objizdet kvuli tomu mesto. Pochopim u duchodcu 70+, kteri maji MHD zdarma a mraky casu. I tak mi to prijde hrozne smutny. Myslim ze nema smysl byt za kazdou cenu s nekym, kdo neni vubec kompatibilni, nehlede na to, ze vsechny tyhle divnosti se vekem zhorsuji. Nema to budoucnost.

Taky mi připadá divný, jestli v tom není nějaká poruchy osobnosti, to chování mi připadá zvláštní, nedivím se ti, že se ti to nelíbí, já bych od takového zdrhala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí