Nuda na nemocenské, rizikové těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
24.3.18 06:15

Co omalovanky pro dospele? Nebo bych zkousela pect, varit nove veci.

• Citovat
  • Upravit
3348
24.3.18 07:16

Uklidila bych. Nemyslim myti oken. Ale vyndat vsechny supliky, obleceni, zimni veci, skrinky… a vse nejenom uklidit ale hlavne nekompromisne vytridit a vyhodit. Neni to tezka prace, staci po kouskach.

Zkousela bych varit a pect a tak. At to umim az to bude potreba (domaci susenky, buchty, domaci musli tycky, sirup, polevky zeleninova jidla, housky, chleba atd atd)

Zváa bych si domu navstevy at si poradne v klidu pokecam dokad to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.3.18 09:32

Já vařím, uklízím taková ta místa, na která není normálně čas a nálada. Sepisuju a hledám vybavicku.
A hlavně chodím na procházky a věnuju se miminku a sama sobě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
26.3.18 22:42
@Verun83 píše:
Co omalovanky pro dospele? Nebo bych zkousela pect, varit nove veci.

jestli chcete nekdo omalovanky pro dospele, mohu poslat. Ja na to nemela nervy. :mrgreen: resp. mi to prislo jako tak zbytecna cinnost, ze jsem to psychicky nedala. :lol:
Vymalovano tam toho moc nemam… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
27.3.18 10:02
@Lekninka91 píše:
Já jsem koukala na dokumenty o vraždách a četla jsem detektivky :mrgreen:
:lol: Já taky - Violetka Ultra aspol na YT :lol: Ale já taky spala i 16hodin denně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
27.3.18 10:03

Hodně holek koupí šicí stroj a jede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
27.3.18 10:10

Tak já jsem musela opravdu jen ležet jakýkoli pohyb po bytě spustil nové a nové krvácení…takže nějaké vyklízení šuplíčků u mě nehrozilo. Já bych si třeba dala online angličtinu, seriály v originále, abych čuměla a ještě měla pocit, že na sobě pracuju. A jinak mě tou dobou náhodou oslovili známí, kteří dělali online kurzy a potřebovlai pomoct s překladem z AJ, i dalším laděním textů v ČJ, týmová práce…jako dobrovolnická činnost zdarma a měla jsem to jako normální pracovní dobu asi na 2 - 3 měsíce. Bylo to pro mě užitečné na odvedení myšlenek a obsah kurzu byl pro mě osobně přínosný, takže jsem do toho šla. Plus jsem ještě udělala komplet administrativní věci a účto jednomu spolku, taktéž zdarma. Zdarma bych měla práce na NB do postele kvanta, pokud je to tvá parketa, tak dej info do okolí a uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
27.3.18 10:12

Jo mimochodem, bych potřebovala vypracovat souhlas pro členy spolku a směrnice spolku kvůli GDPR. Takže jestli se nudíš a zdarma to uděláš, tak já budu fakt vděčná. Stačí mi poslat SZ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
27.3.18 13:47
@chs.jasmin píše: :lol: Já taky - Violetka Ultra aspol na YT :lol: Ale já taky spala i 16hodin denně.

Jo, presne na ty.. :mrgreen: Spat jsem chodila o vychazkach, abych nezaspala pripadnou kontrolu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
27.3.18 19:30

Ahoj holky, vy které jste na PN ptaly jste se DR zda se budete moc vrátit do práce? Já se ptala a byl docela zaskočený, že na to vůbec myslím. Pak řekl, že mě do práce posílat nebude ale pokud budu chtít tak nejdříve za měsíc. Pak jsem jim to byla oznámit v práci kde by byli rádi, že se vrátím ale zároveň už mají náhradu. Navíc kolegové mi to moc nedoporučují, protože na pracoviště kam musím chodit je obrovský hluk a tam trávím tak 80% dne. Tak co teď? Zase pokud mi nic nebude tak být jen tak doma se mi nechce. Navíc těhotná budu přes léto a s těmi vycházkami bychom s manželem skoro nic nemohli podniknout. Jinak PN jsem dostala kvuli krvácení v 7tt pak se ještě občas objevilo lehké špinění asi až do 10tt nyní jsem 12tt po UTZ a vše je uplě v pořádku špinění se již není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29281
27.3.18 19:40
@winkye píše:
Ahoj holky, vy které jste na PN ptaly jste se DR zda se budete moc vrátit do práce? Já se ptala a byl docela zaskočený, že na to vůbec myslím. Pak řekl, že mě do práce posílat nebude ale pokud budu chtít tak nejdříve za měsíc. Pak jsem jim to byla oznámit v práci kde by byli rádi, že se vrátím ale zároveň už mají náhradu. Navíc kolegové mi to moc nedoporučují, protože na pracoviště kam musím chodit je obrovský hluk a tam trávím tak 80% dne. Tak co teď? Zase pokud mi nic nebude tak být jen tak doma se mi nechce. Navíc těhotná budu přes léto a s těmi vycházkami bychom s manželem skoro nic nemohli podniknout. Jinak PN jsem dostala kvuli krvácení v 7tt pak se ještě občas objevilo lehké špinění asi až do 10tt nyní jsem 12tt po UTZ a vše je uplě v pořádku špinění se již není.

Já chci dr poprosit příští týden, jestli bych mohla zpátky do práce. Krvácení pomalu ustalo (snad nadobro) a doma se opravdu nudím. Návštěvy se mi sem nedostanou, za celou dobu jsem měla jednu, viděla jsem jen švagrovou a manžela se synem. Takže mezi lidi potřebuju celkem nutně a dál, než do obchodu pro pečivo :oops:

Sice přes léto bychom vyřešili tímto hlídání syna, ale zas celé léto sedět doma v baráku a nevidět ani příbuzné, to mi přijde strašné. Dr mi řekl, že mě přes celou republiku marodit nepustí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
27.3.18 19:48

@Margery Já už mám právě 2týdny taky klid a předtim to bylo jen třeba jednou za 3 dny slabé zašpinění a nikdy ne čerstvou krví. Ptala jsem se na to minulý týden zda bych se mohla vrátit do práce a řekl právě že minimálně měsíc ne a pak mě určitě do práce posílat nebude. Ale bydlíme na vesnici a být celé léto zavřená doma nebo být venku jen o vycházkách je málo. Raději budu pracovat a smět pak o víkendu někam. Samozřejmě kdyby byli nějaké problémy s mimčem tak doma budu to je jasné ale když je všechno naprosto v pořádku tak nevidím důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29281
28.3.18 14:20
@winkye píše:
@Margery Já už mám právě 2týdny taky klid a předtim to bylo jen třeba jednou za 3 dny slabé zašpinění a nikdy ne čerstvou krví. Ptala jsem se na to minulý týden zda bych se mohla vrátit do práce a řekl právě že minimálně měsíc ne a pak mě určitě do práce posílat nebude. Ale bydlíme na vesnici a být celé léto zavřená doma nebo být venku jen o vycházkách je málo. Raději budu pracovat a smět pak o víkendu někam. Samozřejmě kdyby byli nějaké problémy s mimčem tak doma budu to je jasné ale když je všechno naprosto v pořádku tak nevidím důvod.

Aha 8o já špinila/krvácela docela dost, ted druhý den úplně bez špinění :roll: tak to teda nevím, jestli mě do práce pustí. Ted mám jen zažívací problémy a občas mě píchne v podbřišku, ale nic strašného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.18 16:45

Holky a premysleli jste ze vam problemy prestali prave proto ze odpocivate? Neni lepsi nudit se ale delat maximum pro zdravi mimca?

• Citovat
  • Upravit
7478
28.3.18 16:52
@Anonymní píše:
Holky a premysleli jste ze vam problemy prestali prave proto ze odpocivate? Neni lepsi nudit se ale delat maximum pro zdravi mimca?

Tak já jsem si tím jistá. Stačilo vysát byt a zase jsem krvácela nebo kraťounká procházka (10 minut) pomalým tempem kolem domu… aspod. Opravdu mi trvalo 4 měsíce, než jsem mohla začít pomalu znovu fungovat, celý druhý trimestr a kus. A jako nudu jsem to nebrala. Jednak jsem se uměla zabavit a taky jsem měla pěknýho nerva a stokrát se mi ohledně krvácení/špinění potvrdila spojitost s pohybem. Jenže s čerstvým 2leťákem doma to úplně ideální nebylo, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí