Nutit děti do dovolené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2666
27.6.24 15:57
@Snorlaxik píše: Více

Zničíš vztah vnoučat / prarodiče tím, že ty děti za prarodiči budeš tlačit násilím.
Akorát si vypěstují averzi a nenávist k prarodičům, protože „oni“ jsou přeci tím důvodem, proč nemůžou strávit prázdniny podle svého a tam, kde být chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SestraHuňková
27.6.24 15:59

Já bych jednou chtěla vědět, co z toho tvýho poslušnýho mamánka vyroste :)
Jestli přijde v pozdní pubertě nějaká revolta a totálně se vám vymkne, nebo jestli ho budeš mít ještě ve 40ti doma v bezpečí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
27.6.24 16:01
@SestraHuňková píše: Více

Ano jedno, protože nemám mamánka :*

• Citovat
  • Upravit
5130
27.6.24 16:04

Ano jedno ve zvláštní škole se zvláštním režimem a zvláštním zacházením!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
27.6.24 16:05
@ibis píše: Více

Nějak nechápu. Mám dítě v normální škole. Asi máš se svým dítětem jinou zkušenost :hug:

• Citovat
  • Upravit
5130
27.6.24 16:33

Ne, neustále nás tu přesvědčuješ, že máš syna ve zvláštní škole se zvláštním zacházením :P Furt a nestále žádná změna v nedohledn :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
27.6.24 16:34

Tak si to mysli, s tím nic neudělám. Já, narozdíl od tebe, vím, jak to v naší domácnosti funguje a kam mi dítě chodí do školy.

• Citovat
  • Upravit
5130
27.6.24 17:05

Mě seš víš kde :mrgreen: a fakt si myslím co chci :P Ty se furt cpeš kam nemáš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
27.6.24 18:18

Takže nesmím přispívat ve veřejné diskuzi? :think:

• Citovat
  • Upravit
85317
28.6.24 08:41
@miasek píše: Více

Dekuji za zkusenost. Ja s tim tady taky bojuju uz roky. Hodne „odborniku“ nam to tvrdilo, ze mame doma mluvit nemecky, ze zijeme v Nemecku, ze to detem pomuze atd. Ja je teda ignorovala a i nadale mluvila doma cesky, pro me je ta nemcina doma neprirozena. Starsi dcera to nakonec zvladla, mluvi plynne obema a mladsi bojuje, ale taky se snazim mluvit jen cesky. U neho citim, ze jakmile prejdu do nemciny, prejde do ni taky, jsou mu 4,5. I televizi u neho prepinam do cestiny, to jsem u dcery nedelala nikdy. Ale zase dcera posloucha rada audioknihy, v nemcine, a ty pak on taky posloucha a ta nemcina prevazuje. Ted se chystame do Cech na 3 tydny, tak snad tam budeme jezdit i nadale. Je zajimave slyset, jak se to pozdeji jinde vyviji a co lze ocekavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí