Nutit děti do dovolené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5114
26.6.24 17:25
@Jahru píše: Více

Přes den v pohodě, ale v noci ne a v kuse asi taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9676
26.6.24 17:31
@ibis píše: Více

Přes den s tím vůbec problém nemám, ale přes noc si to právě nedovedu představit. A těch x dní v kuse už tuplem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
26.6.24 17:32

U nás se tohle taky neřešilo. Dcera v pubertě byla s námi na spoustu z našich dovolených.
Minuly rok jela se svým pritelem roadtrip po Evropě, tak se za námi stavili na naši dovcu.
Ted jsem byla o s dcerou na dovolené a krásná damska jízda :pankac:. Dcera už s námi nebydlí, tam mi chybí, tak dovolená byla o to více užita.

Ale tak když v pubertě někdo nechce, tak násilím ho na dovolenou dostat nemuzes, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
26.6.24 17:37
@Eva2610 píše: Více

To si jistě každý rodič pro své dítě přeje, aby se mu doma v 15 opíjelo s dalšími podobnými puberťáky, co si o sobě myslí, že sežrali všechnu moudrost světa, a přitom rodiče X set kilometrů daleko :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
26.6.24 17:46
@Snorlaxik píše: Více

Já jsem ale nepsala nic o opijení, víš? To jsou zas nějaký tvoje fantazie.

• Citovat
  • Upravit
15134
26.6.24 17:48
@Hibou píše: Více

Tak 14 letenku dítěti snad už rodiče neplánují o prázdninách aktivity na každý den. Myslím, ze je normální část prázdnin proflakat podle svého. Dcera v tomto věku tedy s nama na týden k moři rada jela, pak byla 10 dnů na soustředění, nějaký ten vylet. Jinak si cele dny dělala co sama chtěla. Naštěstí tedy není domácí pecival a většinu času strávila někde s kamaradkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
26.6.24 17:49

Abych byla upřímná - nevím. Děti ještě zdaleka nemám v pubertě. Asi bych se to snažila vymyslet nějak, aby tam byl aspoň částečný dohled.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
26.6.24 17:49

Tak to se omlouvám. Pod pojmem párty si představím u puberťáků něco jiného, než poklidný večer s vodou v ruce.

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
26.6.24 17:53

A ty se neumíš bavit jinak než opila? Poslouchali jsme hudbu, tančili, bubnovali u ohně… Každej puberťák se nutné nemusí ozrat jen co se letadlo s rodičema odlepi od země.

• Citovat
  • Upravit
76247
26.6.24 17:56

ale ten kluk bude doma s otcem, který teda půjde do práce, ale v práci není 24/7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
26.6.24 17:57

Tak já jsem téměř abstinent. Jen pod pojmem párty 15 letých děcek, si představím něco jiného. A ten oheň, to je taky geniální nápad :pankac:

• Citovat
  • Upravit
76247
26.6.24 17:58

jejda, nedramatizuj to - je tam s ním otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
26.6.24 18:00

A v kolika letech tak myslíš, že je člověk schopen obsluhovat bezpečne oheň? V 15 je člověk trestne odpovědný a může legálně souložit. Ale udělat si táborák, to nemuze :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
26.6.24 18:03

Zatím nevím. Ale vím jedno… Nenechala bych 15 leté dítě samotné doma, abych si mohla odjet na dovolenou.
Ale tak rodiče ti to umožnili, tak to jistě umožníš i svému dítěti :pankac: přeci bys ho nepřipravila o party s táborákem :hug:

• Citovat
  • Upravit
9676
26.6.24 18:04
@stinga píše: Více

Neřeším kluka, ale obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie