Nutrilon HA a častá stolice

180
9.7.13 12:11

Nutrilon HA a casta stolice

Ahoj, prosim, jestli mate s timto mlickem zkusenosti, poradte. Mame 18-denni miminko a porad bojujeme s kojenim. Momentalne fungujem na principu prilozit, dokrmit, odstrikat, prikladame mimimalne 15× denne, odsavam 5×, ale laktace porad nic moc a tim, ze dcera zacala dost hubnout, musely jsme zacit vic dokrmovat. Cely ten proces je sam o sobe hodne vycerpavajici a do toho se pridal i nasledujici problem. Po Nutrilonu HA mala prospiva moc dobre, ale desi me ta frekvence kakani 8o…na to, ze je prevazne na UM mi jeji stolice prijde az moc casta. Nekdy kaka az 8× denne, prakticky skoro po kazdem jidle. Sice ne hned po krmeni, ale tak cca 2 hodiny po tom. I pres to vsechno za posledni tyden pribrala 350 gramu, je klidna, brisko mekke, prdiky nejsou, vypada spokojene :nevim:. Nas pediatr videl i kakani a prej to prujem neni, normalni stolice, michany vajicka, zmenu mlika zatim nedoporucuje, neprislo mu to az tak zvlastni. Vim, ze mimco vypije i neco ode me, ale porad je to jen cca 100/den a z toho, co jsem se docetla miminka na UM maji stolici tak cca 1 denne.

Jake jsou Vase zkusenosti s timto mlickem? Co tu ctu, vetsinou si maminky stezovaly na zacpu u miminek po nem k :nevim:
Predem dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
9.7.13 12:19

@hypnoza
prcek to mel podobne, v dobe kdy byl tak maly, tak kadil skoro porad. rikali jsme mu „prutokove miminko“. casem se to upravilo, tak na 3× denne.
pokud ti pribira a netrapi ji brisko ani nic jineho, tak UM nemen, je to zbytecna zmena a kdovi, jestli by ji jine nezpusobilo vetsi problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
9.7.13 12:40

@hypnoza

Náš malej, byl, tedy pořád je na nutrilonu HA 1. Jak píšeš na začátku kajdil po každém jídle. Byla jsem za to ráda, že nemáme žádne problémy. Pak kajdil 1× za den, po dělší době ob den. Teď jsou nám 2mesice a ucpává se mi po něm i ublinkává. Dneska se mi vykajdil po 4dnech. Byli bezesné noci, plakal téměř po každém jídle, pravidelně ve 4ráno se vzbouzel a plakal až do 6h.

Nepomáhalo ani cvičení, ani masáže :cert:. Včera už jsem to nevydržela a šla si do lekárny objednat jiné UM HA1. A taky jsem malému koupila laktobacilky baby a ted po nich strílí jak praštěnej :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5667
9.7.13 12:58

My meli zase uplne opacny problem - prdiky, bolave brisko, stolice tekuta a nazelenala, a frekvence jednou za 3 dny!!! ale pribirala taky 350 za tyden, takze pediatr doporucil jenom kapky na prdiky a mliko nemenit… nakonec jsme mlicko zmenili, ale az v 5. mesici a od te doby vse ok a trochu se biju do hlavy, ze jsem ji trapila tak dlouho :zed:. Takze pokud Ti prospiva a jediny "problem " je kakani 8× denne, mliko bych urcite nemenila. Nektere miminka jsou fakt co jidlo to kakin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.7.13 17:13

Holky, dekuji, trochu jste me uklidnily :hug:… Ano, je to presne „prutokove“ :), az jsem se divila, ze si z toho jidla neco vubec bere! Takova malinka tovarna na hovinka :D
Tak tomu dame jeste cas a doufam, ze se to casem trosku srovna a zredukuje :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová