Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Dydynky Hořký jsou všechny HA mlíka, Nutrilon i Beba (tyhle dvě jsme zrovna vyzkoušeli my u starší dcery). Naše pediatrička tvrdí, že dětem ta nahořklá chuť nevadí a myslím, že to tak opravdu je. Já teda teď dávám Nutrilon Comfort pro spokojené bříško, taky je trochu nahořklý a obě děti mi ho pily/pijou ostošest.
Ahojky my jsme taky na UM, a také máme HA ale od Nestlé Bebu, je taky nahořklá, ale jde to, zkus to ![]()
No ono jde o to, že je malý stále kojený a máme mu prý jen přidat UM, což je těžký, když moje mlíko je slaďoučký a mezi mu mám dávat něco hořkýho..věřím, že malinký mimi si na to zvyknou, ale ten náš rošťák se nedá jen tak lehce oblbnout.. ![]()
Ahoj dávám malé nutrilo HA jak poznám, že jí nesedí? Je lepší beba nebo nutrilon? Děláte nutrilon podle návodu nebo jste zkoušeli i dělat hustší nebo řidší
@Miiiiisa píše:
Ahoj dávám malé nutrilo HA jak poznám, že jí nesedí? Je lepší beba nebo nutrilon? Děláte nutrilon podle návodu nebo jste zkoušeli i dělat hustší nebo řidší
nejspíš tak, že ho bude odmítat
my jsme nakonec najeli na Hipp a spokojenost největší, alergie žádná a chutí je hodně podobná mateřskýmu mlíku, malej ho miluje a pije mi 3× denně 260ml, samozřejmě ze začátku to byl boj, vystřídala jsem 3 druhy, ale Hipp byl nej ![]()
Dá se dát nutrilon anti colics miminku které je na nutrilonu HA?