Obavy v 7.-8. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
28.1.21 13:06
@Anonymní píše:
@lovean Ahoj, tak jak jsi v pondělí dopadla? :hug:

Já byla na kontrole dnes.
Podle paní, co se tu prezentuje jako VitamínC nemám udržovat NEPROSPERUJÍCÍ TĚHOTENSTVÍ.

No a dnes na kontrole jsem se dozvěděla, že mé těhotenství je PROSPERUJÍCÍ až moc :mrgreen: bavili jsme se i o tom špinění a krvácení, prý to nic závažného neznamenalo ;) Šla krásně vidět i srdeční akce :srdce:

Ahoj tak to jsem ráda u mě to není jisté jak to dopadne já sice měla plod se srdeční akcí ale hrozně malý gestační váček fakt malinký a doktorka říkala že to není jisté jdu zase od pondělí za týden 8.2 a uvidí se ale jisté nic není je to těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
28.1.21 13:24
@Anonymní píše:
@lovean Ahoj, tak jak jsi v pondělí dopadla? :hug:

Já byla na kontrole dnes.
Podle paní, co se tu prezentuje jako VitamínC nemám udržovat NEPROSPERUJÍCÍ TĚHOTENSTVÍ.

No a dnes na kontrole jsem se dozvěděla, že mé těhotenství je PROSPERUJÍCÍ až moc :mrgreen: bavili jsme se i o tom špinění a krvácení, prý to nic závažného neznamenalo ;) Šla krásně vidět i srdeční akce :srdce:

Tak to je super :) :kytka: gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
24.2.21 08:45

Zakladatelko.. Hod se do klidu vyckej na další vyšetření a uvidíš co bude 😊začátky jsou buď a nebo a nikdo to neovlivní.. Jen se zbytečně nestresuj to je možná ještě horší.. Hodně štěstí 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí