Obchodní zástupce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Dlouhá punčoška Vím, jak to myslíš, ale tady nejde o nepohodlí. Jde o bezpečnost mou a lidí kolem mě. O životy. Například jazyky jsem ochotna se naučit klidně další 3 (v tuhle chvíli mám AJ, NJ a ŠJ a učím se RJ). Kvůli zlepšení postavy potím krev v posilovně 3× týdněA začala jsem dokonce běhat, což jsem vždycky bytostně nesnášela.Jsem zvyklá na sobě makat, ale za volantem jsem nebezpečná, takže mi zdravý rozum říká, ať neriskuji zbytečně moc. Mám malé děti, musím být už trošku rozumná.
Ve 20 jsem jezdila i na motorce, milovala jsem to…a taky jsem několikrát bourala, naštěstí se nikomu nic vážného nestalo. Doteď děkuji všem andělům strážným. Prostě nejsem typ bezpečné řidičky, tohle není jen můj názor, ale vidí to tak i manžel, rodina a v neposlední řadě učitelé autoškoly. Já se prostě naučím díky usilovné dřině nějakou jednoduchou trasu a tu pak jezdím, ale stačí objížďka a já jsem typický případ, co si vesele jede v protisměru nebo v tramvajovém pruhu. Zažila jsem několikrát a prostě zdravý rozum dává stopku. Snad chápeš
Chápu, proč se nevěnuješ něčemu, kde uplatníš znalost tří světových jazyků?
- Citovat
- Upravit
@Dlouhá punčoška Jsem originálně zdravotník a do tohoto oboru mě to pořád táhne. Jazyky samy o sobě nejsou až takové terno, navíc zrovna AJ a NJ dneska umí prakticky každý. Je to fajn jako přivýdělek (doučování, překlady), čehož občas využívám. Ale jako hlavní náplň práce chci něco trochu jiného.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Dlouhá punčoška Jsem originálně zdravotník a do tohoto oboru mě to pořád táhne. Jazyky samy o sobě nejsou až takové terno, navíc zrovna AJ a NJ dneska umí prakticky každý. Je to fajn jako přivýdělek (doučování, překlady), čehož občas využívám. Ale jako hlavní náplň práce chci něco trochu jiného.
Jestli jsi zdravotník a ještě umíš jazyky, tak bych zkusila soukromou kliniku se zahraničními klienty. Případně sanatorium. A nevěř, že angličtinu a němčinu umí každý.
- Citovat
- Upravit
@Dlouhá punčoška Vím, jak to myslíš, ale tady nejde o nepohodlí. Jde o bezpečnost mou a lidí kolem mě. O životy. Například jazyky jsem ochotna se naučit klidně další 3 (v tuhle chvíli mám AJ, NJ a ŠJ a učím se RJ). Kvůli zlepšení postavy potím krev v posilovně 3× týdně
A začala jsem dokonce běhat, což jsem vždycky bytostně nesnášela.
Jsem zvyklá na sobě makat, ale za volantem jsem nebezpečná, takže mi zdravý rozum říká, ať neriskuji zbytečně moc. Mám malé děti, musím být už trošku rozumná.
Ve 20 jsem jezdila i na motorce, milovala jsem to…a taky jsem několikrát bourala, naštěstí se nikomu nic vážného nestalo. Doteď děkuji všem andělům strážným. Prostě nejsem typ bezpečné řidičky, tohle není jen můj názor, ale vidí to tak i manžel, rodina a v neposlední řadě učitelé autoškoly. Já se prostě naučím díky usilovné dřině nějakou jednoduchou trasu a tu pak jezdím, ale stačí objížďka a já jsem typický případ, co si vesele jede v protisměru nebo v tramvajovém pruhu. Zažila jsem několikrát a prostě zdravý rozum dává stopku. Snad chápeš