Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ďakujem vám všetkým
Tak to vydržíme, hlavne že sa byt predá ![]()
Prodávali jsme 2×, kupovali 2×.
Vždy chodili lidí. Bud ráda za zájem, ale spíš bych chtěla zpětnou vazbu od makléře, proč to zájemci nechcou.
Kde může být problém…
Každá nemovitost má kupc, je otázka kdy. Že by nemovitost s dětmi neprodejná si nemyslím…Uklizeno určitě máte, probrala bych drobnosti s makléřem.
@Ivan PPZ píše:
Majitel bytu si určuje, kdy ty prohlídky budou. Takže třeba- prohlídky budou ve středu od 15:00 do 17:00. Nenechte se úplně manipulovat to známou. Na druhou stranu- zase asi vyjít vstříc je potřeba. Já osobně bych nedělal klasické hromadné prohlídky, ale po 15 minutách- klidně ať ostatní uvidí, že už před domem někdo další čeká.Jinak je také možné, že @Deborah narazila na „bytové turisty“. Oni aktuálně třeba kupovat nechtějí, nemají peníze, nebo až za 2 roky a jen „obhlížejí terén“. I to se stává. Občas na tu prohlídku přijde i makléř z RK- je to různé.
Příspěvek upraven 30.03.17 v 11:46
Ale nemůžete se zlobit, že když prodáváte byt, tak tam chodí zájemci na prohlídku. Takové to: přiveď mi jen zájemce, co to opravdu koupí… zní pro majitele možná logicky, ale je to trochu nesmysl.
Nakonec- dělat byznis se známým/ rodinou je hodně ošemetné.
Toto nám dělali zájemci, když jsme nabízeli nemovitost sami.
S omluvou, že zrovna jedou okolo k nám lezli klidně bez ohlášení v neděli v poledne…Z některých pak vypadlo, že teprve prodávají a hledají dál na bydlení…Takové lidí by nebrali hned.
Já o místě kde bydlíme vedela, že je to on ve chvíli kdy jsem ho viděla…2× si ho přišla a bylo jasno.
Nelituji, druhý den jsme podepisovali rezervační.
Nemovitost kterou jsme zároveň prodávali jsme prodávali přes rok.
Nakonec jsme změnili RK a druhý zájemce od nich to koupil. Nahoda? Nevím.