Obilňák Brno a laparka

6327
10.12.12 09:10

obilnak brno a laparka

Chtela bych se zeptat byla jste nektera z vas na laprce v brne na obilnaku? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
12.12.12 12:44

Ahoj, byla jsem na laparce letos v září a nemohu si stěžovat. Co by tě zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.12.12 06:58

Jak dlouho jsi tam lezela, a mela jsi po vykonu bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.12.12 08:03

Nastooupila jsem v úterý, ve středu jsem šla na operaci a ve čtvrtek mě pouštěli domů. Musela jsem teda dělat psí oči, ale pustili mě.
Záleží s čím tam jdeš. Já tam byla na odstranění cyst endometriózi.
Ale byli tam semnou 2 kočeny a jednu pustili o den později jako mě, ale ta byla na odstranění vejcovodů. Ale i tak rychlovka.
Bolelo mě to dokud jsem měla v těle dren, ale to je taková bolest nebolest, dá se to v klidu zvládnout.
Neměj žádný strach. Jsou tam opravdu skvělí doktoři a příjemné sestry. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.12.12 11:15

Dekuji, my sme s manzelem snazime o dite 4 roky a nic.mam za sebou 2 inseminace,1 ivf. manzel je v poradku, ja mam anovulak. protoze jsme se s doktorem crhou domluvili ze udelame jeste laparku apak druhe ivf. jenze ja se silene bojim narkozy, i pred odberem vajicek jsem mela desne strach a to byla mala narkoza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.12.12 12:19

Já jsem narkózu snášela dobře. Ale strach z ní mít nemusíš.
Já jsem byla na 1 IVF z toho 6 vajíček, oplozeny 4 a zůstali akorát 2 na transfer. Takže žádné na zmražení. 8 den po transferu přišlo krvácení. Takže 1 ivf neúspěšné. Potom jsme se s Crhem domluvili na laparce skrz Endometriozu a teď koncem listopadu jsem byla na odběru. 7 vajíček, 7 oplozených, 2 trasfer a 3 sněhuláci (2 nebyli vhodné k zmražení)a 4.12. na transferu. Opět 8 den nastalo krvácení. Zítra tam jedu a dommluvit se s nimi na KET. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.12.12 12:27

Ja to mela takle 6 vajicek 4 se oplodnili 3 den po oplodneni zustali jen dve ty mi byli 3 den vlozeni. a presne za tyden po et dosla cervena. laparku chcu jit z duvodu aby mi vse skontrolovali.taky nam na zmrazeni nic nezbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.12.12 13:37

Mě zůstali 3 zmražené. Tak doufám, že do třetice všeho dobrého.
Inseminaci budu zvažovat až když tohle nevyjde. Ale už snad přeci musí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.8.13 16:40

@marlenk ahoj tako co uz jsi tehotna povedli se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.8.13 17:45

Byla jsem koncem listopadu na Ketu a opět neúspěšné. Tak jsem zkusila inseminaci a dnes začínám 28tt. :D
Budeme mít holčičku. :srdce:
A jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.8.13 17:52

Mne ceka za 14 dny laparka.tak to blahopreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.9.13 07:52

Ahojky, tak jak dopadla operace? Snad vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.