Objednání z Nextu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My objednáváme z adresy, kterou napsla Kicky, poštovné je zdarma, i když si objednáte jen třeba jedno tričko, balíček dorazí do dvou dnů
http://www.nextdirect.com/cz/en/home
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kdyz neco chci, tak si tam bud zaletim a neco si objednavam primo na Next, do tri dnu to mam doma a neplatim zadne postovne. Zase tak velky cenovy rozdil tam neni, abych to delala takhle slozite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím Vás maminky
Chtěla bych se zeptat, jak objednáváte věci z Nextu? Z webu..Já se tam chtěla registrovat, ale je to na mě nějak „složitý“
Protože mi příjde, že na netu toho mají mnohem víc než v obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem tam registrovaná a nechápu ten „propagační kod“
Když chci udělat registraci..Jinak se ještě zeptám, jak je to s platbou? Jde to na dobírku, či přes inter. bankovn.? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Next neposílá do ČR, registrace je ti k ničemu. Většinou funguje, že si najdeš na MMB inzeráty mamin, co to dovážejí, pošleš jim kódy zboží ze stránek a ony to hromadně nakoupí, samozřejmě si přirážejí na libře, dopraví to do Čech a tady rozešlou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
next.co.uk opravdu do cech neposila (ani nikam jinam), musis si objednat pres nextdirect a tam je toho zalostne malo a krapet jiny ceny nez na UK verzi…a MMB je teda na dlouhou trat - doporucuji kupovat mesic v predstihu, jelikoz zaslani od „maminek“ vazne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednávala sem na http://www.enlandia.cz/ a super, přišlo všechno, bylo to rychlý a když projdeš i jiný značky než next tak se ti to nakupí, že neplatíš poštovný takže super. Bodyčka mě tam vyšly levněji než v tescu
a super kvalita musím dodat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajedeš na next.co.uk, tam pak přejdeš na ČR, zaregistruješ se (žádný kod nezadáváš). Vždy platím kartou, a zboží mám do 3 dnů doma, vozí to DHL, poštovné se neplatí ani kdyby sis objednala jen jeden kousek. Po uskutečnění objednávky Ti chodí maily, jak to vypadá s Tvojí objednávkou a můžeš sledovat i cestu balíku. Jo pokud zboží není skladem tak to uvidíš v košíku, ale mám zkušenost, že jsem si vybrala džíny skladem nebyly tak jsem týden počkala a oni je mezitím naskladnily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martinaanetka Jo děkuju, já myslela, že ten kod tam musím zadat a ono nee
Už to mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím maminky..jen se chci zeptat, zda platíte kartou až při převzetí zboží té dané přepravní společnosti? nebo jak vlastně celý obchod funguje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ballnejka Platí se to předem
Ale musíte zadat číslo karty, nějaký kod karty atd..Mě to psalo chybu, tak jsem se nato vyprdla
Alespoň ušetřím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím Vás maminky Objednává tady někdo oblečení přímo ze stránek? Mě to nejde a nešlo mi to nikdy Byl by tady někdo ochotný, že bych někomu napsala co chci, já Vám poslala peníze na účet a balíček by jste mi potom některá přeposlala??? A na MMB psát moc nechci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, musíš platit kartou, jinak to nejde, neplatí se ani poštovné. A musíš se přihlásit. Zkus to. Zbytecne budes platit někomu poštovné. Mám to i do druhého dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit