Objeví se hCG v krvi, i když to není těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.8.22 18:52

@Dee10 Taky by mne zajímalo, aktuálně řeším to samé. Mám hcg 2, 3 pozitivní testy a příznaky, kdyby měl někdo zkušenost, budu ráda. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.10.22 20:41

@Dee10 dobry vecer, pokud nevadi tak bych se zeptala i vas na to same. Jak to s vama dopadlo?? Dneska my prijeli vysledky, ktere byli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.11.22 09:36

Ahoj holky, vidím, že nikdo neodepsal. Jsem napjatá a zvědavá - řeším stejnou věc. Jak jste dopadly? :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
6.10.23 06:04

Ahoj přidávám se, mám to samé, co holky předemnou. Mohu se zeptat jak to skončilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
6.10.23 07:56

@Alca99 hledáš těhotenství tam, kde není, včera jsem ti to psala, ale evidentně to prostě slyšet nechceš 😀 To, že máš v krvi hcg 5 nemusí vůbec znamenat těhotenství, takhle nízká hladina je braná jako negativní a můžeš ji mít po celou dobu cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
13.10.23 16:40
@Bellamia píše:
@Alca99 hledáš těhotenství tam, kde není, včera jsem ti to psala, ale evidentně to prostě slyšet nechceš 😀 To, že máš v krvi hcg 5 nemusí vůbec znamenat těhotenství, takhle nízká hladina je braná jako negativní a můžeš ji mít po celou dobu cyklu.

No…taky jsem si měla, že není, ale dnes mám den po ms (která byla o dost kratší a ne tak silná) a na testu duch. Viditelný, růžová slabá čárka. Mám obavy, že to bude spíš cysta 😒. Ta prý dělá taky pozitivní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí