Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dee10 Taky by mne zajímalo, aktuálně řeším to samé. Mám hcg 2, 3 pozitivní testy a příznaky, kdyby měl někdo zkušenost, budu ráda. 😊
@Dee10 dobry vecer, pokud nevadi tak bych se zeptala i vas na to same. Jak to s vama dopadlo?? Dneska my prijeli vysledky, ktere byli
Ahoj holky, vidím, že nikdo neodepsal. Jsem napjatá a zvědavá - řeším stejnou věc. Jak jste dopadly?
![]()
Ahoj přidávám se, mám to samé, co holky předemnou. Mohu se zeptat jak to skončilo?
@Alca99 hledáš těhotenství tam, kde není, včera jsem ti to psala, ale evidentně to prostě slyšet nechceš 😀 To, že máš v krvi hcg 5 nemusí vůbec znamenat těhotenství, takhle nízká hladina je braná jako negativní a můžeš ji mít po celou dobu cyklu.
@Bellamia píše:
@Alca99 hledáš těhotenství tam, kde není, včera jsem ti to psala, ale evidentně to prostě slyšet nechceš 😀 To, že máš v krvi hcg 5 nemusí vůbec znamenat těhotenství, takhle nízká hladina je braná jako negativní a můžeš ji mít po celou dobu cyklu.
No…taky jsem si měla, že není, ale dnes mám den po ms (která byla o dost kratší a ne tak silná) a na testu duch. Viditelný, růžová slabá čárka. Mám obavy, že to bude spíš cysta 😒. Ta prý dělá taky pozitivní testy.