Objímáte se s rodiči?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My se běžně pusinkujeme na uvítanou a rozloučenou. Běžně se
objímámr nebo pohladíme. I jen tak. A ano, říkáme si, že se máme rády
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano. Objímáme se a dáváme si pusu vždy při vítání i při loučení.
S mámou i s tátou. Jsem tak zvyklá od mala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Objimam se a pusu davam pri louceni a na dobrou noc. A klidne mamku obejmu
i jen tak. Ale pri prijezdu domu jsem nikdy zadne privitani neabsolvovala.
Nejsem zvykla se nijak fyzicky vitat ani s kamarady. S temi se tedy ani
fyzicky neloucim a dobrou noc jim popreju jenom slovne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme to podobně, jako vy. Máma je takový tvrďák, o blízký kontakt nestojí, mě to nechybí, však to tak máme už strašně dlouho. Nějaké objímání či pusy u nás v 99 % nikdy nebyly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Teď v koroně ne, jinak jo. Nikdy jsme si neříkali, že se máme rádi
(i když máme) - to hodnotím spíš negativně a svým dětem to říkám
hodně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My to delame jen kdyz prijedu a odjedu a to jen proto, ze bydlim v cizine a
vidime se jednou za rok. Segry to nedelaji. Nase mama se s nama moc nemazlila,
to spis tata. Byla ucitelka, mozna to je tim vzdycky rikala, ze ma deti dost z prace
Ja svoji dceru objimam a pusinkuju porad. Mame uolne jiny vztah nez ja s moji
matkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne, vůbec. Milujeme se, mám krásný vztah s oběma rodiči, ale fyzické projevy lásky tam vůbec nejsou. Pokud se pamatuju, tak jsem je objala, když šli na závažnou operaci. Se svými dětmi se to snažím budovat jinak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zajímá mě, jaký vztah máte jako dospělí se svými rodiči, zejména ženy se svými matkami. Když se vidíte, vítáte se pusou, obětím? Říkáte si s mámou, že se máte rády?
Já mám se svou mámou velmi přátelský vztah, říkám ji všechno, voláme si, navštěvujeme, je super babička (pracující). Ale téměř nikdy se fyzicky nedotkneme. Je to už tak zažité, že už to po těch letech nějak nejde prolomit. Ona by asi chtěla, ale když už jednou za rok či víc, musim já…
S mámou i tátou si dáváme pusu na tvář…neobjimame se. A ani si neříkáme že se máme rádi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Já mám se svou mámou velmi přátelský vztah, říkám ji všechno, voláme si, navštěvujeme, je super babička (pracující). Ale téměř nikdy se fyzicky nedotkneme. Je to už tak zažité, že už to po těch letech nějak nejde prolomit. Ona by asi chtěla, ale když už jednou za rok či víc, musim já…
Dokud byla moje maminka naživu, bylo to mezi námi přibližně podobné.
Velmi silný vzájemný vztah téměř bez fyzického kontaktu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Klabosime spolu denne po mailu smskach, ale fyzicky kontakt max
o narozeninach pusa na tvar, je to tak oboustrane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neobjímáme se, nepusinkujeme se. Pusu si dáme ve velmi výjimečných případech jednou za sto let, kdy si to vyžádá máma. Nikdy nebyla empatická, i když mě má asi ráda. V dětství jsem na objetí čekala. Nedočkala jsem se nikdy. Teď už to z mé strany nejde a ona to neumí. Bohužel. Kašlu na to. Takto už to zůstane.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Přistiženi rodiči při sexu
- Bydlet sám nebo s rodiči?
- Svatba 2021 - bez rodičů, strohá
- Rodiče manžela neustále shazují
- Rodič učitel na RD
- Oba rodiče alkoholici, jsem zoufalá
- Pes pro starší rodiče, domů i na zahradu, doporučte rasu?
Zajímá mě, jaký vztah máte jako dospělí se svými rodiči, zejména ženy se svými matkami. Když se vidíte, vítáte se pusou, obětím? Říkáte si s mámou, že se máte rády?