Obklad z tvarohu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
20.6.14 20:25

@slavuska1 ty jo, tak to sem fakt netušila, sem myslela že může být jen ze začáku, tak snad už mi ta teplota nepoleze a bude to dobrý, ten tvaroh hodně pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
20.6.14 20:27

@misicka 149 Neptas, klasicka hlavka cerstveho zeli, naklepat listy, aby pustily stavu a prilozit na prsa.Mne to pomohlo od zanetu a zachranilo mliko.

• Citovat
  • Upravit
699
20.6.14 20:28

@Chocoloco Ty jo tak jak přestane pršet tak se hned vypravím na zahradu a budu střídat s tvarohem :-) Plaším, nemám ráda když mi něco je :-( nejsem na to zvyklá :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30321
20.6.14 20:35

@misicka 149 zkus před kojením hodně nahřát, já jsem nahřívala gelovým polštářkem i během kojení a střídat polohy, aby dítko pilo z různých stran. Při problému jsem kojila jen v leže, děti mi toho vypily vždy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
20.6.14 20:36

@misicka 149 Ja jsem z lekarske rodiny a tvarohove zabaly mi bohuzel nepomohly, az mamince v nemocnici poradila Ukrajinka ty zelne zabaly. A pomohlo, jinak bych to neradila.

• Citovat
  • Upravit
699
20.6.14 20:38

@Chocoloco Zelí už mám natrhaný a zkouším :-) Moc děkuji, zkusím všechno jen aby to přestalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
20.6.14 20:38

@Aspera Já kojím jenom v leže, malýmu i mě to nejvíc vyhovuje, on je hroznej neposeda a v náručí nejde udržet :-D Navíc se nechce chovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.6.14 20:43

@misicka 149 Hlavně zkusit ztvrdlinu „rozkojit“. Laktační poradkyně radila dát dítě sát proti zatvrdlině. Pokud je zatvrdlina třeba nahoře, je dobré dítě přiložit zespoda (pololeh a dítě si položíš břichem na břicho). Jinak před kojením nahřát, rozmasírovat, trošku odstříkat, ať snížíš napětí a po kojení pořádně zchladit studenou vodou - třeba namočit plínu. A jinak ten tvaroh, jak holky říkali. Pokud máš odsávačku, tak nahřej a trošku odsaj do úlevy a pak nezapomeň opět zchladit. Držím palce, ať se to nerozjede. Jinak lkidně můžeš paralen nebo ibalgin, v tomhle spíš ten ibalgin (prostě něco s ibuprofenem), je to protizánětlivý kék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.6.14 20:43

A měla bys kojit v poloze, aby bradička miminka směřovala k místu, kde to nejvíc bolí, aby malej tu zatvrdlinu vytáhl. jinak já žádný zábaly ani listy nezkoušela, upřímně na to moc nevěřím, já jen tiše trpěla, a čekala až to přejde, když bylo hodně zle, vzala jsem si paralen. a jak říkám, do 24hodin to bylo o hodně lepší, i bez nějakých opatření :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30321
20.6.14 20:44

@misicka 149 a ještě jedna věc. při zánětu jsem si volala do porodnice, do kdy můžu bojovat doma a kdy mám vyrazit pro ATB a řekli mi, že do teploty 39 stupnů můžu zkoušet léčit doma, pak pro ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
20.6.14 20:46

@slavuska1 Tak ten tvaroh je hodně příjemnej, a to kojení ještě zkusím, ale malej mi v noci stává jen jednou tak budu muset odsávat. :-( Nebo to třeba zaspím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
20.6.14 20:47

@Aspera dobrá tak kté teplotě sem ještě hodně daleko a snad se kní nedohrabu, ale moc děkuji, tahle rada je cená, já sem nad tím teď zrovna přemýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
20.6.14 20:48

@Amys Ibalgin ne, ten nesnesu, ale vzala sem si paralen, děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
20.6.14 20:51

Rozhodně to nezaspávej, to mlíko musí všechno ven. Jestli máš odsávačku, tak odsávej, koj, nebo ať pomůže partner, jde opravdu o zdraví.. koj v poloze, kdy bradička směřuje k bolavému místu.

• Citovat
  • Upravit
699
20.6.14 20:55

@Lizzi jj mám odsávačku, dokonce tři :D tak budu odsávat, stejně bych do rána nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová