Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tak já jela do porodnice vyzbrojena balíkem plen asi 30ks jelikož u nás se nedávají a druhý den mi manžel přivezl vlhčené ubrousky.Co se týče těch kabátku když jsem byla ještě těhule tak jsem o nich nechtěla vůbec slyšet,ale pro jistotu jsem si asi 3 pořídila a musím říct ,že jsem udělala dobře nebot navléci přes hlavičku týdennímu mimi bodičko ,které se zapíná na rameni to bylo tedy něco pro mě takže kabátky vyhráli na plné čáře a dávala jsem je tak do 3-4 měsíce než se malá začla trochu hýbat ,že jí pak lezli nahoru ,ted je jí 8m. a máme pořád bodička ,který jsou asi pro nás nejlepší,zkoušela jsem dát už tričko ale leze nám to s tepláků tak ještě počkáme.Ale jinak mi vše přivezl manžel co mi třeba chybělo v porodnici.A také jsem si přivezla ty nejmenší dupačky,protože tam měli otřesné veliké a již zminované ty košilky.
Eli a Elinka
Ahoj,
k tomu oblečení jsem jenom chtěla poznamenat, že já osobně jsem strašně moc ocenila dupačky, které se dají rozepínat v nohavičkách. Je to hlavně supr, když je mimi úplně malé, musíš ho přebalovat i v noci a špatně se s ním manipuluje (nedrží hlavičku, musíš s ním zacházet opatrněji apod.). Ty dupačky bez rozepínání v nožičkách dávám na noc až teď, když už v noci nepřebaluju, tam už je to potom jedno..
Co se týče množství oblečení, tak já naopak mám tu zkušenost, že čím víc oblečení, tím líp, alespoň nemusíš tak často prát. Navíc pokud se mimi párkrát pročůrá nebo poblinká, tak fakt ty troje dupačky nemusí stačit.. Já ale měla štěstí, hodně jsme toho podědili a spoustu mi toho nakoupila máma ![]()
Na porodnici je fakt ještě dost času - gynekoložka tam vysílá až tak okolo 34 tt (pokud se nepletu). Nicméně není od věci si už třeba pár porodnic prohlídnout, než se pro nějakou rozhodneš.. teda je fakt, že já byla taky jenom v jedný (U Apolináře), kde jsem taky porodila. Tehdy jsem ještě pracovala, takže jsem byla líná obhlížet další ![]()
Nicméně jsem tam získala dost zajímavých informací, přihlásila jsem se tam na předporodní kurz, takže když jsem rodila, tak mi to tam nepřipadalo tak úplně cizí