Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
gabi.design píše:Milli píše:My taky nejsme žádní baculatí, ale nožky má teda macatý dost, tak že by to bylo tím.gabi.design píše:Přesně proto ho máme rádi my
Mě osobně se CA líbí, ale nám to oblečení nesedí, je to všechno úzký.. Starší syn má rovný pas a hodně štíhlé nohy a většina kalhot z něj padá nebo na něm vypadá jako pytel.
No on měl v půl roce bez pár deka 10 kg a to byl jen kojený. Měl pěkný bříško a pořádný stehýnka a teď je jak zaběhlý kuře
.
My máme všechno z Lindexu…já jak do toho obchodu vlezu, tak konec!!! Jsem tam zahrabaná hodinu a z účtu mi zmizí tisíce…ale malému nakupuju větší čísla…teď jsem mu koupila frajerský svetr na zip…má 6 měsíců a kupuju vel. 86 ![]()
Miluju na holky českou značku ONO
Je teda dražší, ale nikdy se mi nic od nich nezničilo, a to je co říct
Jinak ještě Mayoral a Coccodrillo nejsou špatný, máme i ten Lindex (hlavně tatínek tam nakupuje svítící kostřičková pyžama a podobný blbosti
)a Gap. Next se mi líbil před pár lety, teď mi to přijde všechno hrozně strakatý ![]()
Příspěvek upraven 15.01.12 v 22:25
všechny zmiňovaný značky+mothercare…hlavně jejich overalky na spaní ![]()
Dakujem vsetkym…je tu vela znaciek o ktorych som nikdy nepocula…budeme skusat jednu za druhou ![]()
Tak za mě taky Bamse,nádherný věci a hlavně vydrží
.Jinak lindex,CA,Next,Addidas,Nike.Jo a občas Kik,tam se dají taky sehnat docela hezký věci a vydrží.
nettie píše:
Miluju na holky českou značku ONOJe teda dražší, ale nikdy se mi nic od nich nezničilo, a to je co říct
![]()
Jinak ještě Mayoral a Coccodrillo nejsou špatný, máme i ten Lindex (hlavně tatínek tam nakupuje svítící kostřičková pyžama a podobný blbosti
)a Gap. Next se mi líbil před pár lety, teď mi to přijde všechno hrozně strakatý
Svítíci pyžama
?Kde?To chci pro malou ![]()
Adriana píše:nettie píše:Svítíci pyžama
Miluju na holky českou značku ONOJe teda dražší, ale nikdy se mi nic od nich nezničilo, a to je co říct
![]()
)a Gap. Next se mi líbil před pár lety, teď mi to přijde všechno hrozně strakatý
?Kde?To chci pro malou
No ono je to trochu děsivý ve finále
, ale je to právě z Lindexu ![]()
Příspěvek upraven 15.01.12 v 22:25
nettie píše:Adriana píše:No ono je to trochu děsivý ve finálenettie píše:Svítíci pyžama
![]()
?Kde?To chci pro malou
, ale je to právě z Lindexu
Aha…tak to by se jí asi nelíbilo
, ale mě se to moc líbí
, škoda že to nemají na dospělí
!
My máme z Lindexu z kolekce Bamse teplákovku s ponožkama a je to super kvalita… ![]()
Obnovujem diskusiu:
Aka je vasa oblubena znacka detskeho obleceni popripade eshop?
To co mají zrovna v bazaru
Nové beru jedině v Tescu nebo Lidlu občas CA nebo v akcích po sezoně - HM, Lindex
H&M, Lindex, Next, Zara - hlavně pro dceru, C&A - ale to spíš v Německu, mají tam větší výběr, Adidas