Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
cilly píše:luciezesvetic píše:Dobytí severního polu
A tato divadelní,víte?Domů,do Prahy,do Podolí,do lékárny,doprdele to je mi smutno
zabijeme psy.....
to je ono? se ptám, to není hláška ![]()
miranda72 píše:cilly píše:zabijeme psy.....luciezesvetic píše:Dobytí severního polu
A tato divadelní,víte?Domů,do Prahy,do Podolí,do lékárny,doprdele to je mi smutno
to je ono? se ptám, to není hláška
„Ty máš krysu, huso! Husu, kryso!“ Jooooooooooooooooooo to je ono ![]()
JanaK88 píše:luciezesvetic píše:Lovely
A tato divadelní,víte?Domů,do Prahy,do Podolí,do lékárny,doprdele to je mi smutnoZnám. Cimrmani jsou super. „Skleničky skleněné, skleničky skleněné, padáte mi z ruky, padáte mi z ruky z ručičky.“
Vlasto, ty nejsi Vlasta? Ty jsi Vlasta?
![]()
Cimrmany mám taky ráda ![]()
cilly píše:JanaK88 píše:luciezesvetic píše:Lovely
A tato divadelní,víte?Domů,do Prahy,do Podolí,do lékárny,doprdele to je mi smutnoZnám. Cimrmani jsou super. „Skleničky skleněné, skleničky skleněné, padáte mi z ruky, padáte mi z ruky z ručičky.“
Cimrmany mám taky ráda![]()
Záááááááááskooooooooooooooook ![]()
JanaK88 píše:cilly píše:ZáááááááááskooooooooooooooookJanaK88 píše:luciezesvetic píše:Lovely
Zvídavý invalida Karásek byl úžasný ![]()
JanaK88 píše:cilly píše:ZáááááááááskooooooooooooooookJanaK88 píše:luciezesvetic píše:Lovely
jj
Smil Flek z Nohavic … jo tak pan rytíř se pokecal
![]()
JanaK88 píše:JanaK88 píše:Zvídavý invalida Karásek byl úžasnýcilly píše:ZáááááááááskooooooooooooooookJanaK88 píše:luciezesvetic píše:Lovely
ale té lípy se nevzdám ![]()
To je samej debil nebo blbeček,jenom támhle vzadu je vyjmka,tam seděj 2 blbečci vedle sebe.
A v 7.b už 4.rokem postrádáme třídní knihu,vidíte,už si toho všiml.
Vy jste tupá degenerovaná hovada a já nehodlám brát na nikoho,ale opravdu už
cilly píše:JanaK88 píše:cilly píše:ZáááááááááskooooooooooooooookJanaK88 píše:luciezesvetic píše:Lovely
jj
Smil Flek z Nohavic … jo tak pan rytíř se pokecal![]()
Blaník:
„Výměna mečůůůůůůůůůů.“
cilly píše:JanaK88 píše:ale té lípy se nevzdámJanaK88 píše:Zvídavý invalida Karásek byl úžasnýcilly píše:ZáááááááááskooooooooooooooookJanaK88 píše:luciezesvetic píše:Lovely
To je švestka: „Vystoupil Nastoupil“ a pak „nastoupil Nastoupil“.
A kdo podá ruku? ![]()
..jak děla, co dělal, ona dělala, co sem měl dělat… ..jak bude, já dám znamení panu Košťálovi, pan Košťál dá znamení hudbě, hudba začne hrát a ty doktore půšťáš…
luciezesvetic píše:
To je samej debil nebo blbeček,jenom támhle vzadu je vyjmka,tam seděj 2 blbečci vedle sebe.
A v 7.b už 4.rokem postrádáme třídní knihu,vidíte,už si toho všiml.
Vy jste tupá degenerovaná hovada a já nehodlám brát na nikoho,ale opravdu už
„Další stránky třídní knihy jsou ohořelé…“
![]()
miranda72 píše: ..jak děla, co dělal, ona dělala, co sem měl dělat… ..jak bude, já dám znamení panu Košťálovi, pan Košťál dá znamení hudbě, hudba začne hrát a ty doktore půšťáš…
JanaK88 píše:miranda72 píše: ..jak děla, co dělal, ona dělala, co sem měl dělat… ..jak bude, já dám znamení panu Košťálovi, pan Košťál dá znamení hudbě, hudba začne hrát a ty doktore půšťáš…![]()
no Bohumile Bohumile…Chytilová, Kurvahoši…
Cimrmaninejsou můj šálek kávy
JanaK88 píše:miranda72 píše:„Ty máš krysu, huso! Husu, kryso!“ Jooooooooooooooooooo to je onocilly píše:zabijeme psy.....luciezesvetic píše:Dobytí severního polu
to je ono? se ptám, to není hláška
Mám vlka například a nestezuju si