Obrovský nárůst HCG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1046
17.2.23 18:12

@JuicyLucy zas tak vzácné to nebude když já si během jednoho roku prolsa jak molarnim těhotenstvím (díky hcg se na to přišlo včas a i tak jsem půl roku musela dojíždět na onkologii kde mě hlídali) tak dokonce 2× mimoděložním těhotenstvím
A molarni těhotenství se diagnostikuje právě díky vysokému hcg a až zpětně potvrzuje z histologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
17.2.23 18:50

@Majiss to me mrzí :( vzácné to díky bohu je, pravděpodobnost, že budeš mít molu je 0,1 %

a přece by ti ji doktor nediagnostikoval pouze podle hodnoty z krve, ale udelal by též UTZ, ne? :nevim:

například já jsem žila x let v zahraničí, byla jsem těhotná, ale HCG v začátku těhotenství vůbec není zvykem odebírat, neřešilo se…ultrazvuk ano, ale běžné až v10 tydnu a dál

musím říct, že jsem díky tomu byla podstatně míň stresována

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
17.2.23 19:28

@JuicyLucy nejdřív na ultrazvuku byla zvláštně placenta v 6+0tt, bylo vidět že to není není úplně v cajku ale nikdo o mole ani nepřemýšlel než mi odebrali HCG a to bylo přes 200 tisíc pak už se o jiné diagnóze ani nemluvilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
17.2.23 19:34

@Majiss ach jo, to je fakt hrozný, čím sis musela projít :( :hug:

a uznávám tedy, že odběr HCG může mít své výhody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
19.2.23 14:03

@TeeeT já měla v 5+4tt zhruba 36 000 hCG, taky jsem si rikala ze je to nějak moc :D Když jsem četla diskuze tak v tomhle týdnu většinou měly holky o hooodně míň… :think: Zatím se tím vůbec nestresuj, tím stresem si moc nepomůžeš, uvidíš na další kontrole… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
19.2.23 16:02

@Nicoletta0 Děkuji za zprávu! A všechno je teď v pořádku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
19.2.23 16:06

@TeeeT ano, už mám i druhý screening za sebou a vše v pořádku :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
20.2.23 10:06

@Nicoletta0 děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminecka6
8.6.23 23:15

@TeeeT Ahojky,jak jsi na tom? :-)

• Citovat
  • Upravit
2128
8.6.23 23:54

@maminecka6 ahoj, dobře, děkuji za optání. Jsem 21+6. Máme za sebou i druhý screening a vše je v pořádku.

Akorát mi termín porodu (od prvního výpočtu) nakonec posunuli o 9 dnů dopředu :lol:

Což vysvětlilo i to vysoké HCG.

Takže miminko je prostě starší - neptej se jak, ačkoliv to vůbec neodpovídá cyklu, dokonce jsme v tu dobu nebyli s manželem ani spolu doma :lol: :lol: :lol:, ale to už nechávám vesmíru.

poznámka pod čarou - je to manželovo :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminecka6
9.6.23 09:16

@TeeeT Ahoj,my si právě psaly naposledy kvuli tomu vysokému hcg a pak už ne, to je teda už dlouho..no pání už 22týden? tak super gratuluji mooooc :hug: Malá měla laryngitidu bylo to strašné ale ted už je v pořádku :srdce: Anička bude slavit 23.6.4měsíce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
maminecka6
23.8.23 01:46

@TeeeT Jak se cítíš? ty vedra jsou šílené vid, kdy máš termín?

• Citovat
  • Upravit
2128
23.8.23 11:01

@maminecka6 vše dobré! Na začátku října :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí