Očistky po porodu a UM

Anonymní
18.7.12 16:27

očistky po porodu a UM

Ahoj. První dítě jsem kojila. Jak fungují očistky při nekojení? zavinuje se děloha stejně nebo se dávají spolu k zastavení laktace nějaké prášky? díky za informace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.7.12 16:31
@Anonymní píše:
Ahoj.První dítě jsem kojila. Druhé kojit ze zdravotních důvodu nemohu. Jak fungují očistky při nekojení? zavinuje se děloha stejně nebo se dávají spolu k zastavení laktace nějaké prášky? díky za informace.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.12 16:32

Ahoj, také jsem nekojila, laktace se mi zastavila sama (ale normálně Ti dají léky na zastavení laktace, gynekolog, pokud budeš mít problémy a bolesti), děloha se mi zavinula bez problémů, a očistky jsem měla 3 - 4 týdny, opravdu krvavé snad jen 2 a půl týdne, pak už jen takové špinění.

• Citovat
  • Upravit
1626
18.7.12 19:50

Ahoj,
já jsem na tom s kojením byla prabídně (laktace se spustila až 5. den a i tak to byly spíš kapky).
Děloha se zavinula bez problémů, v porodnici na to dávají i nějakou injekci. Očistky jsem měla dlouho (snad 4 týdny), docela dlouho i krvavé.
Laktace se dá zastavit i léky, ale zkušenost s tím nemám. Někdo to prý špatně snáší (nevolnosti, točení hlavy atd.). Možná přirozená cesta je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
20.7.12 08:33

Připojuji se…taky nekojím ani jsem nekojila. Mám 3měsíčního chlapečka. Narodil se o měsíc dřív, byl v inkubátoru. Mléka jsem měla na rozdávání, ale on to bohužel nezvládal, takže jsme od začátku na Nutrilonu, ale žádné problémy jsem neměla. Krvácení asi 2 týdny po porodu, pak už jen špinění. Suma sumárum 4 týdny - pak týden pokoj a 5. týden - menstruace - ale extrémní. Nevěděla jsem, jestli běhat kolem malého nebo být na wc. Byla jsem tam snad každých 10 minut - katastrofa. Při nekojení to přece přichází velmi brzo. Ale mléko ustoupilo samo. Teď když to zkouším, ještě tam je nějaká vodička, ale žádný problém. Ani jsem neodsávala - odešlo to samo. A při kontrole po šestinedělí mi doktor řekl, že skoro není poznat, že jsem rodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí