Očkované děti a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6545
15.11.10 21:38
ShayaW píše: :roll: Jsem z toho nějak jelen…pořád mi to není nějak jasné…pro tu těhotnou kamarádku, může být naočkované dítě na zarděnky nebezpečné kdykoliv…?Nebo jen, jestli ona není očkovaná na zarděnky?Ale je ročník 72, takže to asi bude… :roll: Prosím vysvětlit polopatě… :lol:

já bych řekla: pro tu těhotnou kamarádku může být nebezpečné dítě čerstvě naočkované (fakt nevim, jak jsem psala, pocitově bych to brala tak do měsíce po očkování, pak už bych byla asi v klidu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
16.11.10 08:41

Gabi, tam hrozí jen, kdyby ta matka ty zarděnky chytila, jako není možné, že by ona nechytla a dítě jo. Před pár lety měl švagr zarděnky, já s ním v kontaktu byla a nechytila, takže moje očkování rozhodně funguje. :-D Samozřejmě záleží na momentálním vysílení organismu a další souhře, že.
S tím očkováním: já bych se zeptala doktorky, ale soudě dle toho, co se píše o nežádoucí reakci - ta je lokalizována mezi 8-12 dnem tuším, že můžou být teploty, atd. V tomto případě se nežádoucí reakce=mírné proběhnutí dané nemoci, čili když do 14 dnů se nic nestane, znamená to, že očkování proběhlo „bez reakcí“, čili dítě neochořelo a pak si laicky myslím, že už nehrozí infekce.
Pokud to chce zakladatelka mít odborně podloženo, napiš dotaz na www.vakciny.net, doktor Petráš tam odpovídá velmi rychle a fundovaně.

• Citovat
  • Upravit
6545
16.11.10 09:01

čili jsme se shodly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.11.10 23:25

Díky,udělám…!

• načítám...