Očkování MMR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
11.7.16 21:06
@Baba píše:
Lidi maji holt kratkou pamet. Dnesni generace nema spoluzaky s infekcni obrnou, neumirali jim sourozenci na infekcni onemocneni nebo pri porodu.

asi tak, generace mých prarodičů je z 8-10 dětí, bo se počítalo s tím, že ne všichni se dožijou dospělého věku. Babičky už měly standardní počet 2-3 dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
11.7.16 21:18
@matkabagristy píše:
princip očkování máš v malíčku :palec:
:mrgreen: :lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.7.16 22:22
@Baba píše:
Ockovani nezpusobuje autismus. Uz by si taky antivax mohli vymyslet neco jinyho, tohle uz je dost obehrany :roll:

mate pravdu, nezpusobuje, ale dle meho nazoru, muze byt spoustecem. nikde neni dokazano, ze tomu tak neni. jen roste pocet deti s autistickymi rysy a poruchami chovani… ma velmi dobra kamaradka je mi zarnym prikladem! bohuzel, nez u jeji uplne normalni holcicky zjistili, proc se zastavila ve vyvoji a zacli se u ni projevovat prvky autismu (trvalo to skoro 1,5 roku), nechala naockovat i druhorozeneho a bohuzel, po stejnych ne-li horsich priznacich po vakcine, opet stejna diagnoza!!! dam na sve podvedomi umocnene pripady z okoli nez na nejake anonymni kecalky z emimina,, ktere vi vetsinou o dane problematice prd - jak uvadim vyse - je to jen muj osobni nazor, ktery se mi cim dal vic, v konfrontaci s realitou, potvrzuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.7.16 22:36
@Baba píše:
Nejdriv si o tom neco zjisti. V USA za autismus po ocku nikdy zadne odskodneni nebylo.

Dr. Wakefield z USA má jiný názor, ale Vás z jeskyně tahat nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.7.16 22:44
@Wollker píše:
Dr. Wakefield z USA má jiný názor, ale Vás z jeskyně tahat nebudu :roll:

Baba je na vláknu „maminky co už neočkujete ozvěte se“,jako dma, je to doktorka a podle mě jí možná někdo platí či co, je to drsná zastánkyně očkování, jen ona má pravdu, vše překrucuje a bagatelizuje, na tomto vláknu si chodilo povídat spoustu mamin, ale kvůli babě jich plno odešlo, protože už nemohly snést tu provakcinační neustálou masáž a propagandu od ní, ona to tam uplně ovládla, ještě z jinou doktorkou, kámoškou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.7.16 22:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.7.16 22:59

Moje dcerka se narodila nedonošená, celé očkovací schéma měla jinak. Mmr ještě nemá a ani ještě mít nebude. V září jde do školky, doktorka potvrzení pro ms vydá. Myslite, že malé hrozí, že se mezi dětmi nakazí, když mmr mít nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.7.16 23:08

@Domino111 Záleží na tom, kdy klesne proočkovanost populace.
Vybavuju si tu diskuzi tvrdě neočkujících maminek, které v okamžiku, kdy v některých krajích vypukla lokální „epidemie“ (spalniček tuším) hromadně nechávaly naočkovat své školkové či téměř školkové ratolesti, rýma nerýma. :nevim:
Každý, ať koná dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, ale chtělo by to v tom mít trošku koncepční přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.7.16 23:08

@frgulka teda nechci se uzivatelky baby nejak dotknout, ale jeji sloh a styl prispevku mi neprijde jako od vysokoskolsky vzdelane osoby, ntb. pocet prispevku - no comment… na internetu muze byt kazdy doktor, kosmonaut, zena muzem, muz zenou… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.7.16 00:01
@markytka3 píše:
@frgulka teda nechci se uzivatelky baby nejak dotknout, ale jeji sloh a styl prispevku mi neprijde jako od vysokoskolsky vzdelane osoby, ntb. pocet prispevku - no comment… na internetu muze byt kazdy doktor, kosmonaut, zena muzem, muz zenou… ;-)
:mrgreen: :mrgreen:,no je to opravdu tak, některé ty holky se znají i osobně a kosmonautem jsem vždycky chtěla být :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.7.16 01:46
@Wollker píše:
Dr. Wakefield z USA má jiný názor, ale Vás z jeskyně tahat nebudu :roll:

nejde o nazory, ale fakta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.7.16 01:50
@frgulka píše:
Baba je na vláknu „maminky co už neočkujete ozvěte se“,jako dma, je to doktorka a podle mě jí možná někdo platí či co, je to drsná zastánkyně očkování, jen ona má pravdu, vše překrucuje a bagatelizuje, na tomto vláknu si chodilo povídat spoustu mamin, ale kvůli babě jich plno odešlo, protože už nemohly snést tu provakcinační neustálou masáž a propagandu od ní, ona to tam uplně ovládla, ještě z jinou doktorkou, kámoškou :zed:

Baba je v te diskuzi prakticky od zacatku, ze mi teda to ovladnuti trvalo :jazyk: A neni to provax masirka, je to antiantivax masirka :twisted: Sireni nesmyslu a strachu nicemu nepomuze, nevim, proc bych mela drzet hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.7.16 01:54
@markytka3 píše:
@frgulka teda nechci se uzivatelky baby nejak dotknout, ale jeji sloh a styl prispevku mi neprijde jako od vysokoskolsky vzdelane osoby, ntb. pocet prispevku - no comment… na internetu muze byt kazdy doktor, kosmonaut, zena muzem, muz zenou… ;-)

Che, bych si teda vybrala zajimavejsi alter ego nez zrovna felcara :mrgreen:
Urazky prichazi tam, kde nejsou argumenty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.7.16 02:01
@Baba píše:
Baba je v te diskuzi prakticky od zacatku, ze mi teda to ovladnuti trvalo :jazyk: A neni to provax masirka, je to antiantivax masirka :twisted: Sireni nesmyslu a strachu nicemu nepomuze, nevim, proc bych mela drzet hubu.

No jo, podle počtu příspěvků, to snad jinak ani nejde :think: a šíření strachu a nesmyslů nikomu nepomůže, to je fakt, ale vysvětluj to rodičům, kteří mají po očkování autisty, astmatiky alergiky, nebo mentálně retardované děti, ti taky držet hubu nechtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.7.16 02:22
@frgulka píše:
No jo, podle počtu příspěvků, to snad jinak ani nejde :think: a šíření strachu a nesmyslů nikomu nepomůže, to je fakt, ale vysvětluj to rodičům, kteří mají po očkování autisty, astmatiky alergiky, nebo mentálně retardované děti, ti taky držet hubu nechtějí…

Autistu nemaji po ockovani. A ja jim to vysvetluju i osobne ;) Mentalne retardovane? Po ocku? Proc? A ano, ocko muze zhorsit atopak. Stejne jako infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek